X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Luteina w III trymestrze
Odpowiedz

Luteina w III trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mamusiowo Znajoma

Wysłany: 5 września 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was mamusie :-) biorę luteinę od 18 tygodnia z powodu skracającej się szyjki. obecnie 36 tydzień według om jednak wilkość dzieciątka 2 tygodnie młodsza zaznacze że tak było od początku ciąży. malutka waży 2 kg. moja ginekolog na wczorajszej wizycie kazała już odstawić luteine ponieważ okres zagrożenia minął. jednak ja mam obawy ponieważ jeżeli poród zaczął by się w każdej chwili to moja kruszynka musiała by spędzić dość długo czasu w szpitalu ze względu na niską wage. jak to jest? czy po odstawieniu poród zacznie sie w szybkim tempie czy mogę chodzic nawet kilka tygodni dodam iż od dwóch dni mam silne parcie na pęcherz wręcz bolące i czuje jak brzuszek ciąży mi ku dołowi do tego mam również nie przyjemne parcie w pochwie.. czy któraś z mam była w podobnej sytuacji kochane proszę o jakieś rady. z moją gin trudno się dogadać ponieważ jest to osoba starej daty i często jak cos zapytam to nie dostaje odpowiedzi..

mamusiowo
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ