Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ines. wrote:Wysoko
i jeszcze w ogóle tak nieporodowo 😉
Nie no wiem.. Trza czekać cierpliwie. Także spoko, z moim terminem na 25.07. możecie na mnie liczyć w kwestii porodu w lipcu 🤘ines. lubi tę wiadomość
-
mikaja wrote:Dobra czekamy na sale i idziemy na cc.
KasiaLukasia alez z Ciebie przystojny wyrokowiec 🤣KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:KasoaLukasia wygladasz jakbys miala kaloryfet na brzuchu przed ciaza
Hahahaha jaaaa kaloryfer! Pamiętam jak byłam małym dzieckiem i jak się kąpałam to pytałam mamę "mamo a czemu ja mam taki duży brzuch, a ty taki płaski?" a ona odpowiadała, że to normalne, że wszystkie małe dziewczynki mają takie odstające brzuszki. I tak mi zostało na zawsze! Bęben na dobre i na złe. Mogę być cała chuda ale brzuchol mam zawsze.Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adria wrote:To ile nas zostanie nierozpakowanych niedobitków? 🤔
-
Mikaja, szacun za próbę sn, kciuki za CC, ważne że Hanka będzie już z Wami 🙂
Nie wiem, co fajnego jest w tym moim brzuchu, jest duży, pełen rozstępów, skóra napięta, ciężki itd. A skarpety dlatego, że akurat się ubierałam do gina 😂 po domu chodzę w majtach i koszulce, bez stanika 😁
Ines, Ty to w ogóle masz nisko brzucho. A pozostałe brzuszki takie zgrabne 😁
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikaja wrote:Dobra czekamy na sale i idziemy na cc.
Mikaja powodzenia,trzymam kciuki mocno za Was.Mi też zzo spowolniło poród ale podali min oxy i ruszyło wtedy.
Oo i wyobraźcie sobie,że pionową kreska pojawiła mi się po porodzieWcześniej jej nie miałam.Rozstępów brak
Fajnie tu teraz będzie-poród jeden za drugimWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 20:36
-
Casjopea wrote:Ty chyba chcesz, żebyśmy weszły w internetowy konflikt 😂😂
Nie no wiem.. Trza czekać cierpliwie. Także spoko, z moim terminem na 25.07. możecie na mnie liczyć w kwestii porodu w lipcu 🤘
No przepraszam cię bardzo ja po prostu wiem, ze dla Twojego dziecka jeszcze za wcześnie, Ty się nie liczysz w tych zawodach 😜 przyjdzie czas to opadnie, ze 2 tygodnie jeszcze wytrzymaszCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
A ja po wizycie. Jacek waży ok. 3230g. Faktycznie jest nisko. Gin radzi nigdzie się nie ruszać bez torby 😆 a jakbym jednak nie zaczęła wcześniej rodzić to 8.07 na 7:00 do szpitala. Nie jest w stanie mi obiecać, że zetnie mnie tego samego dnia, ale dał mi listę badań do zrobienia dzień wcześniej, żeby zmaksymalizować szanse i nie musieć czekać na wyniki w szpitalu. I mój GBS wyszedł o dziwo ujemny! A przez ostatnie 2 tygodnie przytyłam niecałe 800g, więc mam niecałe 19kg na plusie, myślałam że będzie wiecej. To zaraz kolacja, a potem czeka radlerek i chipsy 😎
Sylka135, mikka86, Drobinka91, Emma_, xgirl, Eluska, KasiaLukasia, anngelikamarta, AgaSY, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Mikaja, szacun za próbę sn, kciuki za CC, ważne że Hanka będzie już z Wami 🙂
Nie wiem, co fajnego jest w tym moim brzuchu, jest duży, pełen rozstępów, skóra napięta, ciężki itd. A skarpety dlatego, że akurat się ubierałam do gina 😂 po domu chodzę w majtach i koszulce, bez stanika 😁
Ines, Ty to w ogóle masz nisko brzucho. A pozostałe brzuszki takie zgrabne 😁
Akurat u mnie brzuch nisko nic nie znaczyz synem opadł 2 tygodnie przed tp a urodziłam 5 dni po tp. Teraz tez już z 2 tygodnie z takim powlucze i nic się nie dzieje
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:No przepraszam cię bardzo ja po prostu wiem, ze dla Twojego dziecka jeszcze za wcześnie, Ty się nie liczysz w tych zawodach 😜 przyjdzie czas to opadnie, ze 2 tygodnie jeszcze wytrzymasz
Eluska, tka_aa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mikaja już końcówka zaraz przywitasz małą i będziesz ją tulić w ramionach. Wielki szacun, że próbowałaś SN.
Ines tylko wtrącę takie małe sprostowanie - mój synek będzie miał na imię Tymoteusz nie TymonJak będziesz mogła to proszę popraw na pierwszej stronie. No i dzięki za dodanie mnie do listy
ines. lubi tę wiadomość