Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBaga to trochę pocieszyłaś, my idziemy w poniedziałek
Tak wczoraj narzekałam na pogodę, a dzisiaj znowu piękne słonko. Muszę poszukać okularów przeciwsłonecznych
Lexi jak się czujesz?
Tysia u Was też już lepiej?
Edit. Jakoś tak dziwnie mój suwaczek wygląda dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 10:23
-
Jejuu nie nadrobie was za chiny ludowe hehe
Byłam 3 dni w Mrągowie w takim średniej klasy spa. Chillout na maxa i wróciliśmy wypoczeci. Jakoś łatwiej mi tego fejsbuka ogarniać haha
Wszystkim jubilatom zuczę najlepszego szczęścia zdrówka i słodyczy.
Baga tam mam baobao jest rewelacyjna i polecam. Mój kolor to silver. Wszyscy na nią się zagapiają haha i pytania a skąd a za ile? Ohh ahh jaka cudowna.
Ja chcę kupić sobie większą ale już kolor taki czarny mat z takim jakby przebłyskiem różnokolorowym.
Tylko musi mieć normalne rączki bo czasami widać takie z przepinanymi rączkami. I w fedbakach często czytałam ze te guziki odpadają.
Teraz zamawiałam kosmetyczne taka jak moja. Przychodzi w 2 tygodnie wiec szybciutko.
HS RHYME Female Crossbody Diamond Lattice Fold Over Bags Small Women Handbags Chain Shoulder Bags Bolsa 5*8
http://s.aliexpress.com/i2iu2Mzy
(from AliExpress Android) -
Baga taki ze mnie mistrz i bohater domu, że zakupiłam pełno różnych rodzajów taśm mocujących i rzep tesa (to co zamiast gwoździ się daje) bo chcę małemu balony do sciany przyczepić a mam bez helu i powiesić plakaty w pokoju ale póki co zalaminowane same bo boję się że ramki spadną i zrobiłam test w mało widocznym miejscu na szczęście i odeszła mi cała farba !!!! Nie wiem jak te balony przyczepić chyba do szafki.
Chcę też małemu zrobić coś nad łóżkiem/ materacem co oddziela go od ściany. Tapicerowane zagłówki były za drogie więc wymyśliłam że przykleje rzepami jaśki do ściany. Zamówiłam czy poszewki i się pomylili i przysłali mi
fajna grupa na fb o pokoikach dziecięcych
https://www.facebook.com/groups/1640238079594931/?notif_t=group_r2j_approved¬if_id=1486507568944584
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyA ja właśnie wróciłam ze spaceru, myślałam że mi ręka odpadnie... Wjechałam na coś i oponę szlag trafił. NO dupa, a do domu 2km By jeszcze mała nie spała to bym ją na ręce wzieła a tak to kosz z zakupami obładowany na ful i 10kg dziecka. EH no wiecznie coś!
Polka ma takie białe przebarwienia na ząbku. Zastanawiam się czy to nie początek próchnicy -
U nas po szczepieniu odpukać wszystko ok. Ale tylko mąż wziął ją na kolana i złapał za rączkę i był ryk okropny, ona tej naszej pielęgniarki i lekarki yo strasznie nie lubi, jak tylko chce ją zbadać i dotknie słuchawka to juz ryczy...pozniek jeszcze płakała puki nie wyszliśmy z gabinetu
Znow noc kiepska, co chwile siada i jęczy, pokłada sie 15min i znow to samo ehhh
Chyba u nas najmniej pobudek ko było u szarej myszki, ale na fb czesto mamy sie chwalą, ze przesypiają im dzieci noce
KolezNki syn 1,5roku na mm tez nudzi sie po pare razy, albo turla po łożku i kwęczy takze ten...
Ja dzis mam kolejny roczek haha tzn jestem jak to mąż dzis ujął rycząca trzydziestka hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 13:08
d84, Kri, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Dzięki Baga i Brusia :*
Vayn, a to nie za wczesnie na próchnice? Hmmm jakos by musiała miec słabe zeby? Myjecie?
My chyba tez musimy zacząć bo te jedynki juz takie w połowie są -
vayn znalazłam takie cos o rozpoznaniu próchnicy
Wbrew pozorom próchnica zębów mlecznych nie rozpoczyna się od brązowych czy czarnych plam na zębach. Pierwszym objawem jest kredowobiała zmiana, którą można zobaczyć na gładkiej powierzchni zęba. Tzw. plama próchnicowa jest matowa, przez co wyraźnie odcina się od zdrowej, błyszczącej części zęba. Jeśli rodzice ją zauważą i szybko udadzą się z dzieckiem do dentysty, próchnica szybko zostanie wyeliminowana.
Też mi się czasem wydaje że mój ma miejscami bielsze zęby.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyZosia wszystkiego najlepszego na to 3 z przodu
Myjemy przy kąpieli nasze 2 ząbki
No właśnie ta plama to taka kredowa, bielsza od zęba jest
Edit. Wygląda to tak, zrobić zdjęcie to masakra ale coś tam widać. Na 1 planie mój uciachany palec także proszę przejść dalej haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 13:54
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
No to rzeczywiście nic się nie przykleiło. Warto przejść się chyba do tego dentysty. Tylko czy to nie trzeba być specjalistą od takich maluszków? No ja sobie nie wyobrażam mojego dentysty jak walczy z roczniakiem o pokazanie zębów.
Zaraz Tuli tu wparuje i powie Ona przecież dentystycznej rodziny -
Ja chyba wczoraj przeszłam kryzys i myślę że teraz będzie lepiej. Ale chyba mi się zapalenie zatok przy okazji zrobiło bo boli i oczywiście zatkana jestem. W ciągu dnia się męczę ale na noc zapodaje krople.
-
Czasem występują przebarwienia na szkliwie albo może się uderzyła? Krew się nie lala? I może się martwy robi? Lepiej dentysta powie.
Janek zasnął przrd 12 i jeszcze śpi a my w spokoju mogliśmy zjeść obiad. Co za uczucie szczęścia! z tym że śpi jeszcze a chcielibyśmy na spacer wujsc
Baga widocznie miała nas dość.