X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Łódź LUX MED i Medicover
Odpowiedz

Łódź LUX MED i Medicover

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina.V Nowa

Wysłany: 23 grudnia 2025, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Czy polecacie kogoś z Lux Med lub Medicover do prowadzenia ciąży w Łodzi? Macie jakieś opinie o lekarzach z tych placówek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2025, 22:35

• Marcycha Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prowadziłam w Luxmedzie u Jolany Gawlik, nie polecam. Wiekowa już, a moje odczucia są takie, że z małą wiedzą. Jak zaczęłam to już po prostu nie zmieniałam.

Po jednej wizycie poszłabym bardziej do dr Artura Szpakowskiego lub dr Kindah Mo Akoel (kobieta).

12.04.2025 👶 Lidia 3550 g 52 cm 🩷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ