Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o to Rika &&& ale juz nie przyjdzie:D
moj termin @ juz minal i doskonale sie czuje ze nie przyszla:) narazie nie ma zadnych plamien i oby nie bylo...
mam tylko takie ale... nie mam jakichs objawow ze czasem sie denerwuje czy tam nadal sie cos rozwija:/ bo tylko cycki mnie bola mocno od 2 tygodni i narazie nie przestaja tradzik dalej sie trzyma ale chyba powoli sie poprawia czasem brzusio zaboli ale jak poleze odpoczne to przestaje a tak poza tym zadnych mdlosci ani zachcianek ani wielkiego zmeczenia (zmeczona jestem ale ja niskocisnieniowiec wiec czesto bywam zmeczona totez nie widze roznicy)
a dopiero za tydz moze bedzie a moze nie cos widac... ale jestem niecierpliwa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 19:22
Rika lubi tę wiadomość
-
Mój termin minął wczoraj, znaczy ten przewidywany od owulki, bo cykle to ja mam 35dniowe niby a tu w 30którymś dopiero owulka była..
a jeszcze 2tyg wcześniej gin powiedział, że na pewno PCOS i zlecił masę badań, a tu się udało
no tak naprawdę zobaczymy po 1 wizycie za 3 tygodnie ...
boli mnie brzucho mocno od 3 dni.. nie chciałabym brać nospy, jakieś pomysły??
termofor czy coś??alma lubi tę wiadomość
-
AnnaMaria89 wrote:o to Rika &&& ale juz nie przyjdzie:D
moj termin @ juz minal i doskonale sie czuje ze nie przyszla:) narazie nie ma zadnych plamien i oby nie bylo...
mam tylko takie ale... nie mam jakichs objawow ze czasem sie denerwuje czy tam nadal sie cos rozwija:/ bo tylko cycki mnie bola mocno od 2 tygodni i narazie nie przestaja tradzik dalej sie trzyma ale chyba powoli sie poprawia czasem brzusio zaboli ale jak poleze odpoczne to przestaje a tak poza tym zadnych mdlosci ani zachcianek ani wielkiego zmeczenia (zmeczona jestem ale ja niskocisnieniowiec wiec czesto bywam zmeczona totez nie widze roznicy)
a dopiero za tydz moze bedzie a moze nie cos widac... ale jestem niecierpliwa...
Mój termin @ mija w sobotę. Ja cały czas odczuwam ból brzucha jak na miesiączkę i cały czas mam wrażenie, jakbym za chwilę miała ją dostać... Anna Maria ja też należę do niskociśnieniowców i też ciągle jestem zmęczona, więc nie zaliczam tego do objawów ciążowych, ale na pewno mam jeden objaw- zgagę. Męczy mnie od 3 dni, nieważne co jem i piję, a nigdy ze zgagą nie miałam problemów... -
nick nieaktualny
-
Rika wrote:Mnie brzuch tez boli, do tego senność, zmęczenie, mdłości, a do tego od dzis cycki cholernie bolą. Nigdy mnie cycki nie bolaly na okres. W sumie to nigdy mnie nie bolaly (no poza karmieniem ale to inna sprawa)-i średnio mi sie to podoba;-)
No cóż, w pierwszej ciąży mialam stosunkowo Malo dolegliwosci to teraz nadrobie;-)
a do lekarza na pierwsza wizyte umowilam sie na 23.09 dopiero:-)Rika lubi tę wiadomość
-
ja ide w przyszlym tygodniu... myslicie ze to za wczesnie? tzn zamierzam isc i jutro chce zadzwonic by sie umowic na za tydzien w piatek (mam nadzieje ze sie uda jak nie to w nastepny pon) ale to chce prywatnie isc bo inna ginka na nfz wyznaczyla mi termin na 22 wrzesnia czyli poczatek 9 miesiaca a ja nie wytrzymam tyle ide pod koniec 6 lub na poczatku 7...
alma lubi tę wiadomość
-
AnnaMaria89 wrote:ja ide w przyszlym tygodniu... myslicie ze to za wczesnie? tzn zamierzam isc i jutro chce zadzwonic by sie umowic na za tydzien w piatek (mam nadzieje ze sie uda jak nie to w nastepny pon) ale to chce prywatnie isc bo inna ginka na nfz wyznaczyla mi termin na 22 wrzesnia czyli poczatek 9 miesiaca a ja nie wytrzymam tyle ide pod koniec 6 lub na poczatku 7...
no nie będzie wiele widać.
ja idę 17go i mój lek powiedział, że to optymalnie i już coś będzie widać...w sensie, że już serducho chyba
choć nie wiem czy wytrzymam 3 tyg jeszcze ;/alma, Rika lubią tę wiadomość
-
Ja najwyzej pojde w 6-7 tyg zeby sprawdzila czy wszystko dobrze sie rozwija a potem za 2-3 tyg by serduch:) ale czasem bywa ze widac w 6-7 tyg:) liczyc na to nie bede zeby sie nie rozczarowac a pecherzy bez serduszka bedzie juz chyba widac sie okaze:)
no zalezy co mi jutro powie bo sobie planuje isc szybciej ale jutro bbede dopiero do niej dzwonic - z tym ze prywatnie to chyba przyjmie w tym czasie co chce:DWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 21:22
-
AnnaMaria89 wrote:ja ide w przyszlym tygodniu... myslicie ze to za wczesnie? tzn zamierzam isc i jutro chce zadzwonic by sie umowic na za tydzien w piatek (mam nadzieje ze sie uda jak nie to w nastepny pon) ale to chce prywatnie isc bo inna ginka na nfz wyznaczyla mi termin na 22 wrzesnia czyli poczatek 9 miesiaca a ja nie wytrzymam tyle ide pod koniec 6 lub na poczatku 7...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 21:42
Rika lubi tę wiadomość
-
Ja też byłam dziś u gina też mi duphaston dał 2x1 i zastanawiam się czy nie za mało? Czy tyle wystarczy??? Stwierdził ze zdecydowanie za wczesnie i mam przyjść pod koniec września, a u gina byłam na wyznaczonym terminie cytologii:)
Ale jak bedzie wszystko ok tzn nie zaczne plamić to w piatek robię bete i progesteron bo nie wytrzymam...
A co do objawów to już myślałam że ten ból jak na @ to tylko ja mam i ze znowu cos sie dzieje. Zgage mam po owocach zwłaszcza...
No i mam pytanko, kiedy można iść na usg żeby było już coś widać?Oskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc) -
nick nieaktualny
-
Dzieki:) to na usg za 3 i pół tyg:) jak dotrzymam...
A tak w ogóle to bolą którąś z Was plecy tak na dole?? Mnie nie bardzo ale czuję zwłaszcza wieczorem, to na pewno nie ze zmęczenia...Oskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny