Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2027 💛 🐝
Odpowiedz

MAJ 2027 💛 🐝

Oceń ten wątek:
  • xmadziax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to nie wiem czemu się uparłam na termin porodu 20.05, przypomniało mi się chyba jak działa ovufriend i ewidentnie pokazuje 21.05 🤣🤦‍♀️

11.03.2024⏸️🩷🩵 8 CS
    8+5💔
    23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
    18.02.2025 witaj syneczku na świecie ❤️🩵🌈

11.09.2026 ⏸️
    Beta: 69,3
    Progesteron: 20,900
    15.09.2026
    Beta: 357
    Progesteron: 25,700
    preg.png
    event.png
  • J.ss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja postanowiłam że jutro podjadę do jakiegoś lekarza, żeby mi przepisał leki na mdłości. Mam nadzieję, że sie uda, to dosłownie nie jest życie, tylko jestem w 100% wyjęta z życia, już mam serdecznie dość tej walki o przetrwanie przez te mdłości

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:53

09/25 -początek starań
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
    22.08 ⏸️😳
    preg.png
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ