Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pieczarki faszerowane, ziemniaki młode i surowka z młodej kapusty 😊
Czarna_kawa, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Ja ani nie mam weny, ani apetytu. Temp mi znowu skoczyła, więc napisałam do mojej gin co czynić
X po co szpital.. Ja wiem w sumie co mi jest. Albo dam radę albo skończy się na antyb. Mam tak wyjebany ten węzeł, że wyglądam jakby pszczoła mnie dzgnela. -
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Oj tez bym się napila zimnego piwka😉 dziewczyny a co uwazacie o pobieraniu krwi pepowinowej?
Tez sie nad tym zastanawialam, ale cos mi sie obilo o uszy, ze to w rqzie wypadku jest dobre dla kolejnego dziecka, i jesli chcesz czekac, az pepowina przestanie tetnic i ja przeciac dopiero to nie da rady pobrac krwi. Przestalam sie wczytywac, bo jakos zrezygnowalam. Generalnie brzmialo tak ze duzo szumu na okolo, a chodzi o kase. Fajny pomysl, ale ja odpuscilam. A Ty planujesz?
Macie jakies zdanie o kosmetykach dla dzieci firmy Mustela? lepsze mustela czy linomag? -
Sylka135 wrote:Oj tez bym się napila zimnego piwka😉 dziewczyny a co uwazacie o pobieraniu krwi pepowinowej?
-
tka_aa wrote:Ja bym sobie tez walnela jakies bezalko, ale niestety przy cukrzycy to chyba najgorsze co moglabym wypic ;p
Powiedz jak z Twoja waga ? Ile masz na plusie od początku ciąży? I ile dzidzia waży? Nie czytam na bieżąco a zastanawiam się nad wagą maluszków Waszych