MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
sayuri wrote:Od wezwania pogotowia trzymalo mnie to, że co oni poradzą babie w ciąży... leków silnych dać nie mogą, blokady tym bardziej
A z drugiej strony sama pracuję w służbach (Nie lekarskich) i wiem, jak się kocha takie wezwania
-
Kurczę to teraz jestem zmartwiona czy jest wszystko ok... bo u mnie jest mega szybka akcja serduszka 189 niby gin nic nie mówiła ze to zle...
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Takmala wrote:Kurczę to teraz jestem zmartwiona czy jest wszystko ok... bo u mnie jest mega szybka akcja serduszka 189 niby gin nic nie mówiła ze to zle...
A który to tydzień bo w 9 tygodniowej ciąży może być do 195... Gdzieś wklejałam wcześniej tabelkę
2020
2023 -
Bona wrote:Myślicie już o preparatach na rozstępy ? Kupiłam właśnie olejek z Bio Oil Purcellin z jakimś "cudownym składnikiem" . Ciekawa jestem czy skóra mocno popęka. Mam już rozstępy na tyłku i cyckach po antykoncepcji jak szybko przytyłam..
-
Problem w tym ze nie mam jej nr... dała mi w poprzedniej ciąży swój prywatny jak pojawił się problem a mi padł telefon 2 dni temu i wszytko straciłam a wizyta za 3 tygodnie
Lat 36
Hashimoto
A już oczywiscie się naczytałam ze przy niektórych problemach chromosomach i innych takich pojawia się za szybka akcja serca...
Lat 36
Hashimoto
Takmala wiesz dobrze, że i tak nic teraz nie poradzisz. Wiesz, że tylko czekanie Ci zostało. I wiesz, że denerwowaniem się nie pomagasz maluszkowi. Zainwestuj 7 zł w melisę
ja codziennie przed snem pije,od kilku dni, i jakoś lepiej mi jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 22:49
-
Takmala wrote:A już oczywiscie się naczytałam ze przy niektórych problemach chromosomach i innych takich pojawia się za szybka akcja serca...
Też to pamietam ale to tylko oznacza zwiększone ryzyko. Wiesz moze byc zwiększone 2% i tez musza napisać zwiększone. Jezeli lekarz nic nie powiedział to postaraj sie nie martwić na zapas, wiem ze łatwo powiedziec Ale tak jak dziewczyny pisały juz wcześniej możemy tylko czekać. Dużo było strachów tutaj - krwawienia, brak zarodków a u wszystkich jest teraz dobrze wiec bądź dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 23:00
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualnyTakmala wrote:Kurczę to teraz jestem zmartwiona czy jest wszystko ok... bo u mnie jest mega szybka akcja serduszka 189 niby gin nic nie mówiła ze to zle...
i Ty również wyluzuj jest super
Takmala lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje... mało ogolnie materiałów na ten temat... zazwyczaj piszą właśnie ze zbyt wolna akcja serca niesie ryzyko straty o szybkim mało co znalazłam ale znając mnie całe 3 tygodnie będę szukać i czytać 🙈 dziękuje dziewczyny za wsparcie
Znalazłam tylko zbiorowe opracowanie położnicze gdzie w 91% urodziły się zdrowe dzieci mimo zbyt szybkiej akcji serca. A gin pewnie nic nie mówił żebym się nie martwiła
A podobno tez stres mamy może cos takiego wywołać a byłam mega zestresowana przed wizyta. Macie racje trzeba wyluzowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 23:10
Lat 36
Hashimoto
Takmala wrote:A już oczywiscie się naczytałam ze przy niektórych problemach chromosomach i innych takich pojawia się za szybka akcja serca...
Naprawdę...? No a może źle zmierzone to tętno albo źle usłyszałaś... Sama nie wiem... Takie coś to chyba jednak trochę za mało, żeby o wadach genetycznych myśleć. Idź może jeszcze raz na usg do byle koho... Szkoda nerwów
2020
2023 -
nick nieaktualny