Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:Dobry.
W końcu po 4 tygodniach zaliczyłam męża. Od razu lepsza noc i podanek;)
ja za każdym razem myślę sobie z żalem, że to pewnie nasz ostatni raz do porodu...
ale ostatnim razem, tydzień temu to już sobie tak bez żalu rozmyślałamjestem taaaak opuchnięta, że dramat, odechciało mi się totalnie.
-
nick nieaktualnyWitam sie w 33 tygodniu
jeszcze 7
milego dnia i kciuki za wizytujace dzis
ja dopiero po świętach, ostatnio mialam usg 11 stycznia , szmat czasu , ale juz za tydzień zobacze mojego misia
NatiB, Carolq, Nacia, Iwa81, Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Wam
dzis dzien w domku wczoraj maź składał komodę do końca
ech i tak mówi no jeszcze łóżeczko i Niunia moze sie rodzic
fajnie bo widzę ze on tak samo na nią czeka jak ja
Jak będę miała skończony kącik wyśle Wam fotkę
Dzis mamy ostatnie ważne usg juz zaczęłam sie stresowac chodz wiem ze z Niunia jest ok ... Jednak napięcie trzyma do samej wizytyjuz sie nie moge doczekac
kto jeszcze dzis wizytuje ?
Iwa81, Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
carolq ja też dziś mam usg
nie mogę się doczekać, choć mam jakieś dziwne obawy. oby było wszystko ok
ja dziś o 18 mam wizytę. a ty?
jestem ciekawa ile mała waży i czy już jest główkowo obrócona. koniecznie chcę ją zobaczyć i oby na monitorze dobrze wyglądałana połówkowym to nic nie było widać i 1 kiepskie zdjęcie dostaliśmy. oby dziś wyszły piękne zdjątka co będę mogła je pokazać rodzinie
taki prezencik przed świętami dla nas
powodzenia wizytującymNacia, Carolq, Patrycja24, Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Dziecko moze być tak nisko,ze jak.się.rusza to aż mi sie wzgorek lonowy podnosi,jak przyloze.reke??
Wczoraj o tej porze bylo to samo
Ale mi sie dobrze spalow koncu! Tylko ze wczoraj wogole sie nie ruszal to moze dlatego tak dobrze spalam..
A mnie tez kopie tam na dole.. tylko ze moj laduje tam nogamibo jeszcze sie nie obrocil.. ale momentami mam wrazenie ze mi noge zaraz wystawi
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej no ja tez czekam na piatek piątunio i moja wizyte jutro jeszcze diablo mam nadieje ze chociaz cukrzyca przyczyni sie do czestszych wizyt . i tez zapre sie nogami i nie wyjde dopoki mi nie powie wszystko co tam sie dzieje .
wymaz pobierany jest raz nie wiem moze niektorzy lekarze pobieraja sami ja to sama robilam z tego co pamietam .
pralka sie zepsula jak dobrze ze za ciuszki wzielam sie wczesniej;P -
nick nieaktualny
-
zabuszka wrote:mi sie wydaje ze tak bo to badanie musisz miec ze soba do szpitala razem z grupa krwi
No wlasnie zdziwilam sie bo w 32tc mialam pobrany ten wymaz i kazal mi przyjsc na drugi dzien na pobranie krwi zeby wszystkie potrzebne badania porobic wlasnie do cc bo pytalam poloznej co to za badania..
Coraz brdziej dociera do mnie fakt ze malutki moze byc juz za niedlugo ze mnaCarolq lubi tę wiadomość