Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chcieli mnie wypuścić dzisiaj bo z małym jest wszystko dobrze, zabrali go na szczepienie ale po chwili przyszedł lekarz i powiedział że przez te komplikacje przy porodzie, że za dużo krwi straciłam i jakiś lek mi podali co dają niby w ostateczności silny na zatrzymanie krwawienia to jutro wychodzimy bo mówi że pewnie bym znowu zemdlala
Ale to dobrze bo już się bałam jak wyjdziemy jak nie mamy fotelika ani nic bo jest w aucie a mój w pracy -
mikaja wrote:Położyłam się i się kręci trochę ale tak ospale. Poczekam Jeszcze chwile i jak coś zadzwonię do szpitala. Wole jechac 10x za dużo niż coś przeoczyć na tym etapie..
jedz jedz ja w szpitalu prawie zawał przeżyłam jak małego prawie w ogóle nie czułam, do tego położne 2 razy nie umiały złapać tętna. Myślałam ze zejde na zawał. Ktg bylo ok ale dziecko maloruchliwe, nawet mi brzuch ruszal I zeby obudzić malucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 11:31
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Mikaja mój też od wczoraj spokojny, dziś na ktg tak samo. Lekarz zapytał czy czuje go np kiedy chodzę, siedzę itd... Bo jeśli robi raz na godzinę akcje ruchów to jest ok. Jest coraz większy a miejsca coraz mniej. Jak Cię to uspokoi to jedz oczywiście że warto choćby dla swojego spokoju 😘 ale wydaje mi się że np u mnie upały też dają w du...
Daj znać co i jak 😘
Xgril weź Twój na bank ogarnie jeszcze Cię zaskoczy zobaczysz 😁
Angelikamarta trzymam kciuki za główkę Małego 😘 napewno nic poważnego 😘 nasze wszystkie dzieci będą zdrowe i piękne ♥️ dobrze ze Cię zatrzymali, musisz dojść do siebie w domu już jest chyba troszkę ciężej wiadomo że lepiej bo to dom ale trzeba mieć siły.
Karola zdrowia dla córki! A Ty jak się czujesz?anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Troche rozumiem przewrazliwione mamuski, ktore nie dopuszczaja nikogo do dziecka. Tzn, rozumiem ich troski i leki ale bede sie starac nie byc taka bo bo chore.. ale widze, ze moj tok myslenia zaczyna isc w tym kierunku. Musze serio mezowi bardziej zaufac.
-
33Sylwia ja myje ściany w pokoju bo sa czarne a malowaliśmy 2 miesiące temu. Ale nam taki syf z kopalni leci,ze tak już jest i tyle. Czyszcze to co nizej siedząc na piłce 🤣
Pocieklo mi troche wód po nogach rano,raptem ze 2 krople ale zawsze to cos. Czekam czy moja dr mi odpisze czy ma dyzur to bysmy wieczorem podjechali to sprawdzić bo teraz auto na warsztacie.
Młoda w domu bo ja dalej boli brzuch(wskazuje na wątrobe) wiec wole ja miec tutaj niz odbierac autobusem ze szkoły. -
Moja też dzisiaj mało ruchliwa... aż wciągnęłam coś słodkiego, żeby ją pobudzić (i sobie dogodzić) ...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!