Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beti97 na fioletową stronę przeszłam dokładnie w takim wieku ciążowym jak Ty - 3 tyg 4 dni:) wszystko będzie super, trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Kurczę dziewczyny gratulacje! Maj to piękny miesiąc na rodzenie Mój Maksiu urodził się 11 maja. A pamiętam jak niedawno sama się wpisywałam do majówek (rok temu hihi) Powodzenia wam wszystkim życzę i spokojnych ciąż.
Bluberry, beti97, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam dzisiaj 2 testy i z jednego zestawu został mi jeden felerny bo w ogóle nie zabarwił się cały na różowo tylko 1 część taka niewyraźna rozmyta ;/ No ale chyba 2 pozytywne testy 2 różnych firm mi wystarczą. A najlepsze jest to że na allegro zamówiłam 30 owulacyjnych plus 3 w gratisie ciążowe , kupiłam paczkę podpasek i 24 szt tamponów i chyba mi się nie przydadzą
weronika86, Gosiak, Ewelcia, JusWik lubią tę wiadomość
-
Wprawdzie miałam być mamusią majową, a stałam się kwietniową, ale maj jest bliski memu sercu. Powodzenia dziewczyny! Zdrowych, bezproblemowych i donoszonych ciąż oraz cudownych dzieciaczków, które niebawem staną się sensem Waszego życia
Bluberry, weronika86, Emiliada, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiało dołączam Termin mam na 3 maja i wierzę że ta ciąża zakończy się szczęśliwie. A to dlatego że liczona jest od 27 lipca czyli naszej pierwszej rocznicy ślubu
xpatiiix3, Paju, ema30, Rybka Nemo, santoocha, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Ewelcia, Mamadomina, ewelina_d, Emiliada, renatkach, Jula222 lubią tę wiadomość
-
beti97 wrote:Zrobiłam dzisiaj 2 testy i z jednego zestawu został mi jeden felerny bo w ogóle nie zabarwił się cały na różowo tylko 1 część taka niewyraźna rozmyta ;/ No ale chyba 2 pozytywne testy 2 różnych firm mi wystarczą. A najlepsze jest to że na allegro zamówiłam 30 owulacyjnych plus 3 w gratisie ciążowe , kupiłam paczkę podpasek i 24 szt tamponów i chyba mi się nie przydadzą
Lutówka