Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga jeszcze nie mam linka tylko ogólnie sprawdziłam czy są. Wpisałam plecak szelki
Zosia suuuper zdjęcia osz to mała uciekinierka
L mój też niby chodzi sam, ale na czworaczka jest szybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 11:32
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Jaka urocza mała gwiazda hmm... Po kimś w końcu musi mieć uparty charakter i samodzielność tego się też boję jak dzieciory będą chodzić po dworze same i będą uciekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 12:40
Zosia_wop lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Ninko forumowa walentynko sto lat i całe sto z uśmiechem na Twej ślicznej buzi
Mój Tymi tak właśnie raczkowal jak małpka, już kiedyś pytałam czy Wasze dzieci tak mają ale nie było odezwu Tymi w ogole nie raczkowal normalnie, tylko jak malpiatko
Czytałam, ze to źle, bo naprzemiennie raczkowanie pobudza obie polkule mózgu i czasem nawet pisało, żeby wybrać się do fizjoterapeutów. Na szczescie Tymi zaraz zaczął chodzić to i malpie raczkowanie się skonczylo teraz w sumie tylko na nóżkach chodzi, raczkuje na prawdę sporadycznie.
Florcia śliczna modeleczka a tło rzeczywiscie robi wrażenie, chyba też zamówię
Zosia_wop, marissith lubią tę wiadomość
-
On do tej pory normalnie raczkował Mila dlatego wcześniej się nie odzywałam no i na przemiennie dlatego też ode mnie nie było odzewu
Od paru dni prostuję to raz jedną to raz drugą nogę. Myślałam, ze może szykuje się do chodzenia a ty mi mówisz, że to nie dobry objaw... hmmm... -
A u nas sie zaczęło!
Resoraki. W niedzielę jak zobaczył u kuzyna to jeden ukradł i nie chciał oddać. Jak tamten mu zabrał to tak się rozpłakał, że aż łzy mu leciały po policzkach. Dostał tego najgorszego co mu koło nie działa i prawie z nim spał. Babcia dała na resoraki i już ma 3 - tylko czekam aż się na nich przejadę. Ale dziecka nie ma. Jeździ po wszystkim - nawet po ścianach
A no i dostał Arkę - chyba przez nią oszaleję. Głośnik już zakleiłam aby była ciszejTusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego Najlepszego dla Ninki
Zosiu a czemu ja fotek nie widziałam ???
Baga pozniej podam Tobie linka do tła
L moja nawet nie chodzi przy meblach,jak ja wezmę pod paszki to idzie kilka kroków i siada,leniuch niesamowity.
Tusia zdrowka obys wydobrzala do soboty
Tysia a Ty jak tam z Gabi ? Przeszło już ?
Tylko ja zamawiam wszystko na ostatnia chwile na roczek ??
Szefowa śpi wiec pora na drzemkę -
100 lat dla Ninki
Florka super sie prezentuje. Kup Zosiu ten plecaczek na allegro bo zanim Ci z ali dojdzie to bedziecie już na innym etapie chodzenia.
Mój też lubi autka, bawi się wszystkimi - ale typowych małych resoraków jeszcze nie mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 15:22
marissith lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Chodziło mi Baga, ze nie było odezwu czyli to chyba rzadko się zdarza. A u Was jeżeli wcześniej było normalnie, a teraz tak to ja też bym to brała jako pierwsze podchody do chodzenia, mój szybko poszedł moze wlasnie dlatego (niewygodnie mu było jako malpiatko hehe). Ja się martwilam, bo Tymi w ogole nie raczkowal normalnie, no może ze 3 razy niechacy kawałeczek. A tak to przetrzymywania nóg nic nie dawało. Koleżanki córka tez była gorylątkiem i teraz ma 3,5 roczku i wszystko ok z nóżkami, bioderkami itd.
Tymoniasty uwielbia auta - każde małe duże albo nawet nieauta stają się autami gdy robi bruuum bruuum to takie słodkie. Ostatnio nawet jeździ mamie po cycolinach.
-
A moje dziecko patrzy się na mój biust jak widzi jak się ubieram jakby jakiś cud widział. Zaczarowany Albo się śmieje. Ostatnio odkrył swój pępek i sobie w nim grzebie. Mówię do niego "pępek" a on do mnie"pem pem" . W ogóle zaczął powtarzać wszystko. Dzisiaj mówię powiedz"kocham cię tatusiu" a on "cie cie ta-tiś"
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Brusia bo nikt o moich cyckach czytać nie chce Lexi prowodyrka cierpi to jej nie ma aby podtrzymywać rozmowy
A reszta imprezki szykuje. Wiem jak to było u mnie w zeszłym tygodniu - zero czasu. Przeżywanie itp...
A ja się pytam gdzie Natalica?! Chyba nie skasowała konta co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 21:28
marissith lubi tę wiadomość
-
mój dziś miał focha na dzidziusiowe jedzenie, za to opanował nową sztuczkę jak chce cyca to przychodzi do mnie, targając ze soba rogala do karmienia i mnie nim okłada dopóki cyca nie dostanie hahhaha Jak część dzieci się odstawia koło roku, to mój się chyba dostawia bo je wiecej od kilku dni.
dziś był u mnie terror książeczkowy - masakra chyba z 50 razy jedną książeczkę oglądał i żadna inną bo wrzask. Oglądał = ja przekładam strony i opowiadam
Dziś popołudniu spał na swoim materacyku i jak się wyspał to sam wstał i przyraczkował do kuchni do mnie
Wycięłam z kartonu napis "1 rok" do sesji domowej ale tak mi krzywo wyszło że będę ściemniać że to borys wycinał hehehMamusia_synusia lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Nina wszystkiego najlepszego!!!
Macie dzisiaj tez problem z wejściem na forum, mi tak muli ze nie chcą sie strony ładować, a inne strony normalnie. I przez to nie załapałam sie na zdjecia Zosi
Bruska ci co robili reklamę chyba troche popili wcześniej
Tusia ładne postępy robi Twoje dziecko.
Moj właśnie nie bardzo sie chce bawić autkami, jego bardziej interesują piłki, a jak sie cieszy jak do mnie rzuca. A co do naśladowania to za bardzo nie chce, ale on to z gaworzeńiem tez był po tyłach, wiec wszytsko przed nami.marissith lubi tę wiadomość