Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego dla Adusi :*
Michałek świetne fotki :*
Dzieki dziewczyny za rady ws tegonplecsja na smyczy, D zamawiałas chyba ma Ali? Podzielisz sie linkiem, chyba mus bedzue ją na smyczy prowadząc haha
Dzis mi dała znow do wiwatu, nawet nie było chwili aby odetchnąć, bo drzemka dzis taka krótka ze nawet nie zdążyłam sie wyszykować
Baga jak Misza wolny kawaler to bierzemy
Zrobiłam mała sesje, ale dzis juz chyba nie ma nikogo to nie bedzie komu oglądaćL lubi tę wiadomość
-
Kurcze też na przyszłość myśle o tym plecaczku-szelkach. Zosia a może chciałabyś zamówić jeden więcej? No chyba, że można na allegro taki kupić niewiele drożej? Bo ja nie chcę pakować się w Ali a czasami widzę u Was takie perełki, że trochę mnie skręca
Plisss wrzuć foty tak żebym załapała się tym razem, czyli ok. śniadania lub kolacji -
Zosia proszę
https://pl.aliexpress.com/item/Sanwood-Ladybug-Baby-Kid-Toddler-Keeper-Walking-Safety-Harness-Backpack-Leash-Strap-Bag-76XU/32607800839.html?spm=2114.13010608.0.0.a6LZLw
ja mam nietoperka, ale widziałam na żywo biedronkę na jakimś lotnisku i też jest fajowa i dawala radę bo dziecko nie uciekało i nie gubiło się w tłumie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 08:42
Zosia_wop lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jeju dziewczyny ale mnie rozłożyło gardło boli, wszystko boli a urodziny w sobote oby Kuba sie nie zaraził.
No i od jakiegos czasu zaczeły go interesować książeczki siedzi i sobie oglada , sam przekłada kartki No i coraz fajniej chodzi i nauczył sie wstawac bez trzymania sie czegosdana222 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Baga moja tak czasem zasowa jak małpka a tak w ogóle to moje dziecko nawet nie myśli o chodzeniu cały czas na czworakach wstaje ładnie sama przy meblach ale jak ją podtrzymuje by przeszła trochę w pionie to zła nogi zgina do siadu i tyle z chodzenia. Jak u Was z chodzeniem?