X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri dobrze, ze nic groźnego z tą Twoja głowa, zdrowka :* a co do spania u nas tez z babcia zaśnie sama, ale jak ostatnio poszliśmy to caly czas pokazywała na drzwi, a wczoraj poszliśmy z okazji mojej stypy haha na obiad i zostawiliśmy ją unijnego taty to wzięła swoja chustkę i chciała zakładać i cały czas stękała i pokazywała na drzwi :/ a humor sie od razu poprawił jak wróciliśmy

Dzieki jeszxze raz za życzenia :***

Mila to widze, ze wszystkich rozkłada choroba pokolei :( zdrowka dla wszystkich chorowitek :*
    Ja wczoraj miałam wymrazanego migdałka - mam nadzieje, ze ti pomoże i nie bede musiała isc na operacje - kuzwa 4 dni w szpitalu - nie wyobrażam sobie, kolejna operacja nade mną ciazy ehhh

Moje dziecko jeszcze ani razu nie miało temperatury...to zle? Hmmm jest ktos taki jeszcze?

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze życzonka dla Michałka i Boryska!

Mari super, że się odezwałaś. Udanej imprezy! Zaglądaj do nas częściej :)

Natali HOP HOP gdzie jesteś?!

Lexi jak dobrze, że jest poprawa. Jak fasol? Czujesz jak buszuje po brzuszku już?

Zosia Ty mój aliguru.. mam pytanie o te komplety z minnie cebulowe. Ochrony mi zostały 2 dni, dałam prośbę o przedłużenie o 30 dni i dostałam odpowiedź że sprawdzili że są w drodze i mam czekać cierpliwie. Napewno dojdą a jak coś oddadzą kasę, tylko jest jeden problem ochrony mi nie wydłużyli. No i co mam czekać bo ta paczka od stycznia wisi w Polsce, czy spór zakładać. Niby 3$ "tylko", ale to zawsze można coś innego za to zamówić :P

d84, dana222, marissith lubią tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ja założyłam spór bo onedo grudnia w pl i napisałam że dała fałszywy tracking

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia i ali zaakceptowało taki powód sporu?

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wczoraj przyszły paczki za które już 2 msc temu zwrot dostałam :P

Vayn no juz od dwóch tygodni czuję. Ale póki co to takie pojedyncze raz na jakiś czas.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn czekam. Na wykalaczki które zamówiłam i nie dostałam w czadie spór założyłam nawet nie wiem kiedy kasę oddali a co najciekawsze te piki do babeczek przyszły!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia haha dobre :) i oby jutro synus sie dobrze czuł :*

Zosiu moze Cie to pocieszy u mnie 20lutego bedzie trojka z przodu i jedynka z tylu :)

Mamusiu wlasnie szukalama paragonu za balony i go nie mam,ale dzis jade odebrac dekoracje to powiem zeby mi powiedział :) ale drogie w uj.

Dziewczyny Natalica na pewno wroci raczej by tak nagle bez pożegnania nie znikła,a Tysi nie było dawno tez.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 10:57

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dobrze, ze mi przypomniałaś Vayn o tym komplecie , ja zakładam w tym przypadki spor bo to cebula...ale mozesz tam sama wydłużyć czas ochrony extend delivery time czy cos takiego

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko to Ty tez lutowe dziecko jestes ? Haha ;)
    Mąż dzis do mnie Nooo wczoraj byłaś 30-stka, a dzis juz mozna mowić, że jestes po 30-stce - ten to zawsze ma "dobry" humor z rana :P

Moniaa, dana222 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze miałam pytac gdzie Biedroneczko te perełki dla Sifijki złowilas ;) ?

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Zosiu sama wydłużałam ale i tak pojawia się komunikat, że to sprzedawca musi zaakceptować. No i dalej mam 2 dni. Dobra w takim razie nie będę się łudzić, że przyjdzie. Co mam wpisać jako powód sporu?

A wczoraj Wam pisałam, że flaka złapałam na spacerze. No cóż dzisiaj w domy siedzimy bo mąż wziął stelaż i musi dętki kupić. Myślałam, że tylko powietrze zeszło, a miałam wbity gwóźdź i pinezkę o.O. Także pytanie czy wystarczy dętkę wymienić czy oponę też. Eh Polucha teź już po domu chodzi i papa pokazuje na czapkę :/

• Kri Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michas 100 latek ! Pięknych urodzinek !
    Wiecie co nie wyobrażam sobie bycia w drugiej ciąży , jak teraz nie jestem sprawna i widzę co to jest przy dziecku małym. Lexi musisz być silna ;)
    A właśnie -Zosiu- weź podpowiedz - okres ochrony na Ali się skończył ja to przegapiłam i teraz dałam spór to oni chcą żebym spór anulowała i czekała na paczkę hmmm... coś robić ? P.s dzięki za dobre słowo :)

dana222 lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochany Borysku nasz podróżniku. Świat stoi przed tobą otworem! Dużo szczęścia na następne lata życia!

nod9s47il8ke_t.jpg

Mamusia_synusia, d84 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodki Michasiu. Dużo zdrówka i pomyślności życzymy! Oby twoje upodobanie piłeczek przerodziło się w piękną pasję :)

hz8famvkxa26_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 11:16

Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To było alfabetycznie

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Michałka i Boryska! :) wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i uśmiechów :*

Biedronko i Ty nazywasz się Babcią? To co ja i Monia mamy powiedzieć? :/ o fuck....

d84, Moniaa, dana222 lubią tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ja zaznaczam o ile dobrze teraz pamietam ze paczka nie doszła - problem logistyczny - okres ochronny sie skończył a paczka dalej w tranzycie czy fałszywy tracking - zależy co

Kri nie zamykaj sporu, bonjuz drugi raz nie otworzysz
    A co do 2 ciazy to tak jest, kolezanka rodzi w połowie kwietnia to swoja 2-łatkę dała do klubu malucha bo nie jest w stanie za nią biegać cały dzien, a plan był taki że siedzą razem w domu, ale niestety potrzebuje troche spokoju i poleżeć bo brzuch sie stawia i zle sie czuje

vayn, Moniaa lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat dla Michalka i Boryska! Caluski!
    Zosiu! Spoznione ale szczere dla Ciebie zyczenia! Cmoki cmoki!

d84, dana222 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie babcie, bo prababcia przemawia :) Azaliż powiadam Wam co byście zaprzestały sporów o wiek. Jam jest najstarsza i babcią się nie czuję. Matką dopiero :) I to po raz pierwszy.

Mamusia_synusia, Kri lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EJ prababciu nie przesadzaj :P

‹‹ 2531 2532 2533 2534 2535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ