Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wczoraj miałam dzień bez żadnych objawów. Zero mdłości, super samopoczucie. Mdlosci ogolnie przychodziły do mnie falami, ale dzisiaj znowu czuję że ich nie będzie. Piersi jakby mniej bolą. Czy u którejs z Was jest podobnie ? Że mdłości są a za chwilę ich nie ma na jakiś czas ?
Strasznie się denerwuje bo kogo nie zapytam w rodzinie to mdłości były cały czas do któregoś tygodnia. U mnie to tak strasznie dziwnie. Wczoraj mogłam zjeść wszystko.
Wizytę u lekarza mam za dwa tygodnie i chyba zwariuje do tego czasu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 10:41
Zajączek :) lubi tę wiadomość
-
Goldfinch u mnie sie pojawiaja i znikaja, w pierwszej ciazy mialam mdlosci non stop a teraz mam wlasnie falami. I na ogol nie poranne a wieczorne, wieczorem sie czuje najgorzej. Tak jak mowie jeden dzien mam jeden dzien nie albo bardzo slabe. Ogladam rozne vlogi na yt jak juz wam wspominalam wczesniej i tez babki mowia ze sie pojawiaja i znikaja albo zanikaja calkiem kolo 9 tyg.
-
Ciasteczko77 wrote:Ja już nie mam sił - wczoraj sie zaczelo - brązowe i ten ból od razu kiedy to przejdzie ? Nie widać krwiaków .. nie rozumiem
Lekarza mam 31. A Ty jakie masz ? I brzus boli wtedy ?
Ja mam jasnorozowe, czyli sluz podbarwiony swieza krwia. Ja tez nie mam krwiaka ani niczego takiego. Brzuch mnie nie boli. A Tobie lekarz nie mowil od czego mozesz plamic? Mi lekarz kazal sie nie przejmowac.Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
A ja dalej nie mam specjalnych objawów, kwasem Mi się niedobrze zrobi na chwilę, piersi lekko tylko bolały a teraz już nic, brzuch już też nie pobolewa ale to akurat dobrze, mój lekarz mówi że może całkiem na początku pobolec, potem lepiej żeby nie bolał, przy bólu i plamieniach mam się od razu zgłosić.
Włosy idą Mi garściami ale szły zawsze, jedynie co to Mi twarz wysypuje, czoło całe w syfach a nigdy nic nie miałam
-
Ciasteczko to moze przelec sie do gina swojego niech zobaczy czy wszystko w porzadku? Lepiej sprawdzic piecset razy i lekarzowi tylek pozawracac niz siedziec w domu i sie zamartwiac. Od tego sa lekarze w koncu, chodzi o zdrowie twoje i dzidziusia.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa biorę mega dawki luteiny i duphaston (12 tabl dziennie).
Prog miałam 9.99... bo dupka nie widać z krwi.
Kurczę - najgorsze że wtedy mnie boli brzuch - nie mocno ale boli
Wczoraj było kawa z mlekiem .. nie wiem czy nie pójść na usg prędzej
Prenat mam 25.
A propos objawów zero - ni cycki ni mdłości -
Ciasteczko77 wrote:Ja biorę mega dawki luteiny i duphaston (12 tabl dziennie).
Prog miałam 9.99... bo dupka nie widać z krwi.
Kurczę - najgorsze że wtedy mnie boli brzuch - nie mocno ale boli
Wczoraj było kawa z mlekiem .. nie wiem czy nie pójść na usg prędzej
Prenat mam 25.
A propos objawów zero - ni cycki ni mdłości
A tego proga kiedy badalas? Faktycznie bierzesz mega dawke. Moze staraj sie wiecej lezec.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Iza_86 wrote:Dziewczyny, ktorej z Was juz ustepuja mdlosci?
Mam wrazenie, ze z dnia na dzien jest jakby lepiej, choc gdzies z tylu glowy mam obawy, ze to swiadczy o czyms zlym
Dziewczyny ja mam nadal płaski brzuszek. Bardziej płaski niż przed ciążą przez te mdłości jestem w szoku jak oglądam Wasze brzuszki. Ciekawe, kiedy u mnie się coś pokaże...Zajączek :) lubi tę wiadomość
26.08 - pozytywny test
27.08 - bhcg 252
30.08 - bhcg 1053
31.08 - pęcherzyk 2mm
14.09 - zarodek 5mm i bijące
5.10 - Maleństwo ma 2,93cm, 170/min, jest bardzo aktywne podczas USG, wesoło podskakuje, kiedy się śmieję!
19.10 USG genetyczne: Maleństwo ma 5cm, 170/min, niskie ryzyko wad
-
nick nieaktualnyWitajcie jestem mama dwójki dzieci i trzecie w brzuszku termin mamy na 12.05.2019 możemy do was dołączyć ? Pozdrawiamy
Chusy, Iza_86, KasiaH, chcebardzobycmama, Alicja-33, Paula_071, Milka1991, mumoftwo, cookiemonster, Zajączek :), Nowa0289 lubią tę wiadomość