X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne łóżeczko waldin
Odpowiedz

łóżeczko waldin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Darianna1 Nowa

Wysłany: 25 listopada 2024, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy tu osoby posiadające łóżeczko waldin 7w1? Czy wymieniałyście materac na jednoczęściowy? Słyszałam, że te granice łączenia nie są ok. Pytałam o to w sklepie, Pan mnie zapewniał, że materac jest dłuższy od łóżeczka co powoduje, że jest wciśnięty na maxa i łączenia nie są wyczuwalne. Do tego jak dojdzie mata nieprzemakalna, prześcieradło itp. to już nic nie czuć. Ale wiadomo to jest sprzedawca a może ktoś ma info od fizjo? Proszę o poradę :)

Lolitka lubi tę wiadomość

• Lolitka Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2024, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem zainteresowana tym lozeczkiem i z checia poczytam Wasze opinie ;)

💉💊euthyrox,acard,clexane
    💉 accofil (❌️ 11+4 tc)
    💊 cyclogest (❌️ 16+5 tc)
    duphaston, encorton(❌️ 18+2 tc)
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ