X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Łożysko przodujące brzeznie
Odpowiedz

Łożysko przodujące brzeznie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • esdea92 Nowa

Wysłany: 24 stycznia, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Jestem w 16tc, ze stwierdzonym łożyskiem przodującym brzeznie. Jestem po jednym epizodzie nieco bardziej obfitego plamienia w kolorze brązowym. Lekarz powiedział, żeby żyć normalnie, nie dźwigać wielkich ciężarów, ale coś tam mogę. Zalecił unikania współżycia. I generalnie spoko, jakoś sobie z tym żyje. Ale właśnie dzisiaj nad ranem miałam epizod nocnego orgazmu. Mam dość wysokie libido normalnie, a od początku ciąży nie skłamię, mówiąc że mieliśmy okazję z mężem jedynie dwukrotnie. Więc no zdarzyło się samo. Minęło około 40min, krwi póki co brak. A ja się zadręczam, bo o ile świadomie oczywiście zrezygnowałam ze współżycia i jakiejkolwiek aktywności seksualnej. Ale to jest coś co dzieje się kompletnie poza moją świadomością. Myślicie, że to mogło spowodować jakieś komplikacje? Strasznie mnie to stresuje i czuje niewyobrażalne poczucie winy 😭🥲

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ