WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • malvva Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem podobno jak sie nie jest w zwiazku maużenskim to wpisuja nazwisko panienskie matki dziecku a ja chce zeby odrazu dostała mojego nazwisko

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pomimo ze syn byl uznany przez mojego..to na tej plastikowj branzoletce na rączce ze swoim wzrostem i waga napisali i tak Kacper syn Patrycji R czyli moje nazwisko..nie mojego..ale przy wypisie juz bylo nazwisko jego ojca..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo na tej plastikowej bransoletce zawsze się pisze syn/ corka od jakiej matki;). Bo to ty jesteś pacjentką szpitala

Carolq, Marietta, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • fistaszek88 Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Dzis na 17mam usg :-)
    Mam nadzieje ze wszystko ok z mala i dowiem sie ile.wazy mniej więcej :-)
    No i ze nadal jest dziewczynka haha

Pasia jak po usg?

2r8r3e5ea57jvust.png
  • KokoszaNell Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś odwiedziłam porodówkę i wypełniłam papiery do znieczulenia, kupiłam sobie także koszule do szpitala/karmienia (te z italian fashion), więc dwie sprawy załatwione.
    A na porodówce cisza, spokój, nic się nie dzieje... miałam takiego leciutkiego stresa przed wejściem tam, ale byliśmy umówieni z kumpelą mojego męża, która właśnie jest anestezjologiem i po pierwsze wytłumaczyła mi dokładnie co i jak, a po drugie oprowadziła nas, więc jestem już spokojniejsza ;)

Carolq lubi tę wiadomość

43kt82c31nhz2sid.png
  • Liley Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Ja mam stanik z h&m usztywniany gladki bardzo fajny.55zl.

motywacja do wybrania sie na zakupy :) z tej stronki moze faktycznie by pasowały ale kurde jak mam odsyłać,lubie pomacać, przymierzyć.
    z USC macie rację, pierwsza ciąża jako 'panna',wszedzie moje nazwisko,dopiero w urzędzie nas uświadomiła, że mogliśmy prawnie to uregulować. Teraz całe szczęście problem z głowy, albo i nieszczęście bo może rejestrować dziecko sam, jak mi pomiesza imię to chyba sie rozwiode :D ciągle mi mówi, że da dziecku na imię dżordż tak jak córka chce....

f2wlepok51d0udm2.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liley wrote:
    motywacja do wybrania sie na zakupy :) z tej stronki moze faktycznie by pasowały ale kurde jak mam odsyłać,lubie pomacać, przymierzyć.
    z USC macie rację, pierwsza ciąża jako 'panna',wszedzie moje nazwisko,dopiero w urzędzie nas uświadomiła, że mogliśmy prawnie to uregulować. Teraz całe szczęście problem z głowy, albo i nieszczęście bo może rejestrować dziecko sam, jak mi pomiesza imię to chyba sie rozwiode :D ciągle mi mówi, że da dziecku na imię dżordż tak jak córka chce....
    Moze sam, ale musi miec tez Twoj dowod :-P

Liley lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś na stronie H&m nie widzę staników za 55zł ... :( a on jest usztywniany?

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest pól roku na zmianę. Takze jak pomiesza to nie rozwód tylko wystarczy odkręcić w usc;)

Iwa81, Liley lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie corka dalej jest corka!hehe lekarz się śmiał ale dal 3zdjecia pipki bym uwierzyła juz na 100%hehe
    Wody plodowe w normie..glowka i reszta odpowiada 31tydz..o wagę zapytalam ale te jego +|- 500gr....eh ok.2kg hehe tyle to ja wiedziałam he..

Iwa81, Patrycja24, fistaszek88, Carolq, Nacia, katarzyna_d, Różyczka lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia super,że wszystko oki.

Dziewuszki mam do Was prośbę, jeśli któraś z Was ma konto na Allegro , możecie sprawdzić czy normalnie możecie się zalogować na Moje allegro, bo ja próbuję cały wieczór i nic, i nie wiem czy to problem ogólny, czy tylko u mnie ;/

pasia27 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie się zalogowalam:)

• malvva Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    równierz normalnie sie zalogowałam

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurcze, a mnie wywala cały czas ;/

km5sdf9h3loowecn.png
  • Liley Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje, rozwód to drogi gips. Jakby cos pomieszał, to wymyśle dotkliwą kare :D w miejscowości w której rodze, szpital sąsiaduje z USC. Po cięciu panie urzędniczki mogą przyjść po podpis do szpitala. Jak mąż będzie fiksował, zawsze jest rozwiazanie :)
    Musze podjechać do tego h&m, na stronie sa 2szt za 79.90.
    A allegro działa - godzinę temu zamawiałam prezenty dla dzieciaków.

f2wlepok51d0udm2.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzylam ostatnio na te staniki, ale u mnie oczywiscie nie ma, zeby przymierzyc. Bylam w Bydgoszczy to tam tez az 1 szt i to nie w moim rozmiarze. Wolalabym jednak przymierzyc przed zakupem.

Patrycja24
  • malvva Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zasze mozna odeslac;) a jak sie wymierzylam sprawdzilam w tabeli to staniki idealne na mnie przyszly a nie wiedialam jaki mam rozmiar tylko ustalilam na podstawie miary

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko moze być tak nisko,ze jak.się.rusza to aż mi sie wzgorek lonowy podnosi,jak przyloze.reke??
    Wczoraj o tej porze bylo to samo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 23:50

• aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od ponad godziny nie śpię... I nie wiem czy to mala mnie tak skopala (bo jak sie przebudzilam to chyba trening sobie robił jak przed maratonem) czy to pobudka na siku.. Ehhh. Nawet nie próbuje zasypiać bo budzik na 6:10 nastawilam ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.
    W końcu po 4 tygodniach zaliczyłam męża. Od razu lepsza noc i podanek;)

Marietta, aaaguchaaa, Alicce, Patrycja24, Carolq, Liley, Aniu_leczka, josephinka84, Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 1440 1441 1442 1443 1444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ