Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Od rana przeboje. Az sie z nerwow poryczalam. Pojechalam do labo bo popoludniu wizyta, okazalo sie, ze nie ma zlecenia na moje badania. Chcialam prywatnie to tylko od 10-tej. Ja bylam tam o 7-mej.
Pojechalam do Urzedu Skarbowego odebrac zaswiadczenie D.do przedstawienia w Holandii i okazalo sie, ze PIT byl blednie wypelniony (rozliczalo to polecane biuro podatkowe) i teraz trzeba zrobic korekty itp. Jego nie ma, podpisy sa potrzebne. Fuck.Patrycja24 -
34 tydzien
To ja mam spanie jak zabita. Jak zasne o 24 to o 8 mnie syn budzi bo do przedszkola idzie.
Cała ciaze śpię na boku. Jakos się juz przyzwyczailam.
Ale zaczynam miec juz mega bolesne skurcze. Jak złapie to minutę trzyma. Jak sobie pomysle ze za miesiąc czy 1,5 mnie to znowu czeka to mnie stres lapieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hejka
dzisiaj zaczynam 33tc
coraz blizej
mam juz takie bolesne skurcze wieczorami i w nocy ze dzisiaj myslalam ze juz na porodowke pojade.. jutro czeka mnie szpital i badanie serduszka mojego malenstwa
mam nadzieje ze nie zlapia mnie skurcze przy badaniu bo bylyby jaja
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny , ja jade do biura .
W nocy cieżko , pomimo 3 nosp i 3 magnesów nadal zdarza mi sie spinającym brzuch . Echh ja juz bym chciała Mała przy sobie , juz łażenie w tej ciąży mnie dobija i stresuje ;( dzis tez byłam ma badaniach wyniki wieczorem .
Jutro wizyta mam nadzieje ze wszystko w porządku i sie troszkę uspokoję i moje schizy i zły humor mina ale zobaczymy
Pasia a co Ty tak sie ciagle martwisz ze Twojej Niuni wyrośnie cos miedzy nogami? Teraz to juz chyba sie nie zdarzają takie zmiany ?
Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, ja ze spaniem nie mam problemu
tylko mój syn dzis latal po nocy i nie dawał spać
Polozna byla serduszko dala posłuchaćwszystko ok .
Pasia powodzenia a na usg
I od 2 dni czuje jak by mi cos napierało na szyjkę, młody juz tak nisko zszedł?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:01
-
Hej troszke Was ppodczytuje cczasem
Ciagle mi brakuje czasu, a to pranie a to sprzatannie za miesiac dojdzie jeszcze opieka nad dzidziusiem.. Zastanawiam sie czy damy rade??? Mysle ze tak
Juz nie moge sie doczekac i zarazem troche sie obawiam tych zmian... Ale jestem pozytywnie nastawiona
Pozdrawiam was wszystkie bardzo cieplutko
Wiosenne buziaczki dla Was :* :*
katarzyna_d, Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualnyaaaguchaaa wrote:my dzis 31t0d! ten maj naprawde zbliza sie nieublagalnie....a ja czuje sie taka w lesie... magisterka nienapisana, wyprawka nieskompletowana... eghhhhh. kiedy znalezc na to checi? bo czas to jest;/
wiem jak Ci cieżko kurde jak ja kończyłam
Pisac w 1 trymestrze zasypiałam przy kompie
Teraz tez mi sie chce tak spać a chęci hymm niby sa na robienie czegoś ale ja nie mam siły na nic
Bierz sie do roboty , powolutku a jakos ogarniesz pozniej juz wogole nie znajdziesz czasu
Katarzyna , ja tez cos czułam takiego , bol przy siadaniu zmianie pozycji chodzeniu , masakra , ale nie wiem czy moja Mała sie odwróciła i czy moze byc tym to spowodowane . Jutro na wizycie moze dowiem sie czegoś wiecej
Ja tez powoli dostaje schiz ze nie podołam roli Matki ;( , jeszcze mój maź mówi no zaraz bedziemy sie starać o drugie co ? Chyba śni , nie wiem czy zdecyduje sie tak szybko na kolejne dziecko jakos mnie to wykancza , zawsze byłam taka szybka tu tam od ręki wszystko a teraz szkoda gadać , mecze sama siebie swoim zachowaniem ze jestem taka flegmatycznamasakra . A co bedzie pozniej przy Małej
jak ja die teraz sama ledwo ogarniam i nie mam siły
. Śmiałam
Sie do meza ze czekamy do 37 tygodnia i bedziemy wywoływać na wszelkie możliwe sposoby ;P hehe
On tez mówi ze nie moze sie juz doczekac kiedy Niunia bedzie z Nami
-
pasia27 wrote:Z reszta nie musisz być matka idealna dla ludzi..wazne żebyś byla dobra dla siebie ,męża i dziecka
reszta wyjdzie w praniu
nie ma co myśleć na zapas
dokładnie , dziecko i tak kocha już tylko za to że jesteśCarolq, Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
a w ogóle witamy się , pogoda znośna chociaż bardzo wieje, widzę że wczorajszej nocy coś wisiało w powietrzu bo tez miałyśmy słabą noc, nie mogłam spać, Majka też szalała, przez to że nie miałam co robić to z nudów konto zrobiło się lżejsze, w końcu zamówiłam wózek, i opony letnie do samochodu
a od rana bieganina, na badania, morfologia, mocz, potem Bank, dopiero wróciłam, pewnie złamie mnie spanie popołudniu.Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarloq u mnie pozycji nie zmienilo bo tętno na dole wyszukała i czkawkę tez na dole czuje a pupa wypiętą u góry jest;-)
Mam nadzieje ze szyjka mi się jeszcze bardziej nie skróciła!! Bo nie mysle do szpitala iśćmam jeszcze tyle do roboty
w czwartek do teściowej mam jechac ! Kurde 50 km w jedna stronę
może sie zmieszczę za kółkiem
haha
No i te chrzciny za miesiąc mampasuje jechac
Carolq, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Wy piszecie, że noc miałyście ciężką a ja cały wczorajszy dzień fatalny. Obudziłam się wczoraj źle, z takim otępieniem, totalnie zaspana byłam cały dzień. Potem doszły zawroty głowy. Niestety dziś jak wstałam nadal coś jest nie tak. Może nie jest tak źle ze kreci mi sie w głowie, ale jak chodze po mieszkaniu to szeroko nogi rozstawiania zeby miec równowagę ... Jakoś mi się źle widzi jak głową obracam i czuję niepokój ...
Miałyście kiedyś cos takiego?
-
U nas piekne sloneczko i cieplutko
Bylismy w USC i tatus uznał ojcostwo i dał nazwisko( bo nie mamy slubu bedziemy cywilny brac za rok w maju i roczek robic )
A teraz chodzi dumny jak paw i sbie nuci jestem tata( jakby od wrzesnia nie byl hehe )
ładna pogoda chyba pójdziemy z psami na spacer do laskuCarolq, Agnieszka0812, Patrycja24, Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny