Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia wszystkiego najlepszego z okazji zmiany kodu na 3 z przodu! witamy w grupie 3+
D skoro jesteś bohaterem domu to sama możesz zrobić wezgłowie. Płyta, gąbka, zszywacz-pistolet, materiał. Widziałam w jakimś programie w 5 minut zrobili superowe
Baga szpiegu, niedobrze z tą Natalicą.... Przecież niemożliwe, że przestała nas kochać dziwne.....Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja przyszłam się pochwalić! Wasze dzieciaczki robią to od dawna, u nas przed chwilą był pierwszy raz. Mianowicie...
Polucha siamo siamo zjadla makaron! zawsze jadła ode mnie z widelca, ale stwierdziłam że może zakoczy no i się nie pomyliłam. Na początku wiadomo rozciapała i bach na podłogę no cóż dobrze że dziecko wie że trza sprzątać
Musiałam z jedzeniem przyśpieszyć bo ona to szybciej wcina ode mnie i przy głupocie zjadłaby więcej ode mnie hahahaMamusia_synusia, dana222, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Wy to jeszcze jestescie młode sroczki mozecie mowić mi Babciu
Tusia moja siostra robi takie pyszności z tortilla jest to przepyszne Ty teraz w sobote tez "roczkujesz" nie wiem o jakie balony pytasz ja do balonów z helem zamówiłam obciążniki. -
Biedronko - Babciu przecież ja jestem '83
Też zaszalałaś z helem? Suuuper! Ja też miałam obciążniki ale tylko do tych balonów foliowych. Bo gumowe były pod sufitem i też było super! Zwłaszcza że specjalnie przywiązałam do nich tasiemki i poskręcałam. Tylko te do dekoracji na stole były przywiązane do pudełeczek z prezencikami
A w ogóle to kupiłam sobie 3 dni temu butlę z helem na allegro za 100 zł (na 30 balonów) napompuję kilka na sesję
Dziewczyny jak nie macie pomysłu na mocowanie zwykłych balonów to polecam patyczki (i np na stole wstawić do wazonu) albo zrobić girlandę. -
Dana ja wiązałam normalnie tasiemką. Przez 1,5 tygodnia były super, a docelowo żyły przez 2,5 tygodnia. W sumie delfinek jest jeszcze metr nad podłogą więc jeszcze żyje
Edit: Dana ja pisałam o foliowych. Bo gumowe padają szybciej. Max wytrzymały 24 h i wstrzykiwałam do nich ten specjalny żelWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 21:56
-
Szkoda że te balony nie mają nadruku do góry nogami wtedy bym napompowaka, związała i super by było . Najwyżej po dywanie będą latać
Biedroneczko no my też roczkujemy w sobotę no i dzisiaj zobaczyłam ze ty nie taka młoda hehe
Ja to 89 rocznik do najmłodszych Nie należęKubuś
-
Baga dokładnie rok temu zapewne byłam na znieczuleniu, albo juz mi ono zeszło przy 8cm i cierpiałam katusze przez jakieś 3,5h i potem cc. brrrr
dla fanek tatuażu
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16649152_10154935125349471_2206549699638853903_n.jpg?oh=f3aed69094099eab98386d848f7f764c&oe=59046008Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 22:16
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Pewnie Monia:) każdy z nas ma swoje życie. Ale to miesiąc urodzin naszych dzieciaczków fajnie słuchać relacji z urodzin i imprezek urodzinowych i przygód i prezentów i upiornych babć albo teściowych ale ok koniec tematu. Mam nadzieje ze ma ta nasza Natalica dobry powód
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość