Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:😆😆
Moja sie budzi kolo 3 i 6 na zarelko😁 Pojadla a teraz lezy na mnie i sapie jak stary dziad😂
A Ty ilw razy karmisz w nocy?
Haha 24-1, 3-4 i Ok 6 😊
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ulli88 wrote:
Gratulacje
Mój starszak tez obustronny sks. Gdzie sie leczycie? Jesteś na którejś z dwóch grup rodziców dzieci z sks na fb? Może się znamy stamtąd
W Polsce niestety leży leczenie tej wady, lekarze nieudolnie stosują metodę Ponsetiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 12:20
-
Ja muszę przyznać, że to kp mi nie leży do końca. Cieszę się, że się udało, bo to jakoś tak dla mojej psychiki ok, ale pomimo wielu plusów sa też minusy. Jest wygodniejsze, niż butelkowanie, ale nie jest całkiem wygodne
Najważniejszy plus, to to że szybko ją w nocy mogę uspokoić i młody śpi. On teraz na antybiotyku więc też o 24 trzeba go wybudzać na leki i są cyrki więc chociaż tyle, że z nią łatwiej w nocy.
Ale nie czuje tej idei bliskości itd. Młody mnie nauczył, że taka fajna bliskość też jest, jak dziecko jest starsze, jak pomimo wszystko przychodzi i mówi, że "kocha mamusię" itd. Na szczęście życie i wychowywanie i emocje nie kończą się na tych 6-12 miesiącach mlekowych -
nick nieaktualnyMikaja a po co znowu analizujesz? Jaka idea bliskości? Nie masz obowiązku tego czuć. Ten cały przypływ miłości i bliskości to jest indywidualna sprawa. Jedni to przeżywają jakos duchowo a inny karmia,zeby nakarmic i tyle. Mala bedzie większa to zmienisz podejscie i do niej. Nie kazy napala sie na noworodka,faceci zwlaszcza tak mają ze dla nich dziecko to jest dzieckiem dopiero jak lapie kontakt, smieje sie ,gaworzy.Kobiety tez czesto na paczatku nie czuja wiezi z pomarszczonym,ryczącym obcym😂
-
nick nieaktualny
-
Aska1994 wrote:Jak ja nie lubię słowa "obserwacja". Siedzisz i czekasz i w zasadzie marnujesz dzień. Nie lepiej pod lampy wsadzić na ten dzień?
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie położnej. Jacek waży 3770. I wszystko ok, prócz tego kikuta. Faktycznie śmierdzi, więc mamy przemywać spirytusem i wietrzyć i ruszać.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Karola ale ja nie analizuje - stwierdzam jedynie fakt
A i podejscie mam meskie bo mnie takie "niekumate" dzieci nie kręcą
Była położna - stwierdziła, że nie jest żółta, że ważyć jej nie musi, że najlepiej jakbym karmiła ją 20 minut - tia:D - i poszła
Niech nie wraca już
-
KarolaJJ wrote:Aska a dr pokazala jak go odchylac? Bo pod kikutem jest studnia bez dna
Położna dzisiaj pokazała. W szpitalu kazali w ogóle nie ruszać.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny