MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Takmala wrote:O co chodzi z tym endokrynologiem i maluchami z zespołem downa bo nie skumałam...
-
Dziewczyny kciuki za badania! ✊
A ja wczoraj miałam wizytę u diabetologa. Biorę metę 500x2. Kazał mi przez tydzień badać cukier na czczo i po godzinie po każdym posiłku. Mam zbadać z krwi cukier średni z 3 miesięcy. Dziś glukoza na czczo 95nie chcę insuliny
Meta mi już nie pomaga
-
Niki2803 wrote:O super. A na którą godzinę masz? Ja 9.20 i zastanawiam się o której muszę wstać bo 1.5h mam drogi, a ostatnio lubię poleżeć 😁
Niki2803 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szkoda, że nie czytałaś na bieżąco naszego wątku, bo pisalysmy nieraz o sposobach na mdłości.. ja jadłam ogórki kiszone, paluszki, wafelki ryżowe. I ciągle, non stop. Często i mało.
Ja też mam 24 wizytę, prenatalne.Hercia35 lubi tę wiadomość
-
Tak tak, to ja jestem o rok starsza
33 stuknęło. A Marzenie jest w trakcie realizacji
Kira91, Niki2803, Jeheria lubią tę wiadomość
-
A ja nie zdążyłam wam się ani razu pochwalić zdjęciem.. A ostatnie usg miałam w 9 +0
mój kropek wtedy co raz bardziej zaczynał przypominać człowieczka. Nie mogę się doczekać genetycznych
https://zapodaj.net/8c4626e4b310e.jpg.htmlKarolllla, Natikka123, Jeheria lubią tę wiadomość
-
A mnie dzisiaj poniosło i kupiłam dwa kocyki i pościel dziewczęca 🙈🙊🙉
Przecież wszystko dla chłopca mam no to potrzebuje prawda? A akurat reklama była na fb takich slicznych.... 😀Jeheria lubi tę wiadomość
-
Ajka wrote:Oooo... Czyżby komuś należały się życzenia urodzinowe 🤩 Życzę samych dobrych wiadomości i zero problemów przez najbliższe 7 miesięcy
mwm, Mysza1986, Jeheria, Ajka lubią tę wiadomość
-
Kira91 wrote:A mnie dzisiaj poniosło i kupiłam dwa kocyki i pościel dziewczęca 🙈🙊🙉
Przecież wszystko dla chłopca mam no to potrzebuje prawda? A akurat reklama była na fb takich slicznych.... 😀
Podejrzewam, że jak poznam płeć to od razu zrobię to samoKira91, Jeheria lubią tę wiadomość