Łóżeczko ,jakie najlepsze ???
-
Witajcie dziewczyny czy macie już upatrzone łóżeczko dla swojego dzidziusia? A może macie jakieś doświadczenia i się podzielcie z Nami ??
Ja wczoraj będąc w sklepie zakochałam się w białym owalnym z baldachimem Stokke ,ahhh jakie cudo
http://static.pokazywarka.pl/i/5926098/749027/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 10:08
-
Dziewczynki, piękne;)
Ja powiem tak: tez kupiłam drewniane łóżeczko, ale jak mała zaczęła dorastać i zobaczyłam jak wali głowa o te szczebelki, to padłam. Poczytałam na forach i łóżeczko turystyczne, stało sie docelowym - teraz nawet jak mała sie przewraca, to jest bezpieczna;) -
Biedroneczka29 wrote:Doti ładny zestaw
Summerka No to ładnie haha ja mam nadzieje ze mojemu dziecku do głowy nie przyjdzie takie cos
Ja stawiam na białe mebelki i jaśniutki pokoik z kolorowymi dodatkami
Miałam na myśli, ze uderza sie głowa przy przekręcaniu, wstawaniu, etc., a nie, ze uderza specjalnie - złe sie wyraziłam. I dlatego kupie kolejne turystyczne łóżeczko;)
-
Ja mam drewniane łóżeczko. Moja córka jest super kręcącym się dzieckiem. Łóżeczko turystyczne odpada bo dziadkowie mają i moja córka po prostu boi się jak szeleszcze. Osłonki odpadają bo blokuja przepływ powietrza. Więc kupiłam miękka siatkę w sklepie z tkaninami i podczepilam wstążkami. Zadziałało. Już nie mogła Wkładać nóżek w szczebelki. Przy drugim dziecku zrobię tak samo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:21
-
Siatka taka jak miękki welon a nie sieć rybacka. Delikatna i całkowicie przepuszcza powietrze. Nie ch ce mi się wierzyć że nic nie słychać jak łóżeczko jest wysoko i się trochę kiwa. Jak teraz jest na samym dole juz nie wydaje dźwięków. Osłonki nie można używać bo zero przepływu powietrza. Wiem że ładnie wyglądają, ale dobro dziecka chyba ważniejsze.
-