MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Sayuri - musisz sie upomniec... trzeba zaczac cwiczyc przez te 9 mc walki o swoje... jak slysze o porodach kolezanek to zalamuje sie tym jak rodzace przez personel sa traktowane...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Myślicie już o preparatach na rozstępy ? Kupiłam właśnie olejek z Bio Oil Purcellin z jakimś "cudownym składnikiem" . Ciekawa jestem czy skóra mocno popęka. Mam już rozstępy na tyłku i cyckach po antykoncepcji jak szybko przytyłam..
-
Napisałam do niej smsa. Pewnie dopiero jutro odpowie. Niestety nie jestem z tych osób, które dopominają się o swoje
Bona ponoć rozstępy są uwarunkowane genetycznie.. Ale cóż szkodzi smarować skóręja ze względu na alergię (atopowe zapalenie skory) mogę używać tylko emolientów. Z okresu dojrzewania zostało mi kilka rozstępów na pośladkach. Dupa urosła:D
-
ja nie miałam w zeszłej ciąży do jednej felernej nocy... jak się rano obudziłam to myślałam że mi mąż uda i tylek nożem pocial... aż myślałam że zejdę na zawał bo wyskoczymy dosłownie w mgnieniu oka, ale fakt dupsko to mi urosło, miało prawo strzelic;)
-
Dziewczyny, czy wy też nie widzicie suwaczków? Bo właśnie zmieniłam komputer i się zastanawiam, czy to na nim ich nie widać, czy to coś z babyboom, gdyż wcześniej chciałam zmienić swój suwaczek, ale mi wyskakiwał jakiś błąd.
-
Coś się chyba spsuło... Jutro spojrzę na kompie
Edit. Chyba tylko strona babyboom śmiga, chyba inna padłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:28
-
Dziewczyny a jak to było z tym biciem serduszka? Któraś z was pisała chyba zakresy mniej więcej jeśli dobrze pamietam i nie mogę tego znaleźć...
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
sayuri wrote:A ja nie widzę swojego suwaczka...
Ps. Jutro jadę do fizjoterapeuty. Przyznam, że dzisiaj tak mnie to bolało, że byłam bliska wezwania pogotowia.mnie trochę czasami boli i już nam dość ale wyobrażam sobie ciągły taki ból, tępy... Masz rację następnym razem dzwon po pogotowie, niech coś poradzą
sayuri lubi tę wiadomość