Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i wracamy
pod koniec tygodnia bedziemy mieli łóżeczko , a dzis przyszła komoda
hehe Pasia wróżek sie słuchasz
daj spokoj nic sie nie zmieni
mi tez mowia ze chłopak na pewno a córa bezwstydna co chwile nogi rozkracza ;P hehe wiec to tylko kolejny mit
Patrycja24, pasia27, Majóweczka78 lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:To jest uznanie dziecka nienarodzonego..ojciec oświadcza ze to jego dziecko i ze chce by nosilo jego nazwisko po urodzeniu..
Ja to biorę do szpitala zeby nie bylo niedomówień z nazwiskiem na porodówce hehe
acha rozumiem że załatwiacie to pomimo tego że jesteście małżeństwem ? -
Dziewczyny ja nadal leżę w lozku. Dzwoniłam do znajomych z którymi jedliśmy wczoraj kolacje i okazało sie, że koleżanka strasznie struta, wymiotowała w nicy i do dzis ma drgawki. Moj mąż ma światłowstręt i pobolewa go żołądek. Ja wczoraj po kolacji miałam kłucie w żołądku ale myslalam ze to że to Mała się rozpycha. Poza tym ogólnie byłam osłabiona i było mi źle a najgorszy był " helikopter " w głowie.
Jeśli faktycznie sie czyms strulismy może to zaszkodzić mojej Córeczce? Nie wymiotowałam ani nie miałam biegunki, mam apetyt tylko te zawroty głowy i takie wirowanie.
Proszę dajcie znać co robić? -
Mi każdy mowil,ze oj na chlopaka na chlopaka nawet mój tata mowil,ze lekarz się pewnie pomylil.Bo tak mi ciaza sluzyla na wyglad.Ale przestała://
I ostatnio zamiast buzi mala rozkraczyla nozki,wyslalam do taty mmsa,z dopiskiem ze tutaj już nic nie urosnie:)pasia27 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:wystarczy zmierzyc pod biuestem i na wysokosci brodawek i sprawdzić w tabeli pod kupowanym stanikiem zadna filozofia
Każdy stanik to zupełnie inny kształt. Do tego większość firm uznaje rozmiar d za mega wielki i nie robi staników w rozmiarach europejskich. Nie mam za dużego biustu, ale juz dawno zostalam uświadomiona ze nie noszę nieśmiertelnego 75b. W normalnym sklepie znaleźć cos na 65 pod biustem to juz w ogóle sukcesAgnieszka0812, Carolq, Marietta lubią tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Dziewczyny ja nadal leżę w lozku. Dzwoniłam do znajomych z którymi jedliśmy wczoraj kolacje i okazało sie, że koleżanka strasznie struta, wymiotowała w nicy i do dzis ma drgawki. Moj mąż ma światłowstręt i pobolewa go żołądek. Ja wczoraj po kolacji miałam kłucie w żołądku ale myslalam ze to że to Mała się rozpycha. Poza tym ogólnie byłam osłabiona i było mi źle a najgorszy był " helikopter " w głowie.
Jeśli faktycznie sie czyms strulismy może to zaszkodzić mojej Córeczce? Nie wymiotowałam ani nie miałam biegunki, mam apetyt tylko te zawroty głowy i takie wirowanie.
Proszę dajcie znać co robić? -
malvva wrote:wystarczy zmierzyc pod biuestem i na wysokosci brodawek i sprawdzić w tabeli pod kupowanym stanikiem zadna filozofia
Ja tylko powiedzialam ze zawsze mialam problem z wyborem rozmiaru i nigdy nie kupowalam stanikow przez internet wiec niewiem jak to jest z rozmiaramiNie raz kupowalam ciuchy i wymiary byly calkiem inne niz w opisie. Wiec tu raczej nie chodzi o filozofie tylko o sprawdzonego sprzedawce
Stanik stanikowi nie jest rowny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 17:01
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:acha rozumiem że załatwiacie to pomimo tego że jesteście małżeństwem ?
Iwa81 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Baronowa_83 wrote:Miało byc cytuj, a nie lubię
Każdy stanik to zupełnie inny kształt. Do tego większość firm uznaje rozmiar d za mega wielki i nie robi staników w rozmiarach europejskich. Nie mam za dużego biustu, ale juz dawno zostalam uświadomiona ze nie noszę nieśmiertelnego 75b. W normalnym sklepie znaleźć cos na 65 pod biustem to juz w ogóle sukces
mówie o stronie ktora podalam wymierzylam sie i wyszlo 85 C idealne -
Patrycja24 wrote:My nie jestesmy malzenstwem wiec to zalatwilismwy, ale w sumie, zadnego potwierdzajacego papierka nie dostalismy. Ja wskazalam D.jako ojca, on potwierdzil. Pani spytala jakie nazwisko i to tyle
u nas tak samo, mówiła że trzeba na porodówce poinformowac że cos takiego zostało zrobione -
malvva wrote:mówie o stronie ktora podalam wymierzylam sie i wyszlo 85 C idealne
-
Liley wrote:na tej stronce fajne ceny ale kurcze ja boje sie zamawiać przez internet bo te moje cyce jakieś niewymiarowe. Pierdoła ze mnie bo wczoraj byłam w pepco po pieluchy... te lidlowe były fajne i wyglądały ładnie, ale trzeba biec o 7 rano żeby jakiś dostać..
Myślałam też o stanikach z h&m, bo podobno mają. Może któraś z was je macała albo ma?
Ja mam stanik z h&m usztywniany gladki bardzo fajny.55zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 19:06
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
A ja zrobiłam ciazowa glupote. Odkopalam moje staniki z allesa. Przymierzylam i zamiast do prania chyba je odlozylam na kupke do wywalenia bo nie umiem ich znaleźć
-
Patrycja24 wrote:My nie jestesmy malzenstwem wiec to zalatwilismwy, ale w sumie, zadnego potwierdzajacego papierka nie dostalismy. Ja wskazalam D.jako ojca, on potwierdzil. Pani spytala jakie nazwisko i to tyle
U nas normalnie odpis jak akt urodzenia czy malzenstwa