Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri nam dziś przyszły te arttipasy i zakochałam sie w nich sa genialne
Baga urodziny beda teraz w sobote u domu.torcika zrob takiego jak uważasz kazdy bedzie piekny
http://static.pokazywarka.pl/w/0/d/8cd855ed913839467ff13d5b1b3abc51_orig.jpg
http://static.pokazywarka.pl/j/f/e/37335679e7d4137a493a992ac3373d73_orig.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 21:03
Mila920, Tusiaa, Lexi150, dana222, Mamusia_synusia, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Kubusiu! 100 lat! Duzo usmiechu od Cioci i Jagodki!
Atipasy polecam. W sumie to jedyne jakie Jagoda raczy nosic,w innych butach drze japoszcze. My mamy L-ki i sa ciut wieksze. Ostrzegam-ze to buty tez dla dzieci chodzacych. Bo w nich tez wyrznac mozna bo jak zawadzi o ziemie,potknie sie to mur beton walnie do przodu bo one nie slizgaja sie. Ale polecam. Baaardzo polecam. Innych na razie nie kupowalam. Mi powiedzieli ze jak bebdzie dobrze chodzic. Pytalam o elelki to 21 rozmiar chyba na 11,5-12 cm nozke kazala brac. Ale nie mierzylam,tak patrzylam tylko.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Dana u nas było dzis 1412% najwiecej...pocieszam sie, ze to w innej części miasta podobno pobiliśmy wszelkie rekordy
Biedroneczko cudowna spódniczka i oby doszła na czas!
Miałam sie położyć wczesniej yhm Taaa zaraz 24 a ja dopiero sie przymierzam od 20 F. Obudziła sie juz 3razy zapowiada sie ciekawa noc...
Dobranoc :* -
Zosiu ja wczoraj tez poszłam spac o 24:00 mała cos nie mogła usnąc.A o 5:30 pobudka płacz ,cyca nie tylko na rece.Wiec ja wzielam chciała wyjsc z pokoju poszłyśmy do kuchni a na stole leżał i grzał sie Piatus oczywiscie go zobaczyła i chciała,zjadła całego.Wlaczylam jej bajki odstasilam do lozka i zeby sie czymś zajęła to wysyłałam klocki i siedzi i jak narazie sie bawi.Ja wyszłam z pokoju bo jak mnie widzi to tylko by na rekach chciała,niech z tatusiem troche pobędzie.Jak ja kocham takie wczesne pobudki
-
Wstawać laski. My dziś w nocy pobudka jedna. Mąż wstał poszedł do pracy i wrócił bo kluczy zapomniał hałasu narobił i obudził jeczale. Dostał mleko i trzeszczal ale o dziwo usnal. I wstalismy o porze cywilizowanej 6;50. Trzeba wziąć się za śniadanie i ogarnięcie się. Życzę Wam miłego dnia u nas nawet mgła się schowala.
-
jedna pobudka marzenie..... u nas to jest coraz gorzej. Budził się tak około 8-10 razy. Jest tutaj w ogóle jakieś dziecko na cycku które przesypia całą noc??? U nas tez dziś smog ale idę do castoramy chyba bo muszę kupić rzep montażowy i coś antypoślizgowego pod materac.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
My już po szczepieniu.
Jeśli ktoś idzie systemem podstawowym to nie ma co się martwić bo choć 3 choroby to wkłucie jedno w rączkę. Dzieciol na kolana jakiegoś nakręconego konia mu postawiły. Ja trzymałam i on nawet nie zaczaił ze coś go kłuje. Ani ryku. Pani powiedziała ze to są ich ulubione szczepionki, bo dzieciów nic nie bolą także to tak mogę was pocieszyć.
Teraz na drzemkę i poobserwujemy gadzinkę czy wszystko będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 09:17