Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
malvva wrote:mnie zaczal bolec lewy posladek przy chodzeniu
taki promieniujacy ból, czyżby to ta rwa kulszowa ;/
Patrycja24 -
Tez miałam ale rozchodzilam to jakos. A po każdym lezeniu ledwo bylam w stanie chodzić
Zostalo mi 30 dni i juz będę w terminieIwa81, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:Malvva, ja mam taki bol przy zmianie pozycji. Tzn.jak sobie leze to po wstaniu musze rozchodzic tak z 30 min. Tez wlasnie promieniuje mi na lewy posladek i noge.
Mam to samo. Lekarz mówił, że to miednica przygotowuje się do porodu. Trzeba rozchodzić i tyle, nic nie poradzimy. -
tola2014 wrote:wow Wy już popakowane i gotowe. ja zacznę robić pranie i prasowanie kolo 10.04 . termin mam na 18.05 wiec mam nadzieje, ze nie będzie za późno i dziecię nie postanowi wcześniej urodzić się. co do wyprawki chyba mam już wszystko i tez nie mam pojęcia czy spakować się do walizki ba kółkach czy może do takiej sportowej.
ja raczej w walizkę na kółkach, mam taką małą zgrabną, bo w torbę sportową chyba się nie zmieszczę bo mam taką niedużą. -
a ja sie chyba nigdy tego swnstwa z cipska nie pozbede ;/ znowu jakas zolatawa wydzielina bardz malo al gesta / serkowata, pare dni temu zaaplikowalam sobie taki krem w strzykawie do srodka i chwila byla spokoju i znowu to samo, wczesiej pimafucin bralam i tez nic nie daje.... a chciałam do porodu zeby bylo wszystko ok
-
malvva wrote:a ja sie chyba nigdy tego swnstwa z cipska nie pozbede ;/ znowu jakas zolatawa wydzielina bardz malo al gesta / serkowata, pare dni temu zaaplikowalam sobie taki krem w strzykawie do srodka i chwila byla spokoju i znowu to samo, wczesiej pimafucin bralam i tez nic nie daje.... a chciałam do porodu zeby bylo wszystko ok
-
Mała waży juz 2100g (waga z wczoraj rana), prawdopodobnie w czwartek wracamy do domu
tak fajnie się już zmienia normalnie nie do poznania taka nagła zmiana od wczoraj wieczora
Jest taka cudowna ♡ a ja w Niej zakochana :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 22:14
josephinka84, Aniu_leczka, Asmee, Poli9106, malvva, Agnieszka0812, Baronowa_83, Carolq, Patrycja24, klaudia1534, Sasza20, katarzyna_d, SShape, Iwa81, aaaguchaaa, Nacia, pasia27, Negra, JustyśM, Kłosia, Majóweczka78 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel