Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też coś bierze..Gardło boli, dreszcze.. oby dalej nie rozlozylo. Oprócz tego kurwica mnie bierze przed okresem, zieje ogniem - doslownie. Sama bym do siebie nie podchodzila -.-..
Tymi zrobił dla taty na Walentynki swoją pierwszą laurke tymi kredkami swiecowymi, super odrazu załapał trochę też chciał je zjadać..
-
Baga ależ ładne torty robisz
Dziękujemy wszystkim za zyczonka
Wizytę u lekarza mam dopiero na piątek impreza w sobotę . Zakupy nie zrobione. No w czarnej dupie jestem. My z mamą zdychamy. Mąż dzisiaj ma z pracy przyjechać i małym się zająć.
Brusia współczuję
Kubuś
-
nick nieaktualnyNajlepsze życzonka dla Kubusia :*
Zdrówka laski! Masakra, ale nasze forum znowu chorowite
Ja wróciłam ze spacer, nawet mi się chodzić z małą nie chciało. Szaro, buro zimno no masakra. Ja się pytam gdzie to wczorajsze słoneczko się podziało? W całej Polsce świeci tylko nie u mnie?Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Vayn słoneczko przyszło do nas Właśnie wychodzimy połazić. Do lumpka zajdę i mamę w pracy odwiedzę i tatę z pracy odbierzemy. Taki mamy plan Jest ponad 5 stopni.
Dużo zdrówka dziewczęta. Wszystkie, ale zwłaszcza te, które imprezey szykują i potrzebują podwójnej dawki sił !Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Takie cudeńka nam przyszły attipasy to Wasza zasługa nawet nie wiedziałam o ich istnieniu
http://static.pokazywarka.pl/a/w/x/9ad42182488994de975945ed1b180d9c_orig.jpg
Lexi150, Mila920, Mamusia_synusia, Zosia_wop, dana222, Moniaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
co do butów to ja wszędzie czytała że jak najdłużej dziecko powinno chodzic boso - wiadomo po domu, a mojej matce ktoś wczoraj nagadał że dopóki dziecko nie będzie miało butów nie nauczy się chodzić !!! - słyszałyście coś takiego??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 14:51
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Wszystkiego najnaj naj dla Kubusia :*
Dziewczyny duzo zdrowka dla Was :*
Biedronko mi tez te mrugała sie podobają, nawet mieli -30% black friday juz chciałam kupic na zapas no ale kto wie czy z rozmiarem byłoby ok, wiec odpuściłam
D jakies brednie, moja butów nie miała i chodzi, pani fizjoteraprutja ze sklepu mowila zeby wręcz butów wczesniej nie zakładać
No i co do prezentów to jak impreza przed urodzinami to prezent na imprezie jak po to w dzien urodzin
Dzis znow byłyśmy w klubie malucha, juz sie przyzwyczaiła i sie rozbrykała - zrzuciła chłopca z krzesła - starszego i poleciał poskarżyć sie tacie haha zaczyna sie ale pozniej jej rok starsza dziewczynka zabierała zabawki takze wyrównało sie
Wlasnie na spacerze jestesmy, świetna pogoda, smog jest niestety, ale trudno w domu siedzieć sie az nie chce
Tuli gratulacje dla Jagodki :*Tusiaa lubi tę wiadomość
-
ja równy rok temu trafiłam do szpitala jakoś około 4-5 i przez ponad 50h mialam skurcze co 8-12min brrrrrr Dzień wcześniej na kolacje zamówiliśmy pizze andaluzyjską i się potem śmialiśmy że poczety w Hiszpani i hiszpańska pizza go wygoniła
Boże dopiero teraz zajarzyłam to co chyba Brusia wczoraj pisala że sklep się reklamował że zakochanych zapraszają w listopadzie toż to 9 miesięcy - to był sklep dla dzieci????17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D ja buty bede zakładać tylko wtedy jak mała juz bedzie chodzic i bedziemy isc na spacer bo wtedy przeciez w skarpetach po ulicy chodzic nie bedzie
Zosiu ja wzielam roz 19 sa jeszcze za duze ale zanim zacznie chodzic to beda akurat tak mi sie bynajmniej wydaje
Alezzzzzz kobieta mi zrobiła przekurwista spódniczkę dla szefowej na roczek auuuuu -
WSzystkeigo dobrego dla Niny i Kubisia i wszystkich dzieci świętujących o których zapomniałam !
A co do łażenia jak małpka - Wojtek nie raczkuje wcale on skacze na dupce i z wyprostowana jedną nogą. To o to Wam chodzi ? Wyglada to jak ranny żołnierz. Robi pozycje do raczkowania ale tak nie łazi. Podobno dozecko wybiera sobie sposób i tyle...Oprócz tego zaczął nam złazić z kanapy i chodzi za rączki do góry. A dlaczego mówicie ze to źle?
Bucików nie mamy wcale , polecacie jakieś ? Te attipasy warto ?
A ja zdycham , tak się wy**** na nartach ze jakby nie kask to ... naciągnęłam mięśnie i głowy nie mogę obracać . Padaka.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
D haha dobre hiszpański ten Wasz Borysek rzeczywiście
Biedroneczko ja chciałam brac 22 haha tak stopę zmierzyłam, ze mi tak wyszło i teraz by miała wielkie człapcie
Kri nam pani tłumaczyła żeby tak nie prowadzać bo mieście brzuszka sie naciągają (w sensie nie jest to naturalna postawa tylko "wymuszona") i mogą np. nożki isc do środka czy stopy zle układać.
Znam to uczucie naciągnięcia mieśni, współczuje oby szybko przeszło!