Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri nam dziś przyszły te arttipasy i zakochałam sie w nich
sa genialne
Baga urodziny beda teraz w sobote u domu.torcika zrob takiego jak uważasz kazdy bedzie piekny
http://static.pokazywarka.pl/w/0/d/8cd855ed913839467ff13d5b1b3abc51_orig.jpg
http://static.pokazywarka.pl/j/f/e/37335679e7d4137a493a992ac3373d73_orig.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 21:03
Mila920, Tusiaa, Lexi150, dana222, Mamusia_synusia, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Kubusiu! 100 lat! Duzo usmiechu od Cioci i Jagodki!
Atipasy polecam. W sumie to jedyne jakie Jagoda raczy nosic,w innych butach drze japoszcze. My mamy L-ki i sa ciut wieksze. Ostrzegam-ze to buty tez dla dzieci chodzacych. Bo w nich tez wyrznac mozna bo jak zawadzi o ziemie,potknie sie to mur beton walnie do przodu bo one nie slizgaja sie. Ale polecam. Baaardzo polecam. Innych na razie nie kupowalam. Mi powiedzieli ze jak bebdzie dobrze chodzic. Pytalam o elelki to 21 rozmiar chyba na 11,5-12 cm nozke kazala brac. Ale nie mierzylam,tak patrzylam tylko.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Dana u nas było dzis 1412% najwiecej...pocieszam sie, ze to w innej części miasta
podobno pobiliśmy wszelkie rekordy
Biedroneczko cudowna spódniczka i oby doszła na czas!
Miałam sie położyć wczesniej yhm Taaa zaraz 24 a ja dopiero sie przymierzamod 20 F. Obudziła sie juz 3razy zapowiada sie ciekawa noc...
Dobranoc :* -
Zosiu ja wczoraj tez poszłam spac o 24:00 mała cos nie mogła usnąc.A o 5:30 pobudka płacz ,cyca nie tylko na rece.Wiec ja wzielam chciała wyjsc z pokoju poszłyśmy do kuchni a na stole leżał i grzał sie Piatus oczywiscie go zobaczyła i chciała,zjadła całego.Wlaczylam jej bajki odstasilam do lozka i zeby sie czymś zajęła to wysyłałam klocki i siedzi i jak narazie sie bawi.Ja wyszłam z pokoju bo jak mnie widzi to tylko by na rekach chciała,niech z tatusiem troche pobędzie.Jak ja kocham takie wczesne pobudki
-
Wstawać laski. My dziś w nocy pobudka jedna. Mąż wstał poszedł do pracy i wrócił bo kluczy zapomniał hałasu narobił i obudził jeczale. Dostał mleko i trzeszczal ale o dziwo usnal. I wstalismy o porze cywilizowanej 6;50. Trzeba wziąć się za śniadanie i ogarnięcie się. Życzę Wam miłego dnia u nas nawet mgła się schowala.
-
jedna pobudka marzenie..... u nas to jest coraz gorzej. Budził się tak około 8-10 razy. Jest tutaj w ogóle jakieś dziecko na cycku które przesypia całą noc??? U nas tez dziś smog ale idę do castoramy chyba bo muszę kupić rzep montażowy i coś antypoślizgowego pod materac.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
My już po szczepieniu.
Jeśli ktoś idzie systemem podstawowym to nie ma co się martwić bo choć 3 choroby to wkłucie jedno w rączkę. Dzieciol na kolana jakiegoś nakręconego konia mu postawiły. Ja trzymałam i on nawet nie zaczaił ze coś go kłuje. Ani ryku. Pani powiedziała ze to są ich ulubione szczepionki, bo dzieciów nic nie bolątakże to tak mogę was pocieszyć.
Teraz na drzemkę i poobserwujemy gadzinkę czy wszystko będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 09:17