Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny! W koncu jestem po kilku dniach nieobecnosci. W miare nadrobilam to co pisalyscie
my z mezem zrobilismy sobie leniwy weekend na wsi u moich rodzicow
W piatek bylam na pobraniu krwi morfologia standardowo i... badania potrzebne do cesarkiniestety maly juz coraz mniej sie wierci i chyba juz sie nie obroci.. no coz. Jeszcze czekam na fikolka
Iwa81, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Nacia wrote:Czesc dziewczyny! W koncu jestem po kilku dniach nieobecnosci. W miare nadrobilam to co pisalyscie
my z mezem zrobilismy sobie leniwy weekend na wsi u moich rodzicow
W piatek bylam na pobraniu krwi morfologia standardowo i... badania potrzebne do cesarkiniestety maly juz coraz mniej sie wierci i chyba juz sie nie obroci.. no coz. Jeszcze czekam na fikolka
a może jednak zaskoczy fikołkiemNacia, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Do szpitala wstępnie szykuję 56, ale 62 też będzie dobre, ja w ogóle to 56 mam 3 kpl tylko. Kupiłam jeszcze kombinezon na roczek na zimę za 25 zł
Ja na zimę 9-12mc kupiłam kurteczke jak cos ,Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Pasia a do szpitala na wyjście jaki rozmiar zabierasz ?
Z tymi rozmiarami z reszta..niektóre 62jak mierze do 56to takie same hehe
Kacper w 62sie topil ..nogi mu uciekaly z nogawek..hehe
56to do mkesisca nosil a później dal czaduAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Ale roczek na zimę to maj i lato?
Ja na zimę 9-12mc kupiłam kurteczke jak cos ,może niedokładnie napisałam, jak to ja ostatnio
pasia27 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No taki rozmiar właśnie kupiłam
może niedokładnie napisałam, jak to ja ostatnio
No ja za każdy razem w sklepie liczę te miesiące by ciuch pasował na dana porę roku..eh nie mogę sobie zakodować...hehe mozg kalafior i niezdara heheAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Termin 20maj i wezmę 56 i jakby co komplet 62..mam dla malej bluzeczkę z polarkiem i kapturkiem..jak cos to kamizelkę na to i kocyk..
Z tymi rozmiarami z reszta..niektóre 62jak mierze do 56to takie same hehe
Kacper w 62sie topil ..nogi mu uciekaly z nogawek..hehe
56to do mkesisca nosil a później dal czaduFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No właśnie, a ja termin 1 maj, a urodzę pewnie koło 20 kwietnia, bo raz że oba porody w 38 tc, to jeszcze teraz problem z przepływami i skaczącym ciśnieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 19:05
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:W kwietniu ma byc kolo 15stopni...ponoc..to zimno..wzielabym cieply kombinezonik na wierzch,ciepla czapę i kapturek na to.kocyk i pieluchę na nosidelko..
trochę się obawiam czy jeszcze coś pamiętam
pasia27 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:No właśnie wszystko mam i muszę chłopu w foteliku wszystko naszykować, poprzednie porody były w sierpniu, więc zupełnie Inaczej było
trochę się obawiam czy jeszcze coś pamiętam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość