Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Macmiror
Odpowiedz

Macmiror

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2023, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała globulki w 2 trymestrze, tzn na początku 14-15 tc?

• KatrinaG Ekspertka

Wysłany: 2 września 2023, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja stosowałam z polecenia ginekologa.

age.png
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2023, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KatrinaG wrote:
    Tak, ja stosowałam z polecenia ginekologa.
    Dziękuję za odpowiedź:).

• Staraczka2023 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ktoś jeszcze brał ?
    Wyszedł mi wynik z cytologii PAP II i lekarz przepisał mi ten lek … ale strasznie się boję czy na pewno jest bezpieczny

event.png
  • Crochet Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2024, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam w ok. 5 tygodniu ciąży. Trzeba zaufać lekarzowi jeśli przepisuje leki. Wszystko było ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 20:03

🐻
    age.png
  • Asiasia1 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2024, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też brałam pod koniec 2 trymestru i wszystko było ok :) nieleczone infekcje są bardziej niebezpieczne

👫33 lata
    🐕2019
    👶12.2022 💙
    👶08.2024 💙
  • ralejka Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2024, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crochet wrote:
    Ja brałam w ok. 5 tygodniu ciąży. Trzeba zaufać lekarzowi jeśli przepisuje leki. Wszystko było ok.

Moj lekarz mi przepisał, bo wyszła mi w cytologii cytoliza, co moze wskazywac na stan zapalny. Wymusiłam przed wzięciem leku zrobienie wymazu, aby w sumie wiedzieć na co się leczę tak naprawdę. Okazalo sie, ze nie mam żadnej infekcji, ani bakterii, ani grzybów. Tak więc to jest z tym zaufaniem do lekarzy, brałabym zupelnie bez sensu lek z antybiotykiem...

👶 07.2024 synek 🩵

Starania o rodzeństwo od 01.2026

👩🏻 33
    🧔🏻 35
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ