Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga, no wiem, że wystarczy "dodać jedną", ale raczej nie jest to łatwe jak nie znasz danych
Dobra wiem... kiedyś mignęła mi szara myszka to tam Was znajdę
Ale tu cisza... dziewczyny imprezy szykują
brrrr.... ciarki mam na samą myśl jak przypomnę sobie o przygotowaniach, ilości roboty i zmęczeniu tylko jak zdjęcia oglądam to mi błogo -
Ja miałam zrobić Ci wjazd na chatę po dinozaury a nie znaleźć na fb buahahahaha
Dobra... padło na Tysię i szarą myszkę których oczywiście ostatnio nie ma ale zaproszenia poszły
Znalazłam też Brusię, ale nie da się zaprosićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 23:57
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ile ja sie wczoraj balonów napompowalam, tyle ze wiecie loda bym juz nie dała rady zrobic hahahahaha
Muszę sie dzisiaj sprężyć, zeby sie wyrobić, muszę zaraz po śniadaniu zebrać sie i jechac do sklepu po napoje i owoce
Baga moj jak stoi np obok mebli czy kanapy a ma piłkę pod nogami to zaraz kopie, M to wogole cały czas cos kombinuje z nogami, stoi przy stole i daje nogę na polke dolnaMamusia_synusia, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Dziwne ze dodać na nie można. Ostatnio mnie jakaś łaska chciała dodać ale miałyśmy wspólna nauczycielkę i kuzynke z drugiego końca polski ale w życiu jej na oczy nie widziałam więc można wysłać zaproszenie. Mamusia napisz na prv mi wiadomość to Cie dodam. Bo pojęcia nie mam kogo
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrusia bo Ty masz zablokowane dodawanie Masz że tylko znajomi Twoich znajomych mogą Cię zaprosić
EH za mną ciężka noc, matko takie koszmary.. nie sądziłąm że mam aż tak wybujałą wyobraźnię. Aczkolwiek jeśli znajdziemy miejsce w żłobku to stwierdziłam że tak jak mówicie, warto spróbować.
O ile mnie od razu sami nie zwolnią jeśli Polka będzie chorować
Udanych imprez urodzinowych
Kri ja drugą @ dostałam po 54 dniach, następne już były regularnie -
nick nieaktualny
-
Aha czyli teoretycznie mam jeszcze czas
Mówiłam Wam ze syn gardzi jedzeniem ? To dałam wczoraj na tackę marchewkę ryż i mięsko w kawałkach i jadł sam ! A co! Chyba papki zbrzydły ! Kurde u jeszcze wczoraj zadrapalan tak mocno go na nosie , wrr można czymś smarować żeby szybciej się zagoiło ?
Szukacie czapek dla maluchów ? Haha Zobacz, co znalazłem w AliExpress
http://s.aliexpress.com/UjqiAZN3 -
Żyje było super pierwsza moja taka impreza od 20 do uwaga 2 w nocy! I to nie byłam sciagana do domu, moje dzielne chłopaki dali rade bez mami!
A najlepsze jest to, ze jak wypije sobie piwko czasem wieczorem to rano głowa boli, wczoraj wypilam hektolitry (jak dla mnie) wódki i nic! Magiczny napój..
Wczoraj robiłam przed imprezą alkożelki.. ahh wspomnienia wróciły.. tylko Tymi krecacy sie pod nogami jakos tak dziwnie się czułam heheKri, Zosia_wop, vayn, Lexi150, Mamusia_synusia, marissith, d84 lubią tę wiadomość