Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam czy mogę dołączyć?? Moje szczęście na razie daje o sobie znaki jedynie w rosnącym HCG, ale mam nadzieje już niedługo je zobaczyć
BBF podaje prawdopodobny termin porodu na 12.02.2016!tysiaa93, zosiaaa, wiola0912, Sylka lubią tę wiadomość
-
W ogole to testy owulacyjne NIGDY nie wyszły mi pozytywnie, no ale jak widac owulki mialam ;, a dziś znalazlam jeszcze kilka testów owu w szufladzie i zrobiłam jeden... Krecha 3 razy mocniejsza od tej testowej ;)Az nie myslalam, ze tak może krecha wyglądac
-
Justaw wrote:W ogole to testy owulacyjne NIGDY nie wyszły mi pozytywnie, no ale jak widac owulki mialam ;, a dziś znalazlam jeszcze kilka testów owu w szufladzie i zrobiłam jeden... Krecha 3 razy mocniejsza od tej testowej ;)Az nie myslalam, ze tak może krecha wyglądac
Ja mam tak samo. Dziś zrobiłam z ciekawości owu I faktycznie testowa od razu wylazła i to grubaśna taka:)
A tak wogole to cześć wszystkim
muszę trochę nadrobić
-
Natalii00 wrote:Ja to juz mam masakra bo nie wiem co moge a co nie moge jesc wszedzie sa cukry masakra a cukru unikac musze i pieczywa bialego wiec nawet bulek
Spokojnie, ja mam bezglutenową i bezmleczną, początki takich diet są zawsze trudne, aż w końcu dochodzi się do wprawy.
A z jakiego powodu ta dieta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 15:08