Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D no widzisz jaki mi wyszedł. Mam nadzieję, że się podoba
A ja jestem ciekawa twojego tortu, bo nigdy takiego nie jadałam. Choć już robiłam kiedyś wegański bez mąki pszennej i cukru. Ale takiego na chia jeszcze nie. Koniecznie się pochwal jaki wyszedł! -
Tak jak pisze Zosia, Kri nie anuluj sporu bo póżniej jeśli nie dojdzie to kolejnego nie będziesz mogła założyć. Jeśli dostaniesz full refund a rzecz dojdzie kupisz jeszcze raz coś u sprzedającego za tę kwotę i napiszesz aby nie wysyłał bo dostałaś jednak rzecz z ali z która zrobili ci zwrot.
Najlepiej kupować aby roziarowo było większe bo jednak majfrendzi i tak wysyłają.
-
nick nieaktualnyEh dziewczyny muszę się wygadać. Miałam siedzieć w domu z małą, a tymczasem końcem marca prawdopodobnie pójdzie do żłobka. Mąż mi zaproponował pracę znowu, kolejna zaszła w ciążę. Fajne warunki finansowe, praca biurowa coś na czym mi zależało. Sama już nie wiem, mam mętlik w głowie. Trzeci raz pewnie już nikt nie zapyta czy jego żona nie chce do pracy przyjść
Ehhh popłakałam się -
nick nieaktualny
-
Baga jak Michal kopał dzisiaj w piłkę zaraz pomyslałam o torcie i życzeniach. A Ty chyba tez miałaś wcześniej wrócić do pracy?
Vayn ja ze stresu tez czesto gorączki dostaje
Aaa Zosia pytałaś czy jakieś inne dzieci nie miały jeszcze gorączki, Michasia w sumie mozna do tej grupy zaliczyć bo kiedyś miał 1,5 doby stan podgorączkowy ok 37,2-37,6Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, muszę to wsio na spokojnie przemyśleć i przeanalizować. Wrócił o 17 do domu i od razu powiedział o tej pracy... ja tu już plany miałam jak to w lecie będziemy w parku się bawic, a tu nagle takie coś. Pytał też jakiś miesiąc temu, ale wtedy definutywnie byłam na nie
-
Vayn , spróbować możesz jak będzie kaszana z pobytem w żłobku lub praca nie taka to przecież można coś wymyslec ... jakieś l4 czy coś.
Właśnie uświadomiłam sobie ze mogę wziąć teraz zwolnienie w ostatnich dniach macierzyńskiego . Pomyślą ze ściema ale co mi tam. Wypadek to wypadek. Tylko jak to z wychowawczym jak złożyłam wniosek? Przesuwa się ten termin czy jak ? -
Wszystkiego najlepszego dla Boryska i Michałka
Byłam dzisiaj na komendzie bo dostałam wezwanie na świadka na dzień 18.02. Dyżurny, u którego miałam praktyki (wcześniej pracował w wydziale ds. nieletnich) mówi mi, że dzisiaj dopiero jest 17. Wstyd jak nie wiem. Nie dość że wycieczka, ubieranie małego itd. to jest wstydMamusia_synusia, d84, Zosia_wop, dana222 lubią tę wiadomość