X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼
Odpowiedz

Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2024, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś robiłam betę i trochę się podłamałam, poprzednią robiłam 4 dni temu i od tego czasu średni dwudniowy przyrost to 89%. Wiem że to jeszcze wartość w normie ale martwię się że jak się co 48h nie podwajał to słabiej rokuje… W środę powtórka 🥲

• Ammik Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mervee wrote:
    Dzień dobry! Naspontanie, przytulam za szpital, ale może teraz właśnie się lepiej poczujecie ❤️

Ja byłam na wizycie dzisiaj, sama ciąża się rozwija prawidłowo i jest serduszko, bardzo ładnie bije 😊 niestety krwiak też jest, trzy razy większy od pęcherzyka ciążowego, ciąża zagrożona, zostałam wysłana na l4 😪 mam się nie przemęczać, ale też nie leżeć cały czas, bo podobno nowe wytyczne wskazują, że leżenie wcale nie pomoże przy krwiaki.
    Przykre jest to, że ciąża wygląda na zdrową a mogę ją stracić przez tego krwiaka 🥺

Polubienie za piękne serduszko, które ładnie bije❤️ Nie przemęczaj się Kochana i nic nie dźwigaj. Ile mm ma Twój zarodek? Czy lekarz przepisał Ci jakieś leki na tego krwiaka?

💃 33l
    🕺35l

Starania od maja 2024
    Problemy z owulacją
    Stymulacja lametta 1x od 3 do 7 dnia cyklu + overtille (druga stymulacja okazała się szczęśliwa 🍀

Chłopiec🩵, prenatalne I i II -ok😃

preg.png
  • pp2018 Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdanka wrote:
    Bardzo wam współczuję tych mdłości.
    Kiedyś stosowałam kropelki na wymioty i bardzo pomogły, nie wiem czy w ciąży też można.
    Dziewczyny, a jak to jest z tym umawianiem się na NFZ? Prowadzicie ciążę równolegle prywatnie i na NFZ? A co z kartami ciąży, zakładacie dwie i nie mówicie swoim lekarzom o sobie nawzajem?

Myślałam o tym, żeby jakoś załatwić sobie skierowania na badania na NFZ bo koszt jest naprawdę niemały, ale boje się że jak pójdę do jakiegoś nieznanego lekarza to zrobi wielkie oczy na wszystkie moje leki i będzie negował moje leczenie. Myślałam żeby poprosić rodzinnego o skierowania, uważacie że mógłby wystawić?

Ja jeszcze nie wybiegam tak w przeszłość. Na razie robiłam mix z pakietu pzu, a część prywatnie, ale to przypadkowo wyszło, bo byłam zapisana do naprotechnolog, a okazało się, że jestem w ciąży.

Chciałabym na nfz, żeby zostało trochę kasy.

38 👱‍♀️, 37🧔‍♂️ AMH 0,82
    28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
    🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)

6.09, 8.09 ⏸️
    9.09 beta 704, prog 39,50
    11.09 beta 1861, prog 43
    18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
    01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
    10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
    🩺 8.11 12+5 prenatalne
    🩺 3.01 połówkowe
    🩷🩷🩷🩷
    Euthyrox 50

KIR AA

preg.png
  • aganieszkam Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaAnia wrote:
    Dziewczyny a jak Wasze brzuszki? Ja to oczy przecieram
    jak mój brzusio się zmienia bo w obu ciążach był bardzo późno widoczny natomiast w tej trzeciej to jak w 6 miesiącu😁

https://zapodaj.net/plik-5C2Q0pOafh
    Też mam brzuszek, ale trochę mniejszy 🙈 uroki trzeciej ciąży

preg.png
    Czekamy na Synka 💙
    26dpt USG jest ❤️
    20dpt-2mm zarodek 😍
    Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
    24.08.2024- transfer 4BB (❄️3BB)
    ---
    Krzyś 26.07.21(36+4tc)💙
    age.png
    Madzia 13.12.19 (40+1tc)💓
    age.png

21dpt USG- 2,5mm szczęścia♥️
    Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
    02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA

23dpt jest ♥️
    Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
    26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
    21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
    01.2019r. Laparoskopia - niedrożne jajowody
    Starania od 10.2016r.
  • Ammik Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexia wrote:
    Hej dziewczyny, wracam po intensywnym weekendzie ;)
    Pytałyście jak reakcja- no różnie 😅 na pewno nie ma takiego szału i radości, jak z córką. Mój tata i teściowa się cieszą, moja mama podchodzi z rezerwą (tłumaczy to tym, że sami podkreślamy, że do prenatalnych mają to info brać na zimno, mają zakaz mówienia komukolwiek itp.). Babcia wprost spytała, czy serio tak chcieliśmy już, tak szybko 😂 także no. Jest takie jakby zdziwko i szok, że już będzie kolejne, mimo, że przecież będzie u nas niecałe 3 lata różnicy 😅
    Przytulam wszystkie mdłościowe dziewczyny, wszystkie z sytuacjami stresowymi (MaAnia, Mervee) i te, które tego potrzebują 😘

Wczoraj cały dzień coś, jechaliśmy powiedzieć teściowej i na obiad do niej, potem szybko do domu bo po 15.00 przyjechali znajomi z dziećmi, byli do 20 i tak dzień zleciał. Dziś już w pracy 👌🏼

W tym tygodniu powiem w pracy, mam trochę stresa, bo w sumie w lutym wróciłam po pierwszej ciąży, po drodze jeszcze były wakacje (oświata), więc za wiele to ja nie popracowałam 😅 ale no cóż, życie. Zobaczymy, jak dyrka zareaguje.

Super, że Twoja córeczka będzie miała rodzeństwo😍Osobiście mam nadzieję, że jeszcze zdążymy z kolejnym. Trochę się późno ogarneliśmy z tematem, no ale cóż chyba musieliśmy dojrzeć. Nikomu nie musicie się tłumaczyć. Rodzina jest najważniejsza. Pracą w ogóle się nie przejmuj, to jest Twój czas na założenie rodziny. A praca jak nie ta to inna. Nauczycieli cały czas brakuje

💃 33l
    🕺35l

Starania od maja 2024
    Problemy z owulacją
    Stymulacja lametta 1x od 3 do 7 dnia cyklu + overtille (druga stymulacja okazała się szczęśliwa 🍀

preg.png
  • Ammik Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pp2018 wrote:
    Niestety fakty są inne, ale staram się tym głowy nie zajmować. Miałam się jeszcze do siostry odezwać, bo mnie pytała, ale odpuszczam sobie na razie.

Masz rację teraz najważniejszy jest kropek😘

pp2018 lubi tę wiadomość

💃 33l
    🕺35l

Starania od maja 2024
    Problemy z owulacją

preg.png
  • Ammik Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pp2018 wrote:
    Ja też nie wiem czy wytrwam do wizyty zaplanowanej na 1.10 (7+2) 😅 ale tak jak piszesz, zostało nam wspieranie się w tym temacie :)
    Twarożek w sensie "serek wiejski"?? Ja dziś wciągnęłam omlet z jogurtem naturalnym, gotowanym kwaśnym jabłkiem i masłem orzechowym. Jak zjadłam 1/4, to stwierdzilam, że już się najadłam 😅😅😅

U Mnie wizyta dopiero 3.10 (7+4) każdy dzień dłuży się niemiłosiernie...

pp2018, #Aleksandra lubią tę wiadomość

💃 33l
    🕺35l

Starania od maja 2024
    Problemy z owulacją

preg.png
  • misza90 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2024, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejj, mam do Was pytanie ❤️ 15.09 ujrzałam dwie kreski od tego czasu badałam bete i mam takie wyniki

16.09 645
    18.09 1320
    20.09 2589
    23.09 6369

Pomiędzy iostatnimi dwoma badaniami beta w ciagu doby wzrosla o 82 %. Czy ktoś tak miał, ze ta beta zwolnila? Czy to jest dobra czy zla prognoza?

pp2018, aganieszkam lubią tę wiadomość

Mąż kryptozoospermia, zamrożone plemniki, Pick-up 18.10 transfer odwołany - hiperstymulacja
    Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
    27.12 Transfer 5 dniowej blastki
    30.12 beta 40 🥰
    1.09.2020 Blanka 🥳
    14.11.2022 FET 4.2.1 nieudany
    16.01.2023 FET 4.2.2
    7dpt 24,3 bhcg
    9 dpt 40,6
    11 dpt 48 :(
    22.04 transfer 4.22 i 3.22 🙏
    Transfer nieudany
  • Ammik Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misza90 wrote:
    Hejj, mam do Was pytanie ❤️ 15.09 ujrzałam dwie kreski od tego czasu badałam bete i mam takie wyniki

16.09 645
    18.09 1320
    20.09 2589
    23.09 6369

Pomiędzy iostatnimi dwoma badaniami beta w ciagu doby wzrosla o 82 %. Czy ktoś tak miał, ze ta beta zwolnila? Czy to jest dobra czy zla prognoza?

Ostatnio miałam podobną zagwostkę. Dziewczyny odpisały, że po 1000 Beta już zwalnia i nie ma sensu jej monitorować. U Mnie Beta ostatnio po 48 godzinach wzrosła o 63%. Na jednej stronie jest napisane że po 48h powinien być wzrost od 60-65% a na drugiej że o około 66%. Wpisałam w kalkulator wyszło w normie i już się tym nie przejmuje. Czekam do wizyty 03.10

pp2018 lubi tę wiadomość

💃 33l
    🕺35l

Starania od maja 2024
    Problemy z owulacją

preg.png
  • Karolka2104 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2024, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Dzisiaj byłam na wizycie ponieważ pojawiło się plamienie i trochę spanikowałam🙈 na szczęście wszystko jest dobrze, pani ginekolog mnie uspokoiła. Przepisała duphaston 2x (rano i wieczorem). Mięśniakami w macicy mam się nie przejmować. Bo jak to stwierdziła są malutkie.
    Od dzisiaj do 9 października jestem na L4 z uwagi na charakter pracy. Zwolnienie jeszcze nie ciążowe. Ale powiedziała że ciąża wysokiego ryzyka z uwagi że mam nadciśnienie.
    USG 7 października i mam nadzieję że usłyszę już serduszko ❤️ 9 października wizyta i zobaczymy co dalej.

Budujące jest to jak pani ginekolog się ucieszyła że jestem w ciąży 🥹🥹 to było takie szczere 🥹 cieszy się razem ze mną bo wie jaką przeprawę żeśmy przeszły 🙏

Póki co jestem na etapie że coś bym zjadła ale nie wiem co 🙈 od mięsa mnie odrzuciło totalnie. Ale za to pomidory mogę jeść na potęgę 🤣

Trzymam mocno kciuki za was dziewczyny. Cieszę się że trafiłam na to forum ❤️

KAMA, pp2018, Olalala_22, Mervee, Loka, Kulcia lubią tę wiadomość

preg.png

13.09 - ⏸️
    14.09 - beta 232,09 mUl/ml
    16.09 - beta 534,09 mUl/ml
    20.09 - USG 8,5 mam jest pęcherzyk 💙
    07.10 - bijące ❤️ 150/min, 12 mm szczęścia
    05.11 - prenatalne
    06.11 - wizyta
  • Ammik Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka2104 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Dzisiaj byłam na wizycie ponieważ pojawiło się plamienie i trochę spanikowałam🙈 na szczęście wszystko jest dobrze, pani ginekolog mnie uspokoiła. Przepisała duphaston 2x (rano i wieczorem). Mięśniakami w macicy mam się nie przejmować. Bo jak to stwierdziła są malutkie.
    Od dzisiaj do 9 października jestem na L4 z uwagi na charakter pracy. Zwolnienie jeszcze nie ciążowe. Ale powiedziała że ciąża wysokiego ryzyka z uwagi że mam nadciśnienie.
    USG 7 października i mam nadzieję że usłyszę już serduszko ❤️ 9 października wizyta i zobaczymy co dalej.

Budujące jest to jak pani ginekolog się ucieszyła że jestem w ciąży 🥹🥹 to było takie szczere 🥹 cieszy się razem ze mną bo wie jaką przeprawę żeśmy przeszły 🙏

Póki co jestem na etapie że coś bym zjadła ale nie wiem co 🙈 od mięsa mnie odrzuciło totalnie. Ale za to pomidory mogę jeść na potęgę 🤣

Najważniejsze, że wszystko jest dobrze❤️. W którym jesteś tygodniu. Co powiedziałaś w pracy?

Wiem jakie to uczucie, bo mój ginekolog też się bardzo ucieszył (cykle stymulowane, monitoringi)

pp2018 lubi tę wiadomość

💃 33l
    🕺35l

Starania od maja 2024
    Problemy z owulacją

preg.png
  • pp2018 Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka2104 wrote:
    Cześć dziewczyny.

To super wieści, odpoczywaj! Wspaniale, że masz w niej wsparcie :)

38 👱‍♀️, 37🧔‍♂️ AMH 0,82
    28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
    🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)

6.09, 8.09 ⏸️
    9.09 beta 704, prog 39,50
    11.09 beta 1861, prog 43
    18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
    01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
    10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
    🩺 8.11 12+5 prenatalne
    🩺 3.01 połówkowe
    🩷🩷🩷🩷
    Euthyrox 50

KIR AA

preg.png
  • Karolka2104 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2024, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 6 tygodniu. W pracy powiedziałam w tamtym tygodniu dla szefa z racji że odpowiadam za archiwizację akt co wiąże się z dźwiganiem niestety. Szef przyjął to bardzo dobrze kazał na siebie uważać 🥹 a dzisiaj mu napisałam SMS że jestem na zwolnieniu do 9 października.
    Bo i tak go dzisiaj w pracy nie ma.
    Współpracownikom nic nie mówiłam poza jedną koleżanka. Nie chcę mówić jeszcze o tym głośno bo to początki i wgl. Wiadomo że tego stanu się nie ukryje. Póki co oficjalna wersja to ostre zapalenie górnych dróg oddechowych 🤭
    Wychodzę z założenia że im mniej osób wie tym lepiej dla mnie.

Do swojej ginekolog mam ogromne zaufanie. Prowadzi mnie od 8 lat. Jak zdiagnozowano u mnie HPV to jeden lekarz chciał mi skracać od razu szyjkę a potem trafiłam do niej i wyprowadziliśmy to że jest czysto, bez żadnego skracania 🙏 4 lata nerwów stresów kontroli ale było warto❤️
    Na ostatniej wizycie dała mi zielone światło na ciążę miałam zrobić badania wstępne i przyjść do niej. A że jakoś tak wszystko nam się skumulowało, kupno mieszkania, ślub kościelny to tak jakoś czasu brakło. Poszłam dzisiaj i powiedziałam pani doktor razem rodzimy w Świdniku 😅 mówiłam że szybko tam wrócę 😅

preg.png

13.09 - ⏸️
    05.11 - prenatalne
    06.11 - wizyta
  • Loka Ekspertka

Wysłany: 23 września 2024, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba niedługo też powiem w pracy, po kolejnym USG, bo szykuje mi się wyjazd służbowy i bardzo intensywny, raczej nie widzę tego.

👩🏼 30 L
    🧑🏻 35 L
    11.09 ⏸️ Beta 447
    20.09 3 mm zarodka ☀️
    01.12 NIFTY pro - ryzyka niskie i 🩵

preg.png
  • Freesia Koleżanka

Wysłany: 23 września 2024, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Trochę mnie nie było, ale stresowała mnie ta sytuacja powodziowa, na szczęście u nas ok :) zaczęło mnie coś mdlić, nie wiem, czy to częściowo od kaszlu, czy tylko ciąża, termin wizyty mam dopiero na 11.10., w sumie w pierwszej ciąży miałam w podobnym tc drugą wizytę, więc się jakoś bardzo nie stresuję a i partner na wcześniejszą wizytę nie nalegał. Tylko w pracy chciałam powiedzieć dopiero po 2 wizycie, a jak tak dalej będę się różnie czuła, to będę musiała szybciej 🙈 jeszcze moi rodzice wyjechali na wakacje i zostawili nam pieska na tydzień, więc pomimo naszego napiętego grafiku musimy jeszcze znaleźć czas na spacerki.
    Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ✊

pp2018 lubi tę wiadomość

• Ammik Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka2104 wrote:
    Jestem w 6 tygodniu. W pracy powiedziałam w tamtym tygodniu dla szefa z racji że odpowiadam za archiwizację akt co wiąże się z dźwiganiem niestety. Szef przyjął to bardzo dobrze kazał na siebie uważać 🥹 a dzisiaj mu napisałam SMS że jestem na zwolnieniu do 9 października.
    Bo i tak go dzisiaj w pracy nie ma.
    Współpracownikom nic nie mówiłam poza jedną koleżanka. Nie chcę mówić jeszcze o tym głośno bo to początki i wgl. Wiadomo że tego stanu się nie ukryje. Póki co oficjalna wersja to ostre zapalenie górnych dróg oddechowych 🤭
    Wychodzę z założenia że im mniej osób wie tym lepiej dla mnie.

Do swojej ginekolog mam ogromne zaufanie. Prowadzi mnie od 8 lat. Jak zdiagnozowano u mnie HPV to jeden lekarz chciał mi skracać od razu szyjkę a potem trafiłam do niej i wyprowadziliśmy to że jest czysto, bez żadnego skracania 🙏 4 lata nerwów stresów kontroli ale było warto❤️
    Na ostatniej wizycie dała mi zielone światło na ciążę miałam zrobić badania wstępne i przyjść do niej. A że jakoś tak wszystko nam się skumulowało, kupno mieszkania, ślub kościelny to tak jakoś czasu brakło. Poszłam dzisiaj i powiedziałam pani doktor razem rodzimy w Świdniku 😅 mówiłam że szybko tam wrócę 😅

Też jestem w 6 tygodniu😘 Super, że masz taką wspaniałą Panią ginekolog. Przed chwilą też zobaczyłam, że wróciły plamienia😔 Co Twoja lekarka powiedziała na plamienia? Jaka to może być przyczyna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2024, 19:08

💃 33l
    🕺35l

Starania od maja 2024
    Problemy z owulacją

preg.png
  • Karolka2104 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2024, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziała mi że na tym etapie ciąży to jest normalne o żeby się nie zamartwiać bo to źle wpływa na maleństwo 🥹 ale jest to mega ciężkie ja to wczoraj wpadłam w panikę jak zobaczyłam że plamie. Ale uspokoiła mnie. Dlatego wbijam sobie do głowy Karolina jest dobrze, nic się nie dzieje. Nie panikuj nie panikuj 😅 tak sobie gadam sama do siebie, mąż dziwnie patrzy ale co tam 😂😂😂

Ammik, pp2018, Fafafą lubią tę wiadomość

preg.png

13.09 - ⏸️
    05.11 - prenatalne
    06.11 - wizyta
  • Ammik Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka2104 wrote:
    Powiedziała mi że na tym etapie ciąży to jest normalne o żeby się nie zamartwiać bo to źle wpływa na maleństwo 🥹 ale jest to mega ciężkie ja to wczoraj wpadłam w panikę jak zobaczyłam że plamie. Ale uspokoiła mnie. Dlatego wbijam sobie do głowy Karolina jest dobrze, nic się nie dzieje. Nie panikuj nie panikuj 😅 tak sobie gadam sama do siebie, mąż dziwnie patrzy ale co tam 😂😂😂

Dziękuję Kochana za słowa otuchy😘

💃 33l
    🕺35l

Starania od maja 2024
    Problemy z owulacją

preg.png
  • Freesia Koleżanka

Wysłany: 23 września 2024, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka2104 wrote:
    Też jestem Karolina, w pierwszej ciąży nie poczytałam o plamieniach i spanikowana poszłam do lekarza, ten mi dał zwolnienie i coś przepisał, a dopiero w domu na spokojnie poczytałam, że to normalne i że to w ogóle nie było plamienie 🙈

• Jaszczureczka Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też już brzuch wystaje🙄 żadne wciąganie brzucha nie pomogło czy zmiana pozycji. Jeszcze szybciej wyszedł niż w poprzedniej ciąży. Postronni nie zauważą tylko ze względu na nerkę, którą mam na codzień.
    Ja już mojego przełożonego poinformowałam, że lekarz potwierdził ciąże. W pierwszej nic nie powiedziałam, a w 8tc trafiłam z krwotokiem do szpitala (na fotelu gin lekarka skrzepy wyciągała z dróg rodnych) i dopiero miałam stresa, żeby mu powiedzieć, że do pracy już pewnie szybko nie wrócę.
    W drugiej ciąży od razu po serduszku powiedziałam przełożonemu I korzystałam z prawa do wyjścia do lekarza w godzinach pracy (zawsze dzień wolny w kieszeni albo uniknięcie proszenia o mozliwosc wyjscia w czasie pracy i innego kombinowania na moją niekorzyść).
    On też mi nie wrzucał długich tematów, bo jak mówił zaraz mnie nie będzie I bedzie musiał komuś to przekazać.
    Poza przełożonym wiedzą 2 osoby, w tym jedna co jest codziennie w biurze, na wypadek gdybym miała zjazd energetyczny.

pp2018 lubi tę wiadomość

----
    2024
    2024.11 - poronienie chybione 14w
    2024.09 - 37dc II
    2024.07 - biochem - 30dc ||
    ----
    2023
    40w4 | 3280g - ♀️ - 2023.04
    ----
    2022
    40dc II
    ----
    Hashimoto i insulinooporność:
    Metformina 2x850 ; Q-10 ; Folian ; B12 ; NAC ; R-ALA ; Wit D, C, E ; Mioinozytol 4g ; DHA
    ----
    2021
    41w2d - ♀️ - 2021.04
    ----
    2020
    2020.07 FET >29dpt ❤
    2020.06 I IVF > 1 zarodek w 3 dobie
    2020.01 4 IUI - biochem
    ---
    2019
    3 IUI - biochem
    2 IUI - biochem
    1 IUI - puste jajo płodowe
    ---
    2018 - pierwsza wizyta w klinice
    ---
    2016 - początek starań
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ