Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje kochane !! ciesze sie bardzo
moodliszka: gratulujeee
Byl ordynator co raz mi zle zmierzyl szyjke .. I powiedzial tak takie SKURCZE przy pessarze sa normalne, bo pessar podtrzymuje wszystko .. Dobrze wiedziec ze skurcze w tak wczesnej ciazy sa normalne przy pessarze . Zebym nie panikowala bo tak slyszal i zeby sie nie martwic . Z jakiegos powodu mnie tu skierowala z powodu tych skurczy i z powodu porodu w 25 tyg .. zebym dostala kroplowki na wzmocnienie i skurcze ..
Dla niego to nigdy nic narzekaja tu na niego strasznie jutro ma byc inny wiec wiecej sie dowiem by nie bylo ze to wszystko dobrze i panikuje a tu nagle cos nie tak , maja wszystko ladnie zbadac i dopilnowac !!!Przeciez skurcze prowadza do poronienia lub przedwczesnego porodu
Daja kroplowki .. Czekam na wyniki posiewu moczu i krwi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 20:42
moodliszka lubi tę wiadomość
-
Skarb nie dziwię się ze nie ufasz temu lekarzowi.
Będzie dobrze, najważniejsze dziewczyny jest nasze nastawienie. Czasem boli czasem kuje ale dzieci zdrowo się rozwijają i to jest najważniejsze. Drzymy o dzieci i tak juz będzie do końca naszego życiajednak patrząc na to obiektywnie, mimo wszystkich przykrych historii o których tu slyszalysmy, prawdopodobieństwo ze nas to spotka jest takie jak wypadek samochodowy a tym się jakoś nie przejmujemy. A wiec wypoczywamy, dbamy o siebie i lecimy z kolejnym tygodniem, niedługo juz półmetek
Co tu tak cicho? Niedlugo grudniowki przegonia nas w ilości stron -
Aniu i nigdy nie bede mu ufac w niczym .. wystraszyl mnie tak ze caly dzien plakalam tylko . Skurczybyk. Ja sobie spokojnie tu posiedze i maja porobic mi kolo dupci co i jak z nami :*! My tu jestesmy najwazniejsi .
Jak juz wyjde mam nadzieje ze bedzie dobrze i juz nie bede miala nawet powodu sie martwic .
Ale kocham ta mala ksiezniczkejaka Nikolcia jest sliczna ! . Takie pocieszenie na caly dzien podglad maluszka . Dluzej to potrwalo bo mierzyla jej wszystko
A nie wiem co tu taka ciszajak ja sie zjawiam nastaje hehe
Nie no ta godzina moze mamuski pozasypialyMicia lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Aga jestem za haha tylko jako jedna z nielicznych nie znam plci
Modliszka doskonale rozumiem cię z tym spaniem, zawsze byłam przytulona do męża całym ciałem a teraz uciekam na drugi koniec łóżka
Mała ja też nie znam płci. Moi lekarze byli do tej pory zgodni ale podzieliła ich płećJeden widzi chłopca ( NFZ) u prywatnego dziewczynka i bądź tu człowieku mądry.
-
Moze sa i dobre strony tego, ze niektorzy lekarze nie mowia za wczesnie. czlowiek sie nie nastawia na jedno, a potem niespodzianka i zmiana. tak sie pocieszam, bo chcialabym wiedziec
skarb zostawilas mnie sama z wizyta u gina ;>
zeby nie bylo tak kolorowo, to mnie na wieczor zaczal bolec dol plecow. moze dlatego, ze wcale dzis nie lezalam. najpierw porzadki, pozniej 2godzinne wyjscie z domu, potem znowstanie przy garach, sprzatanie, na koncu siedzenie (nie lezenie) przed tv. wiec juz jestem w lozku. wzielam laptopa i poogladam allegro dla malucha
maia czy ty przypadkiem nie mialas malej Poli pod sercem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 22:21
-
Aha myslalam ze stwierdzone
ja zawsze chcialam miec druga corcie. a teraz wszystko mi jednodzidia jak dzidzia, ale jak wyobrazam sobie jak dziecko bedzie roslo, to syn nastolatek to tez ciekawe musi byc
z corka za to chyba latwiej, juz sama nie wiem. no coz, jeszcze moge sobie wyobrazac wszystkie opcje
Micia lubi tę wiadomość
-
Skarb, dobrze bedzie-zadbają tam o Ciebie
Mala, wizytę masz w pon? Jezeli tak,to nie będziesz sama
Co do płci to ja tych przepowiedni z genetycznego nie biorę sobie do serca,bo sam lekarz mi powiedział, że na tym etapie bardzo łatwo o pomyłkę. Czekam na połówkowe. Wtedy Wam napiszę czy się potwierdziłoSynuś
-
Izzy, najwazniejsze, ze jest lepiej, az milo sie to czyta.
Zorro, to fajnie, nie lubiechodzic samana ktora godzine masz?
a mnie delikatnie bola plecy, delikatnie brzuch, nogi mnie rwa.. staram sie nie martwic, troche za duzo dzis na siebie wzielam. dzidzia harcuje i to mnie uspakajaIzzy lubi tę wiadomość
-
Mala nie boj moze juz w pon wylize i pojde na wizyte jak nie przekladam na wtorek- bo do tego czasu na pewno wyjde wiec wstawie sie na wizyte na sto procent
Przeciez juz w pon moze sie dowiesz kto to za ktos czas najwyzszy no!jezeli nie masz.wstydzioszka ;*
mamusie dziekuje :* maja na mnie tu chuchac dmuchac !!!! ja nie zartujeJak zobaczylam Nikolcie odrazu lepiej
Oby juz bylo wszystko dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 23:22
-
Kocham moj slownik , ktory robi ze mnie analfabete
Mala : ty kochana troszke sie nadwyrezylas ostatnio zauwazylam ze za bardzo sie rozszalasmusisz przystopowac :*
-
Izzy: kochana ciesze sie ze u Ciebie lepiej teraz musisz sie bardziej oszczedzac i nie miec wyrzutow sumienia ze maz musial przyjac twoje obowiazki - wyczytalam z FB . Kochana on to robi dla Ciebie i waszego maluszka a ty musisz do listopada na to przestac nie masz wyjscia . Bedzie dobrze !
Wiecie co nadrobilam was ale ja kompletnie praktycznie nie pamietalam co pisalyscie !macie tez taki problem z koncentracja ?
Izzy lubi tę wiadomość