Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosiu najlepszego to konkretna imprezę musisz zrobic na ta 3 z przodu. Ja za kilka dni ostatnia 2 z przodu ehhhh
Bruska tez kocham te uczucie kiedy mogę zjeść w spokoju
Teraz siedzę z inhalatorem, tak mnie katar meczy ze jak pomyśle o przygotowaniu imprezy roczkowej to jest mi niedobrzeZosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj tam, w życiu bym nie powiedziała że już takie "wiekowe" jesteście Laski jak się patrzy, wyglądacie na max 25
Co do ząbków, ja mam bardzo słabe. Mama ze mną ciągle latała na lakowanie mleczaków a i tak szybko stałe miałam. No ale ja to osłabione przez ciągłe antybiotyki, chociaż czy tam wiadomo czy nie nie genetyka u mnie. W każdym bądź razie każdy w rodzinie zwala na antybiotyk -
nick nieaktualny
-
Vayn tak z ciekawości obejrzałam ząbki Młodemu i on też na obydwu jedynkach ma takie przebarwienia. Ale też się uderzył i krew się lała więc nie wiem czy to nie od tego. A ogólnie jakoś my problemów z zębami nie mamy. A Igor od pierwszego ząbka ma myte zębuszki pastą więc mało prawdopodobne żeby to już próchnica. Ale jak będzie taka opcja to w marcu przejdę się do dentysty i zapytam.
-
Zosia sto lat ! 87 rulez !
Ja pitole zdycham ruszyć się nie mogę . Czy wasze tez maja takie fazy ze nic jeść nie chcą ? U mnie tylko kaszki bez problemu a obiadki ostatnio to muszę na 20 razy i to nie ma znaczenia czy słoik czy mojeZosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexi nie wiem czy to dobrze, że oboje mają czy nie Narazie Polucha ma etap nie i boję się obcych więc jak to minie to podejdę do dentysty Lepiej sprawdzić i dmuchać na zimne wiadomo
Lexi właśnie bo ja tyle fotek chciałam tego joie no i byliśmy go zamierzyć, u nas niestety brakło pasów żeby go zapiąć
Ja będę miała 28, ale wiecie ja to z tych co się wiekiem nie przejmują. Jakoś nigdy to dla mnie nie byłą ujma czy problem. Normalna kolej rzeczy, teraz mnie Pola odmładza haha Co mnie mijają babeczki to mówią, że max 22 mi dająWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:25
-
vayn wrote:Tusia! Ty masz axkid minikid prawda? Aktywowaliście roczne ubezpieczenie? Mieliśmy brać britax max way, ale chyba kupimy wolmax'a bo na tym ubepzieczeniu axkid mi zależy
tak aktywowałam juz w domu bo nie miałąm w sklepie kuby peselu
a axkid przymierzyliscie do auta ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:47
Kubuś
-
Zosia wszystkiego najlepszego
Kubie dzisiaj przebiła sie druga dolna 2 8 zebuszków juz mamy
Co do apetytu. Moj zawsze go ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:55
d84, Lexi150, vayn, Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyMoja też nawet przy gorączce 39+ albo antybiotyku jadła jak zwykle Moje wiecznie głodne dziecko.
Nie nie pryzmierzyliśmy bo u nas w mieście żadnego axkida nie mają, w marcu pojedziemy do Warszawy. Musimy trochę dozbierać bo w tym miesiącu odłożyliśmy tyle co na tego joie by stykło. Może jakąś promocję dadzą na minikida w marcuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:12
-
ale jestem mądra dzisiaj dostałam plamienia i mysle co tak szybko i z jakiej okazji. A patrze w kalendarz na ovu i faktycznie to juz teraz powinnam dostac @ bo mam 34 dc
Juz mi troche lepiej. Nie mam dreszczy. Jedynie gardło boli, nos czasem zatkany, katar i ta odrywająca sie wydzielina mało co dzisiaj sie nie udusiłam i nie porzygałam
Moja mame bardziej rozłozyło. No i ja jutro mam umówioną wizyte u rodzinnego. Nie było miejsc na srode i dopiero na piatekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:44
Kubuś
-
robiła z was któras przekaski z tortilla? w srodku serek naturalny, papryki 2 rodzaje, ser zółty, szczypiorek, troche majonezu. smaruje sue tortille nadzieniem zwija i kroi na kawałki?
a co do balonów. Te zsie zastanawiam jak je przymocowacWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:52
Kubuś
-
Tusiaa balony bez helu najlepiej mocowac na taką jakby gumę. Blue coś tam albo też pattexa chyba też jest.
A my z sis często robimy przekąski z tortillą i w środek np sałata lodowa, papryka, ogórek pomidor, ser żółty,Roche sosu czosnkowego i się zwija i w takie talarki kroi -
My też takie robimy. Serek kremowy, na to przyprawa do tacosów albo inna pikantna meksykańska, na to drobniutko pokrojona papryka i szyneczka. Zawijamy i kroimy.
A inna fajna. placek tortilli, żółty ser drobniusieńko cebulka i drugi placek na to i zapiec. Wychodzą takie quesadillas. -
Ja robie takie tortilki z chrzanowym almette, sałatą lodową i lososiem wedzonym. Mniam.
A i fajne sa też rollsy z ciasta francuskiego. Gotowe ciasto rozwija się, iklada sie na nim dodatki np. szynke albo mielonke, ser żółty przyprawy i zwijamy i kroimy na talarki i do piekarnika. Ciepłe sa pyszne z sosem czosnkowym.