Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisielek wrote:Dziewczyny, pytanie 🧐
Jaki magnes mogę brać w ciąży? Do wizyty jeszcze daleko a mnie co jakiś czas łapie skurcz w różnych częściach ciała. Przed ciąża suplementowalam magnes praktycznie cały czas ale odkąd zrobiłam test biorę tylko kwas foliowy i wit. D
Mi ginekolog polecił Magne B6 i to biorę 🙂PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Kicia bardzo mi przykro. Znam ten ból, przeżyłam to trzy razy. Ale pamiętaj, na Ciebie też przyjdzie odpowiednią pora. Ją, chociaż w to nie wierzyłam mam dwóch wspaniałych synów.
-
Jeśli chodzi o magnez to biorę Kapsułki Supplife Magnez 3.0
DHA
Jod 12% + selen
Witaminę B HealthLabs Vitamin B Complex 4Us 60 kap.
Kwas foliowy Alto Pharma Aktywny Kwas Foliowy
Witamina D 4.000
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2021, 16:10
-
Joaska89 wrote:Jeśli chodzi o magnez to biorę Kapsułki Supplife Magnez 3.0
DHA
Jod 12% + selen
Witaminę B HealthLabs Vitamin B Complex 4Us 60 kap.
Kwas foliowy Alto Pharma Aktywny Kwas Foliowy
Witamina D 4.000
Joaska89 suplementy masz przepisana od lekarza ? -
Kiciaa bardzo mi przykro, ale dobrze ze pojechałaś. Ciąża pozamaciczna jest bardzo niebezpieczna dla kobiety!
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja już tez dzisiaj jestem po wizycie 😊 wszystko super , dzidzia bardzo daleko od blizny po cc , serduszko bije jak dzwon , 138 uderzeń , szyjka wysoko i zamknięta także na spokojnie czekamy do 12 tygodnia na kolejne usg 😊 cieszę się bo mogę spać spokojnie 😊
Majetta, miissia, Malinka2021 lubią tę wiadomość
Tysia -
Kicia strasznie mi przykro
Tysia gratuluje! Ja ze względu na poprzednie poronienie i teraz wczesna ciąże do kontroli za dwa tyg i potem prenatalne
A o szyjce wiem tylko tyle, że 4cm i zamknięta na amen hehe07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
Majetta wrote:Kicia strasznie mi przykro
Tysia gratuluje! Ja ze względu na poprzednie poronienie i teraz wczesna ciąże do kontroli za dwa tyg i potem prenatalne
A o szyjce wiem tylko tyle, że 4cm i zamknięta na amen hehe
Mi ginka zapisała progesteron na wszelki wypadek , jakby wystąpiły krwawienia bo w poprzedniej ciąży krwawiłam przez pierwsze 3 msc , nie mam go brać ale w razie „w” niech leży może się przydać , oby nie i oczywiście zastanawiała się nad aspiryna bo wysokie ciśnienie miałam ale to z nerwow , martwiłam się czy wszystko ok bo w domu jak mierze mam książkowe 😊Tysia -
Kiciaa wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie jutro najprawdopodobniej rano będę operowana.. Boję się!😩
Nie wyobrażam sobie co musisz przeżywać, bardzo współczuję. Trzeba wierzyc, że niedługo uda się ponownie i tym razem będzie wszystko dobrze. Mocno trzymam za to kciuki.PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Kiciaa wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie jutro najprawdopodobniej rano będę operowana.. Boję się!😩
Dopiero doczytałam wszystko , strasznie mi przykro , ale trzymaj się kochana ❤️ Życzę dużo siły , daj znać po operacji jak się czujesz ❤️Tysia -
Kicia, będzie dobrze! Powodzenia i odezwij się jak już będziesz na siłach ❤️ 🤗28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Tysia :) wrote:Dziewczyny ja już tez dzisiaj jestem po wizycie 😊 wszystko super , dzidzia bardzo daleko od blizny po cc , serduszko bije jak dzwon , 138 uderzeń , szyjka wysoko i zamknięta także na spokojnie czekamy do 12 tygodnia na kolejne usg 😊 cieszę się bo mogę spać spokojnie 😊
Tysia, gratulacje! ❤️ Który to tydzień u ciebie?
Ja mam wizytę jutro o 9 na szczęście, dobrze że nie o 16 bo ciężko byłoby dotrwać 🙂
Dziewczyny, może zrobimy taki wpis w pierwszym poście na pierwszej stronie, kto jest w ciąży i planowany termin porodu? Wtedy będzie mniej więcej wiadomo kto jest w którym tygodniu 🙂 taka moja propozycja 🙂Leon lubi tę wiadomość
28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️