X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri dobrze, ze nic groźnego z tą Twoja głowa, zdrowka :* a co do spania u nas tez z babcia zaśnie sama, ale jak ostatnio poszliśmy to caly czas pokazywała na drzwi, a wczoraj poszliśmy z okazji mojej stypy haha na obiad i zostawiliśmy ją unijnego taty to wzięła swoja chustkę i chciała zakładać i cały czas stękała i pokazywała na drzwi :/ a humor sie od razu poprawił jak wróciliśmy

Dzieki jeszxze raz za życzenia :***

Mila to widze, ze wszystkich rozkłada choroba pokolei :( zdrowka dla wszystkich chorowitek :*
    Ja wczoraj miałam wymrazanego migdałka - mam nadzieje, ze ti pomoże i nie bede musiała isc na operacje - kuzwa 4 dni w szpitalu - nie wyobrażam sobie, kolejna operacja nade mną ciazy ehhh

Moje dziecko jeszcze ani razu nie miało temperatury...to zle? Hmmm jest ktos taki jeszcze?

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze życzonka dla Michałka i Boryska!

Mari super, że się odezwałaś. Udanej imprezy! Zaglądaj do nas częściej :)

Natali HOP HOP gdzie jesteś?!

Lexi jak dobrze, że jest poprawa. Jak fasol? Czujesz jak buszuje po brzuszku już?

Zosia Ty mój aliguru.. mam pytanie o te komplety z minnie cebulowe. Ochrony mi zostały 2 dni, dałam prośbę o przedłużenie o 30 dni i dostałam odpowiedź że sprawdzili że są w drodze i mam czekać cierpliwie. Napewno dojdą a jak coś oddadzą kasę, tylko jest jeden problem ochrony mi nie wydłużyli. No i co mam czekać bo ta paczka od stycznia wisi w Polsce, czy spór zakładać. Niby 3$ "tylko", ale to zawsze można coś innego za to zamówić :P

d84, dana222, marissith lubią tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ja założyłam spór bo onedo grudnia w pl i napisałam że dała fałszywy tracking

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia i ali zaakceptowało taki powód sporu?

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wczoraj przyszły paczki za które już 2 msc temu zwrot dostałam :P

Vayn no juz od dwóch tygodni czuję. Ale póki co to takie pojedyncze raz na jakiś czas.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn czekam. Na wykalaczki które zamówiłam i nie dostałam w czadie spór założyłam nawet nie wiem kiedy kasę oddali a co najciekawsze te piki do babeczek przyszły!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia haha dobre :) i oby jutro synus sie dobrze czuł :*

Zosiu moze Cie to pocieszy u mnie 20lutego bedzie trojka z przodu i jedynka z tylu :)

Mamusiu wlasnie szukalama paragonu za balony i go nie mam,ale dzis jade odebrac dekoracje to powiem zeby mi powiedział :) ale drogie w uj.

Dziewczyny Natalica na pewno wroci raczej by tak nagle bez pożegnania nie znikła,a Tysi nie było dawno tez.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 10:57

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dobrze, ze mi przypomniałaś Vayn o tym komplecie , ja zakładam w tym przypadki spor bo to cebula...ale mozesz tam sama wydłużyć czas ochrony extend delivery time czy cos takiego

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko to Ty tez lutowe dziecko jestes ? Haha ;)
    Mąż dzis do mnie Nooo wczoraj byłaś 30-stka, a dzis juz mozna mowić, że jestes po 30-stce - ten to zawsze ma "dobry" humor z rana :P

Moniaa, dana222 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze miałam pytac gdzie Biedroneczko te perełki dla Sifijki złowilas ;) ?

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Zosiu sama wydłużałam ale i tak pojawia się komunikat, że to sprzedawca musi zaakceptować. No i dalej mam 2 dni. Dobra w takim razie nie będę się łudzić, że przyjdzie. Co mam wpisać jako powód sporu?

A wczoraj Wam pisałam, że flaka złapałam na spacerze. No cóż dzisiaj w domy siedzimy bo mąż wziął stelaż i musi dętki kupić. Myślałam, że tylko powietrze zeszło, a miałam wbity gwóźdź i pinezkę o.O. Także pytanie czy wystarczy dętkę wymienić czy oponę też. Eh Polucha teź już po domu chodzi i papa pokazuje na czapkę :/

• Kri Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michas 100 latek ! Pięknych urodzinek !
    Wiecie co nie wyobrażam sobie bycia w drugiej ciąży , jak teraz nie jestem sprawna i widzę co to jest przy dziecku małym. Lexi musisz być silna ;)
    A właśnie -Zosiu- weź podpowiedz - okres ochrony na Ali się skończył ja to przegapiłam i teraz dałam spór to oni chcą żebym spór anulowała i czekała na paczkę hmmm... coś robić ? P.s dzięki za dobre słowo :)

dana222 lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochany Borysku nasz podróżniku. Świat stoi przed tobą otworem! Dużo szczęścia na następne lata życia!

nod9s47il8ke_t.jpg

Mamusia_synusia, d84 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodki Michasiu. Dużo zdrówka i pomyślności życzymy! Oby twoje upodobanie piłeczek przerodziło się w piękną pasję :)

hz8famvkxa26_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 11:16

Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To było alfabetycznie

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Michałka i Boryska! :) wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i uśmiechów :*

Biedronko i Ty nazywasz się Babcią? To co ja i Monia mamy powiedzieć? :/ o fuck....

d84, Moniaa, dana222 lubią tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ja zaznaczam o ile dobrze teraz pamietam ze paczka nie doszła - problem logistyczny - okres ochronny sie skończył a paczka dalej w tranzycie czy fałszywy tracking - zależy co

Kri nie zamykaj sporu, bonjuz drugi raz nie otworzysz
    A co do 2 ciazy to tak jest, kolezanka rodzi w połowie kwietnia to swoja 2-łatkę dała do klubu malucha bo nie jest w stanie za nią biegać cały dzien, a plan był taki że siedzą razem w domu, ale niestety potrzebuje troche spokoju i poleżeć bo brzuch sie stawia i zle sie czuje

vayn, Moniaa lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat dla Michalka i Boryska! Caluski!
    Zosiu! Spoznione ale szczere dla Ciebie zyczenia! Cmoki cmoki!

d84, dana222 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie babcie, bo prababcia przemawia :) Azaliż powiadam Wam co byście zaprzestały sporów o wiek. Jam jest najstarsza i babcią się nie czuję. Matką dopiero :) I to po raz pierwszy.

Mamusia_synusia, Kri lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EJ prababciu nie przesadzaj :P

‹‹ 2531 2532 2533 2534 2535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ