Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze mowicie o biustonoszach bo jeszcze nie mam :( zawsze mialam problemy z dobraniem odpowiedniego stanika. Wiec teraz to juz w ogole boje sie ze nie trafie z rozmiarem.

tb73anlisarvnmt1.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wystarczy zmierzyc pod biuestem i na wysokosci brodawek i sprawdzić w tabeli pod kupowanym stanikiem zadna filozofia

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wracamy :) pod koniec tygodnia bedziemy mieli łóżeczko , a dzis przyszła komoda :P hehe Pasia wróżek sie słuchasz :P daj spokoj nic sie nie zmieni :P mi tez mowia ze chłopak na pewno a córa bezwstydna co chwile nogi rozkracza ;P hehe wiec to tylko kolejny mit :)

Patrycja24, pasia27, Majóweczka78 lubią tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    To jest uznanie dziecka nienarodzonego..ojciec oświadcza ze to jego dziecko i ze chce by nosilo jego nazwisko po urodzeniu..
    Ja to biorę do szpitala zeby nie bylo niedomówień z nazwiskiem na porodówce hehe

acha rozumiem że załatwiacie to pomimo tego że jesteście małżeństwem ?

km5sdf9h3loowecn.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja nadal leżę w lozku. Dzwoniłam do znajomych z którymi jedliśmy wczoraj kolacje i okazało sie, że koleżanka strasznie struta, wymiotowała w nicy i do dzis ma drgawki. Moj mąż ma światłowstręt i pobolewa go żołądek. Ja wczoraj po kolacji miałam kłucie w żołądku ale myslalam ze to że to Mała się rozpycha. Poza tym ogólnie byłam osłabiona i było mi źle a najgorszy był " helikopter " w głowie.
    Jeśli faktycznie sie czyms strulismy może to zaszkodzić mojej Córeczce? Nie wymiotowałam ani nie miałam biegunki, mam apetyt tylko te zawroty głowy i takie wirowanie.
    Proszę dajcie znać co robić?

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi każdy mowil,ze oj na chlopaka na chlopaka nawet mój tata mowil,ze lekarz się pewnie pomylil.Bo tak mi ciaza sluzyla na wyglad.Ale przestała://
    I ostatnio zamiast buzi mala rozkraczyla nozki,wyslalam do taty mmsa,z dopiskiem ze tutaj już nic nie urosnie:)

pasia27 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    wystarczy zmierzyc pod biuestem i na wysokosci brodawek i sprawdzić w tabeli pod kupowanym stanikiem zadna filozofia
    Miało byc cytuj, a nie lubię ;)
    Każdy stanik to zupełnie inny kształt. Do tego większość firm uznaje rozmiar d za mega wielki i nie robi staników w rozmiarach europejskich. Nie mam za dużego biustu, ale juz dawno zostalam uświadomiona ze nie noszę nieśmiertelnego 75b. W normalnym sklepie znaleźć cos na 65 pod biustem to juz w ogóle sukces

Agnieszka0812, nick nieaktualny, Marietta lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Dziewczyny ja nadal leżę w lozku. Dzwoniłam do znajomych z którymi jedliśmy wczoraj kolacje i okazało sie, że koleżanka strasznie struta, wymiotowała w nicy i do dzis ma drgawki. Moj mąż ma światłowstręt i pobolewa go żołądek. Ja wczoraj po kolacji miałam kłucie w żołądku ale myslalam ze to że to Mała się rozpycha. Poza tym ogólnie byłam osłabiona i było mi źle a najgorszy był " helikopter " w głowie.
    Jeśli faktycznie sie czyms strulismy może to zaszkodzić mojej Córeczce? Nie wymiotowałam ani nie miałam biegunki, mam apetyt tylko te zawroty głowy i takie wirowanie.
    Proszę dajcie znać co robić?
    Nie powinno sie nic dziać. Problemem byloby jakbyś wymiotowala bo odwodnienie, albo ostra biegunka bo skurcze

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:

Ja tylko powiedzialam ze zawsze mialam problem z wyborem rozmiaru i nigdy nie kupowalam stanikow przez internet wiec niewiem jak to jest z rozmiarami :) Nie raz kupowalam ciuchy i wymiary byly calkiem inne niz w opisie. Wiec tu raczej nie chodzi o filozofie tylko o sprawdzonego sprzedawce :)

Stanik stanikowi nie jest rowny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 17:01

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    My nie jestesmy malzenstwem wiec to zalatwilismwy, ale w sumie, zadnego potwierdzajacego papierka nie dostalismy. Ja wskazalam D.jako ojca, on potwierdzil. Pani spytala jakie nazwisko i to tyle

Iwa81 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • malvva Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Miało byc cytuj, a nie lubię ;)
    Każdy stanik to zupełnie inny kształt. Do tego większość firm uznaje rozmiar d za mega wielki i nie robi staników w rozmiarach europejskich. Nie mam za dużego biustu, ale juz dawno zostalam uświadomiona ze nie noszę nieśmiertelnego 75b. W normalnym sklepie znaleźć cos na 65 pod biustem to juz w ogóle sukces

mówie o stronie ktora podalam wymierzylam sie i wyszlo 85 C idealne

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    My nie jestesmy malzenstwem wiec to zalatwilismwy, ale w sumie, zadnego potwierdzajacego papierka nie dostalismy. Ja wskazalam D.jako ojca, on potwierdzil. Pani spytala jakie nazwisko i to tyle

u nas tak samo, mówiła że trzeba na porodówce poinformowac że cos takiego zostało zrobione

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    mówie o stronie ktora podalam wymierzylam sie i wyszlo 85 C idealne
    Musiałam przegapić jakies wpisy ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liley wrote:
    na tej stronce fajne ceny ale kurcze ja boje sie zamawiać przez internet bo te moje cyce jakieś niewymiarowe. Pierdoła ze mnie bo wczoraj byłam w pepco po pieluchy... te lidlowe były fajne i wyglądały ładnie, ale trzeba biec o 7 rano żeby jakiś dostać..

Myślałam też o stanikach z h&m, bo podobno mają. Może któraś z was je macała albo ma?

Ja mam stanik z h&m usztywniany gladki bardzo fajny.55zl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 19:06

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam ciazowa glupote. Odkopalam moje staniki z allesa. Przymierzylam i zamiast do prania chyba je odlozylam na kupke do wywalenia bo nie umiem ich znaleźć :/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Nie jestesmy małżeństwem :-)
    Tak sobie mowie na Tomka mój mąż hehe

Iwa81 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Nie dostaliście odpisu?
    U nas normalnie odpis jak akt urodzenia czy malzenstwa

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    u nas tak samo, mówiła że trzeba na porodówce poinformowac że cos takiego zostało zrobione
    Dobrze wiedziec :-)

Patrycja24
  • malvva Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic nie dostałam ale podobno w szpitalu moga sobie to sprawdzic :)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to myslalam, ze pisza imie nazwisko matki a dziecka tylko plec i imie. Wydaje mi sie, ze tak bylo 3 lata temu jak urodzil sie moj siostrzeniec :-)

Patrycja24
‹‹ 1439 1440 1441 1442 1443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ