X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga jeszcze nie mam linka tylko ogólnie sprawdziłam czy są. Wpisałam plecak szelki ;)

Zosia suuuper zdjęcia :) osz to mała uciekinierka ;)

L mój też niby chodzi sam, ale na czworaczka jest szybciej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 11:32

Zosia_wop lubi tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L dokładnie jak piszesz. Umie wstać, za rękę jedną umie. Dziadki go za dwie prowadzają (brrr), ale najlepiej to na czworakach albo tak przy ścianie na Spider-Mana :)

L lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu super te foty! Świetne tło! Takie właśnie drewno plus cegła mi się najbardziej podoba :)

A na Greya... hmmm.... od małego zgorszenie? Potem będzie was podglądać w sypialni :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka urocza mała gwiazda :) hmm... Po kimś w końcu musi mieć uparty charakter i samodzielność :) tego się też boję jak dzieciory będą chodzić po dworze same i będą uciekać :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 12:40

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninko forumowa walentynko sto lat i całe sto z uśmiechem na Twej ślicznej buzi :-)

Mój Tymi tak właśnie raczkowal jak małpka, już kiedyś pytałam czy Wasze dzieci tak mają ale nie było odezwu :-D Tymi w ogole nie raczkowal normalnie, tylko jak malpiatko
    Czytałam, ze to źle, bo naprzemiennie raczkowanie pobudza obie polkule mózgu i czasem nawet pisało, żeby wybrać się do fizjoterapeutów. Na szczescie Tymi zaraz zaczął chodzić to i malpie raczkowanie się skonczylo :-) teraz w sumie tylko na nóżkach chodzi, raczkuje na prawdę sporadycznie.

Florcia śliczna modeleczka :-) a tło rzeczywiscie robi wrażenie, chyba też zamówię :-)

Zosia_wop, marissith lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On do tej pory normalnie raczkował Mila dlatego wcześniej się nie odzywałam no i na przemiennie dlatego też ode mnie nie było odzewu :)
    Od paru dni prostuję to raz jedną to raz drugą nogę. Myślałam, ze może szykuje się do chodzenia a ty mi mówisz, że to nie dobry objaw... hmmm...

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas sie zaczęło!

Resoraki. W niedzielę jak zobaczył u kuzyna to jeden ukradł i nie chciał oddać. Jak tamten mu zabrał to tak się rozpłakał, że aż łzy mu leciały po policzkach. Dostał tego najgorszego co mu koło nie działa i prawie z nim spał. Babcia dała na resoraki i już ma 3 - tylko czekam aż się na nich przejadę. Ale dziecka nie ma. Jeździ po wszystkim - nawet po ścianach :)

A no i dostał Arkę - chyba przez nią oszaleję. Głośnik już zakleiłam aby była ciszej :/

Tusiaa lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Mari do nas dzisiaj zajrzy :)
    Najlepsze życzenia dla Niny <3 :*

U Was też takie piękne słońce? No aż przyjemnie się spaceruje :)

marissith lubi tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Najlepszego dla Ninki :)

Zosiu a czemu ja fotek nie widziałam ??? :(

Baga pozniej podam Tobie linka do tła :)

L moja nawet nie chodzi przy meblach,jak ja wezmę pod paszki to idzie kilka kroków i siada,leniuch niesamowity.

Tusia zdrowka obys wydobrzala do soboty :)

Tysia a Ty jak tam z Gabi ? Przeszło już ?

Tylko ja zamawiam wszystko na ostatnia chwile na roczek ??

Szefowa śpi wiec pora na drzemkę :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • L Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka no Ada stoi przy meblach nic więcej. A jak stoi i chce sięgnąć czegoś co jest dalej to siadzie przeraczkuje i wstanie :-D

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat dla Ninki

Florka super sie prezentuje. Kup Zosiu ten plecaczek na allegro bo zanim Ci z ali dojdzie to bedziecie już na innym etapie chodzenia.

Mój też lubi autka, bawi się wszystkimi - ale typowych małych resoraków jeszcze nie mamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 15:22

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziło mi Baga, ze nie było odezwu czyli to chyba rzadko się zdarza. A u Was jeżeli wcześniej było normalnie, a teraz tak to ja też bym to brała jako pierwsze podchody do chodzenia, mój szybko poszedł moze wlasnie dlatego (niewygodnie mu było jako malpiatko hehe). Ja się martwilam, bo Tymi w ogole nie raczkowal normalnie, no może ze 3 razy niechacy kawałeczek. A tak to przetrzymywania nóg nic nie dawało. Koleżanki córka tez była gorylątkiem i teraz ma 3,5 roczku i wszystko ok z nóżkami, bioderkami itd.

Tymoniasty uwielbia auta - każde małe duże albo nawet nieauta stają się autami gdy robi bruuum bruuum :-D to takie słodkie. Ostatnio nawet jeździ mamie po cycolinach.

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko patrzy się na mój biust jak widzi jak się ubieram jakby jakiś cud widział. Zaczarowany :) Albo się śmieje. Ostatnio odkrył swój pępek i sobie w nim grzebie. Mówię do niego "pępek" a on do mnie"pem pem" :). W ogóle zaczął powtarzać wszystko. Dzisiaj mówię powiedz"kocham cię tatusiu" a on "cie cie ta-tiś" :)

Tusiaa lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek nam umiera:-( Lexi jak u Ciebie? Tysia?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia bo nikt o moich cyckach czytać nie chce :) Lexi prowodyrka cierpi to jej nie ma aby podtrzymywać rozmowy :(

A reszta imprezki szykuje. Wiem jak to było u mnie w zeszłym tygodniu - zero czasu. Przeżywanie itp...

A ja się pytam gdzie Natalica?! Chyba nie skasowała konta co? :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 21:28

atdc6iyei0o27of5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia nic nie umiera chyba duzo dziewczyn sie pochorowało

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo tak się tu z mezami rozanielily. U nas dziś sklep się dla dzieci reklamowal że najlepszego zakochanym zapraszają w listopadzie :-P

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś miał focha na dzidziusiowe jedzenie, za to opanował nową sztuczkę jak chce cyca to przychodzi do mnie, targając ze soba rogala do karmienia i mnie nim okłada dopóki cyca nie dostanie hahhaha Jak część dzieci się odstawia koło roku, to mój się chyba dostawia bo je wiecej od kilku dni.

dziś był u mnie terror książeczkowy - masakra chyba z 50 razy jedną książeczkę oglądał i żadna inną bo wrzask. Oglądał = ja przekładam strony i opowiadam

Dziś popołudniu spał na swoim materacyku i jak się wyspał to sam wstał i przyraczkował do kuchni do mnie :D

Wycięłam z kartonu napis "1 rok" do sesji domowej ale tak mi krzywo wyszło że będę ściemniać że to borys wycinał heheh

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha Brusia :) fajna reklama! :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wszystkiego najlepszego!!!

Macie dzisiaj tez problem z wejściem na forum, mi tak muli ze nie chcą sie strony ładować, a inne strony normalnie. I przez to nie załapałam sie na zdjecia Zosi

Bruska ci co robili reklamę chyba troche popili wcześniej

Tusia ładne postępy robi Twoje dziecko.

Moj właśnie nie bardzo sie chce bawić autkami, jego bardziej interesują piłki, a jak sie cieszy jak do mnie rzuca. A co do naśladowania to za bardzo nie chce, ale on to z gaworzeńiem tez był po tyłach, wiec wszytsko przed nami.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
‹‹ 2523 2524 2525 2526 2527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ