Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri dobrze, ze nic groźnego z tą Twoja głowa, zdrowka :* a co do spania u nas tez z babcia zaśnie sama, ale jak ostatnio poszliśmy to caly czas pokazywała na drzwi, a wczoraj poszliśmy z okazji mojej stypy haha na obiad i zostawiliśmy ją unijnego taty to wzięła swoja chustkę i chciała zakładać i cały czas stękała i pokazywała na drzwi a humor sie od razu poprawił jak wróciliśmy
Dzieki jeszxze raz za życzenia :***
Mila to widze, ze wszystkich rozkłada choroba pokolei zdrowka dla wszystkich chorowitek :*
Ja wczoraj miałam wymrazanego migdałka - mam nadzieje, ze ti pomoże i nie bede musiała isc na operacje - kuzwa 4 dni w szpitalu - nie wyobrażam sobie, kolejna operacja nade mną ciazy ehhh
Moje dziecko jeszcze ani razu nie miało temperatury...to zle? Hmmm jest ktos taki jeszcze? -
nick nieaktualnyNajlepsze życzonka dla Michałka i Boryska!
Mari super, że się odezwałaś. Udanej imprezy! Zaglądaj do nas częściej
Natali HOP HOP gdzie jesteś?!
Lexi jak dobrze, że jest poprawa. Jak fasol? Czujesz jak buszuje po brzuszku już?
Zosia Ty mój aliguru.. mam pytanie o te komplety z minnie cebulowe. Ochrony mi zostały 2 dni, dałam prośbę o przedłużenie o 30 dni i dostałam odpowiedź że sprawdzili że są w drodze i mam czekać cierpliwie. Napewno dojdą a jak coś oddadzą kasę, tylko jest jeden problem ochrony mi nie wydłużyli. No i co mam czekać bo ta paczka od stycznia wisi w Polsce, czy spór zakładać. Niby 3$ "tylko", ale to zawsze można coś innego za to zamówićd84, dana222, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia haha dobre i oby jutro synus sie dobrze czuł :*
Zosiu moze Cie to pocieszy u mnie 20lutego bedzie trojka z przodu i jedynka z tylu
Mamusiu wlasnie szukalama paragonu za balony i go nie mam,ale dzis jade odebrac dekoracje to powiem zeby mi powiedział ale drogie w uj.
Dziewczyny Natalica na pewno wroci raczej by tak nagle bez pożegnania nie znikła,a Tysi nie było dawno tez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 10:57
-
Ooo dobrze, ze mi przypomniałaś Vayn o tym komplecie , ja zakładam w tym przypadki spor bo to cebula...ale mozesz tam sama wydłużyć czas ochrony extend delivery time czy cos takiego
-
Biedroneczko to Ty tez lutowe dziecko jestes ? Haha
Mąż dzis do mnie Nooo wczoraj byłaś 30-stka, a dzis juz mozna mowić, że jestes po 30-stce - ten to zawsze ma "dobry" humor z ranaMoniaa, dana222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie Zosiu sama wydłużałam ale i tak pojawia się komunikat, że to sprzedawca musi zaakceptować. No i dalej mam 2 dni. Dobra w takim razie nie będę się łudzić, że przyjdzie. Co mam wpisać jako powód sporu?
A wczoraj Wam pisałam, że flaka złapałam na spacerze. No cóż dzisiaj w domy siedzimy bo mąż wziął stelaż i musi dętki kupić. Myślałam, że tylko powietrze zeszło, a miałam wbity gwóźdź i pinezkę . Także pytanie czy wystarczy dętkę wymienić czy oponę też. Eh Polucha teź już po domu chodzi i papa pokazuje na czapkę -
Michas 100 latek ! Pięknych urodzinek !
Wiecie co nie wyobrażam sobie bycia w drugiej ciąży , jak teraz nie jestem sprawna i widzę co to jest przy dziecku małym. Lexi musisz być silna
A właśnie -Zosiu- weź podpowiedz - okres ochrony na Ali się skończył ja to przegapiłam i teraz dałam spór to oni chcą żebym spór anulowała i czekała na paczkę hmmm... coś robić ? P.s dzięki za dobre słowodana222 lubi tę wiadomość
-
Vayn ja zaznaczam o ile dobrze teraz pamietam ze paczka nie doszła - problem logistyczny - okres ochronny sie skończył a paczka dalej w tranzycie czy fałszywy tracking - zależy co
Kri nie zamykaj sporu, bonjuz drugi raz nie otworzysz
A co do 2 ciazy to tak jest, kolezanka rodzi w połowie kwietnia to swoja 2-łatkę dała do klubu malucha bo nie jest w stanie za nią biegać cały dzien, a plan był taki że siedzą razem w domu, ale niestety potrzebuje troche spokoju i poleżeć bo brzuch sie stawia i zle sie czujevayn, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny