Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri oczywiście, że wszystko się przesuwa. Możesz nawet wziąć 6 m-cy L4 to zawsze 80% a nie 0
Vayn, Kri ma rację. Spróbuj, później zawsze możesz zrezygnować, a tak będziesz się zastanawiać
Zobaczcie co znalazłam. Wszystkie boskie Baga 4U
http://allegro.pl/szelki-do-nauki-chodzenia-z-plecakiem-i-smycza-d11-i6121038810.html
http://allegro.pl/plecak-littlelife-animal-smycz-bezp-super-cena-hit-i6501619859.html
http://allegro.pl/plecak-littlelife-disney-mickey-smycz-bezp-hit-i5811212664.html
Kri lubi tę wiadomość
-
Ojej Baga,co za tragedia ta dziewczyne spitkala.. Ty jak wrocisz to bedziesz nusiala az uwazac na to co o Malym mowisz przy niej nie? . Boze nie wyobrazam sobie stracic Jagody.. Lina i tyle by mi pozostali, nie dzwignelabym sie..ze sie takie rzeczy smutne dzieja..Ojjj
-
Bruśka wrote:
Kri no u nas stoi to tak że albo wpadnie do łóżeczka albo na parapet się sturla. Strasznie ciężko to sprzedać było. Jeszcze stoi bo Ci co kupili pokój urządzają. Pamiętasz ile za to dalysmy? Bo mu już nie uzyeamy tego bo japiy w brodziku i co drugi dzień jest na tym przebierany do spania. A wyrzutów sobie nie rób zdarza sie -
A no to widzisz no nowa kosztuje 240 na allegro a u nas w Olsztynie w sklepie 300 zł. Z tym że przez 500 pkus ciężko sprzedaje się to wszystko wózki itp. Bo dostają kasę za dzieciaki to byle co kupują ale nowe jakieś foteliki z wózkiem po 600 zł. Taka prawda. Ciężko coś sprzedać z wózkiem bujalismy się dwa miesiące. Komoda też. Masakra.
-
wiem ze to było ale jak mam nazmiane dawac pedicetamol i nurofen ? nie rozumiem tego jak dam nurofen to po 6 godzinach pedicetamol a poźniej mam czekac 4 godziny i dac nurofen?
Mam tak pojebany termometr ze wskazuje jak chcea miał byc taki dobry zmioerzyłam kubie rteciowym pod pacha i miał 38,4 a tym elektronicznym na czole miał 36,7-37 ja nie rozumiem. Kolezanka sobie go chwali a moim zdaniem jest do dupy albo ja nie umiem mierzyc tempWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 20:30
Kubuś
-
Dana cieszę się ze trafiłam sedno. Chyba Wow twój kopie piłkę? Mój tez lubi piłeczki ale na razie rzuca, wrzuca do pileczkowego pościgu albo do kosza w basenie z piłeczkami. To może rzeczywiście rośnie ci piłkarz
No pewnie ze drażliwa i delikatna sytuacja będzie. Ja na szczęście wylewna nie jestem i nie opowiadam o swoim dziecku za dużo. Przez to troszkę nie czuje się czasami w grupie, bo te moje koleżanki niektóre to tylko o dzieciach by nawijały. Ja przez to w pracy byłam na marginesie bo dziecka nie miałam. Teraz chcą się kumplować a ja fakju. Niech se w dupę wsadza swój 'klub mamusiek'.
A ta kobieta ma jeszcze drugie podobno około dwuletnie.
Ja tez mam przewijak i będę go używać dopuki się da. Nawet do końca pieluchowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 20:39
-
Vayn moxe to jedyna okazja, szkoda ze sie nie pojawiła np. po wakacjach ale bie wszystjo jest tak jakbyśmy chciały zeby było. Spróbuj, zawsze mozesz przeciez zrezygnować, powiesz że Pola choruje czy costam ściemnisz zeby mąż nie miał pozniej problemów
Mila szaleje...widziałam tego dmuchanego pana haha noooo imprezka konkretna i dobrze, odskocznia jakas musi byc
Ja to tez nie potrafię zmierzyć temp elektroniczny w uchu zawsze tak samo pokazuje, pod pachą bardzo ciezko to zrobic a w pupoe? No way ucieknie mi, jak Ty to Brusia robisz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 21:47
Mila920 lubi tę wiadomość
-
Mamusia zdradź się i zaproś nas na fejsie
Poza tym. Niech nie zabrzmi to pedofilsko. Ja kocham mojego golaska! Przed kąpielą go rozbieram niech sobie polata. Tylko ze zimno teraz to w pieluszce bo mi siada na podłodze:)
A wiecie ze mi dziecko spadło dzisiaj z nocnika? Taki kozak się z niego zrobił ze mu się wydaje ze chodzić umie bo "tsy krocki" sam zrobi ze próbował wstać i ręce na czworaka mu się zblokowały chyba i wyrżnął. Czoło fioletowe w momencie. A matka tylko na sekundzie odwróciła się żeby pieluszkę wyrzucić.... -
A ja mam bezdotykowy microlife i jestem z niego zadowolona. Nie byl tani bo jakieś 120 zl ale sie oplacilo. A no i mamy 5 lat gwarancji na niego.
Ale moja kluska dzis w brzuchu szaleje. Tak mnie laskocze. Chyba będzie wyczynial większe wygibasy niz braciszek. Oj bedzie bolałoMamusia_synusia, dana222, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość