X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Literatura
Odpowiedz

Literatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ancja Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, wiem, ze zawsze mozna liczyc na Was wiec i teraz prosze Was o pomoc !

My się ciagle staramy ale moja bratowa spodziewa sie córeczki. Idzie czas Bozego Narodzenia i prezentów i tak myśle aby zakupić jej jakas dobra ksiązke na temat opieki nad maluszkiem, polecacie coś? Jakies sugesie?

Pomocy !

Edit: podpowiedziało mi, że istnieje podobny temat, jednak znajda nic mi nie moze znaleźć, chyba cos zle robie ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 00:27

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ksiazki-dla-przyszlych-mam-jakie-polecacie,8717.html

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ