Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
My sie juz koncowoweekendowo witamy
intensywny weekend bo wczoraj byla siostra męża z rodzina.dzieciaki cudowne! Śliczne i szalejące ale w gruncie rzeczy karne. A dzus wpadli moi rodzice na obiad.
Co do zestawów.ja mam jedne śpiochy na 56a tak to kupowałam na 62, najwyzej podwine troche czy cos bo Mloda poki co wymiarowo to tak na 50 centylu taki sredniaczek;) Pewnie cos tam moze dokupię jakies 2-3ciuszki ba 56ale nie więcej. Od taty dostałam (bo na co co dzien pracuje za geanica)trampy takie dżinsowe kilka par skarpetek i koszulki dla malej!! Juz dzis nawet gonil mojego Marcina do składania lozeczka ;)hehe ciesza sie z moja mama bo to pierwsze dziecko wsrod ich dzieci , czyli ich pierwsza wnusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 20:37
Agnieszka0812, Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Agnieszka a Ty cesarkę będziesz mieć? Ja mam termin na 05.05 i tak zastanawiam się kiedy mi gin zrobi. Jeszcze na ten temat nie rozmawialiśmy. 30.03 mam wizytę więc powinnam się dowiedzieć, co i jak. Mam nadzieję.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyCarolq wrote:Hej Majówki, ja odpoczywam cały weekend po przebojach . Dziś rano mój Kochany mąż zrobił mi śniadanko do łóżka po czym ugryzłam gryza i zwróciłam ;/ myslałam ze takie akcje tylko w pierwszym trymestrze ;( Mąż zawiedziony że śniadanie nie dobre i się śmieje że mogłam mu powiedzieć że mi nie smakuje ;P Dziś tylko mieliśmy spotkanie z Panią odnośnie bankowania krwi z progenis. I chyba się zdecydujemy na tą firmę. Pożniej z palemką do kościoła bo od rana nie miałam siły.
No i wrzucam Wam obiecane fotki robione dzisiajA oto moje 120cm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b46f29b3949.jpg
Ale mega Brzusio
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9281be97818.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9365a6ce159.jpg
kurde nie wiem czemu są odwrotnie na kompie i na tel były normalnieIwa81, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:Ja wizyte mam jutro, ale to NFZ wiec bez USG. Ale przynajmniej poslucham serduszka mojego skarbeczka
Ja słucham serduszka 2 razy w tygpołożna przychodzi w poniedziałek i czwartek i mi daje posłuchać
Na kazdej wizycie lekarka mi USG robi bo sprawdza wszystko !
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Ja słucham serduszka 2 razy w tyg
położna przychodzi w poniedziałek i czwartek i mi daje posłuchać
Na kazdej wizycie lekarka mi USG robi bo sprawdza wszystko !U mnie na NFZ tylko 3 USG. W ogole to jest poradnia przy szpitalu a zasady panujace do bani dlatego chodze tez prywatnie.
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Alicce wrote:Dziewczyny jakie wozki polecacie moje wymogi to 3w1 lekki pompowane kola i cena do 1500zl . Prosze o inspiracje
generalnie większość modeli Camarelo jest dość lekkich.
Ja ostatecznie chyba się zdecyduję na Adamex barletta Rainbow ale 2w1 Fotelik Maxi Cosi z bazą kupiłam osobno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:44
-
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:To super masz
U mnie na NFZ tylko 3 USG. W ogole to jest poradnia przy szpitalu a zasady panujace do bani dlatego chodze tez prywatnie.
Ja chodzę na Nfz i lekarka pilnuje swoich pacjentek! Nie wiem jak inny lekarze? Czasem mnie zdenerwuje ale widzę ze się stara i robi wszystko żeby bylo wszystko ok.
Ja chodziłam 2 lata pryw i trafiłam na lekarkę która patrzyła na mnie nie jak na pacjenta, tylko jak na worek pieniędzy -
Alicce wrote:Dziewczyny jakie wozki polecacie moje wymogi to 3w1 lekki pompowane kola i cena do 1500zl . Prosze o inspiracje
Katarzynka i Poli z tymi humorkami to już taki urok nasz-samo przejdzie bo też miewam takie dni do dupy. Glowki do góry.
Powtarzam pytanko:jak macie wyliczony termin porodu-od om 40 tyg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 22:30
katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyPolepszy mi sie humor jak przyjdą 2 spiworki które zamówiłam
i zamówię lampkę nocna z projektorem
starszy brat chce oglądać z młodszym przed spaniem
Obiecał ze będzie go przy tym usypiać
Ja mam termin na 13 maja wg om i nie patrzę na usg
Wiem mniej więcej kiedy byla ovu.w te 3 dni gwałciłam. Męża do bólu.
Patrycja24, pasia27, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
To ja nie mam liczone z om. Z om mam gdzies na poczatek maja. Ale ovu bylo duzo pozniej
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość