MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też źle nie wspominam tego badania, nam nadzieję, że nic mi się nie odmieniło 😉 najgorsze było dla mnie właśnie to czekanie.
Kamsza musisz się oszczędzać. Łożysko może przewędrować z jednej ściany na drugą. Ja miałam najpierw na tylnej ścianie i całkiem zachodzące na ujście, a potem było na przedniej i przesunięte wysoko. Wraz z rosnącą macicą ono się często podnosi. Teraz gin mi mówiła, że zejść już na dół łożysko nie zejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 08:17
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
No tylko że moje jest cały czas na dole wygięte w literę C dlatego znajduje się i na przedniej i tylnej. No ale tak jak mówisz łożysko teraz musi iść do góry pytanie czy pójdzie do góry na przedniej czy tylnej ścianie 🤔
-
To Kamsza odpoczywaj niech się podnosi. Mi zostało ostatnie 20 minut i już nie mogę się doczekać kanapki i kawy w aucie 🙈
Teraz chyba najlepiej przeszłam ta glukozę senna nie byłam mimo niewyspania pierwsze 40 minut na zmiane miałam czkawkę bekanie i ziewaniem lekkie mdłości tragedia nie było 💪
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy sobie radzicie z oddawaniem moczu na badanie kurcze dziś ponad 2 godziny w nocy walczyłam bo mały tak naciskał na pęcherz a nie mogłam o 2 w nocy iść siku bo kurcze o 6 rano musiałam już wstać. -
Kamsza wrote:No tylko że moje jest cały czas na dole wygięte w literę C dlatego znajduje się i na przedniej i tylnej. No ale tak jak mówisz łożysko teraz musi iść do góry pytanie czy pójdzie do góry na przedniej czy tylnej ścianie 🤔
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
mała_ruda wrote:AJrin mi ostatnio babeczka w laboratorium mówiła, że nie trzeba trzymać moczu całą noc. Mocz musi być w pęcherzu minimum 2h. Więc jak byłabyś o 2 siku to o 6 możesz pobrać na badanie.
Siilike lubi tę wiadomość
-
No ja właśnie jak kiedyś czytałam że dobrze aby 6 godziny był no i jak najszybciej do pani w ciągu 2 godzin jeśli chcemy przedłużyć i aby bakterie się nie mnożyły to do lodówki i chyba wtedy 4 godziny. A może pomyliłam i było to 4 godziny w pęcherzu a 6 w lodówce? No nic dzięki będę testować następny raz 4 godziny.
-
A mnie coś rozłożyło. 2 dni temu po południu miałam 37,5 st.C, wczoraj nic mi się było, A dzisiaj ledwo żyje boli mnie wszystko. Wszytsko! Mięśnie najbardziej. Gorączki nie mam. Raz na jakiś czas kaszlne, ale jak już muszę to boli mnie cała klatka piersiowa.
-
Oj mała ruda zdrówka obu nie 👑 U nas właśnie wujek i ciocia mają.
-
Angelaaaa wrote:Mala ruda dużo zdrówka życzę ☺️
Gdzie najlepiej kupić stanik ciążowy ? I w miarę tanio bo cycki rosną szybko 🤣🤣
Mała ruda to dużo zdrowia. Oby tylko nie korona.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mała ruda życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Angelaaaa ja z miesiąc temu kupiłam sobie taki i jestem zadowolona. Lubię takie bezszwowe biustonosze, które nie uwierają. Myślę, że jeszcze sobie ze 2-3 zamówię później.
https://allegro.pl/oferta/biustonosz-ciazowy-stanik-bezszwowy-do-karmienia-8868968494?utm_medium=app_share&utm_source=facebookAngelaaaa lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
U mnie wyniki glukozy w normie
Na czczo 92
Po godzinie 115,9
Po 2 godzinach 80,3
Jupii do tego pięknie hemoglobina poszła i mam 12 💪mother84, KaroInka lubią tę wiadomość