Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Kamsza mnie od wczoraj boli bo podniosłam wózek zeby go znieść pare schodków...
Kurcze Karola ja to wogole bym się bała podnieść coś co waży więcej niż moje dziecko. A tak już się cieszyła że już nic nie boli a tu proszę... -
Ja o cc nic nie chcialam wiedziec i nic nie czytalam. Dopiero teraz zaczynam sie pytac i czytac. Zasada nr jeden NIC CIEZKIEGO NIE DZWIGAC. Ja moja Mala podnosze (3kg) i juz sie boje a co dopiero wozek, no kurde Karola.
-
Xgirl niestety życie jest takie ze nie da się nie dźwigać czasem.
Mam pełno znajomych które po cc wózki dźwigają bo mieszkają wysoko, mężowie w pracy i nie ma kto pomoc.
Teoria swoje a życie niestety swoje.
Ja we wtorek autem jechałam a tez nie powinnam jeszcze 3 tygodnie jezdzic. -
W ogole naczytalam sie o nietrzymaniu moczu, rozejsciu miesni, przepuklinach itp i zapisalam sie na prywatne zajecia z terapeutka na wrzesien zeby mi cwiczenia pokazala i sprawdzila w jakim stanie jest moj brzuch. AAAaaaa
W ogole na basen bym poszla
-
X ale mówię Ci ze czasem się po prostu nie da fizycznie. Co zrobisz jak mieszkasz w pl w bloku, klatka niezamykana a nawet jak to zostawisz na parterze wózek wart 2tys+ jeśli mieszkasz na 3 pietrze?
Można kombinować jak się ma warunki.
Masz racje z przepuklina itd ale no życie weryfikuje wiele aspektów niefajnie.
Zazdro fizjoterapeuty. Ja może po powrocie do pl się wybiorę tez. Rozstep mięśni mam taki ze pieść by chyba weszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 16:08
-
To bym nie wyszla jakbym potem miala wozek wnosic.. albo bym sasiada poprosila o pomoc... Albo bym poczeka az maz z pracy przyjdzie..albo albo. Ja juz zadnych operacji nie chce 🤢
Tak Ci sie po tej CC zrobilo czy po starej mialas juz? Robilas cos, ze tak sie rozeszlo czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 16:25
-
nick nieaktualny
-
A nawet takie prozaiczne rzeczy, czasem trzeba dziecko do wanny wsadzić, pójść gdzieś, gdzie nie ma windy, a wózka nie zostawisz, bo strach.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
xgirl jak masz możliwość to pewnie i super, że nie musisz, ale nie każdy ma taki luksus i tyle
Co do rozejścia, to po poprzedniej miałam na 2 palce więc znośnie, a teraz mam więcej. Zobaczymy po pół roku, co się stanie. Jak się nie zejdzie, to jakieś ćwiczenia.