MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak byłam w sobotę u endokrynologa W kolejce było dużo dzieci z downem, maluszków, a my wszystkie mamy za chwilę badania genetyczne i dlatego ten widok mnie przytłoczyłTakmala wrote:O co chodzi z tym endokrynologiem i maluchami z zespołem downa bo nie skumałam...

-
Dziewczyny kciuki za badania! ✊
A ja wczoraj miałam wizytę u diabetologa. Biorę metę 500x2. Kazał mi przez tydzień badać cukier na czczo i po godzinie po każdym posiłku. Mam zbadać z krwi cukier średni z 3 miesięcy. Dziś glukoza na czczo 95
nie chcę insuliny 
Meta mi już nie pomaga

-
O super. A na którą godzinę masz? Ja 9.20 i zastanawiam się o której muszę wstać bo 1.5h mam drogi, a ostatnio lubię poleżeć 😁Anais wrote:Ja też 24

-
Wizytę normalna kontrolną na NFZ mam 15.40.- i ten lekarz powiedział że też jest w stanie wszystko pomierzyc- jednak nie jestem pewna czy ma uprawnienia. Na 17.15 mam genetyczne u specjalisty.Niki2803 wrote:O super. A na którą godzinę masz? Ja 9.20 i zastanawiam się o której muszę wstać bo 1.5h mam drogi, a ostatnio lubię poleżeć 😁
Niki2803 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szkoda, że nie czytałaś na bieżąco naszego wątku, bo pisalysmy nieraz o sposobach na mdłości.. ja jadłam ogórki kiszone, paluszki, wafelki ryżowe. I ciągle, non stop. Często i mało.
Ja też mam 24 wizytę, prenatalne.
Hercia35 lubi tę wiadomość
-
Tak tak, to ja jestem o rok starsza
33 stuknęło. A Marzenie jest w trakcie realizacji
Kira91, Niki2803, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Oooo... Czyżby komuś należały się życzenia urodzinowe 🤩 Życzę samych dobrych wiadomości i zero problemów przez najbliższe 7 miesięcy
Frufru lubi tę wiadomość
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ? -
A ja nie zdążyłam wam się ani razu pochwalić zdjęciem.. A ostatnie usg miałam w 9 +0
mój kropek wtedy co raz bardziej zaczynał przypominać człowieczka. Nie mogę się doczekać genetycznych
https://zapodaj.net/8c4626e4b310e.jpg.html
Karolllla, Natikka123, Jeheria lubią tę wiadomość
-
A mnie dzisiaj poniosło i kupiłam dwa kocyki i pościel dziewczęca 🙈🙊🙉
Przecież wszystko dla chłopca mam no to potrzebuje prawda? A akurat reklama była na fb takich slicznych.... 😀
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Nic prócz zdrowia swojego o dzieciątka nie chcę. Byleby się urodziło i byłoAjka wrote:Oooo... Czyżby komuś należały się życzenia urodzinowe 🤩 Życzę samych dobrych wiadomości i zero problemów przez najbliższe 7 miesięcy
mwm, Mysza1986, Jeheria, Ajka lubią tę wiadomość
-
Kira91 wrote:A mnie dzisiaj poniosło i kupiłam dwa kocyki i pościel dziewczęca 🙈🙊🙉
Przecież wszystko dla chłopca mam no to potrzebuje prawda? A akurat reklama była na fb takich slicznych.... 😀
Podejrzewam, że jak poznam płeć to od razu zrobię to samo
Kira91, Jeheria lubią tę wiadomość

a skąd jesteś? Ja z Mazur.

ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne