Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się witam w świecie kolek 😭 dzisiejsza noc była straszna a dziś od 17 znowu ciągły płacz teraz śpi dostała esputicon i chyba jej przeszło. Była dziś polozna mała waży już 3880g ładnie przybiera. Mamy brać jakieś kropelki na nietolerancje laktozy bo to chyba od tego ja brzuszek boli. Wydaje mi się że na nietolerancje laktozy robi się badanie kupy? Ktoś chyba robił. W czwartek mam wizytę u pediatry to się jeszcze dopytam. Karola ten espunisan to dajesz codziennie czy stosować go doraźnie jak się zaczyna ból brzuszka?
-
Hesusie moja tez dzisiaj wyje juz od kilku godzin, oczy jak 5 zl, ssala cyca chyba ze 3 godziny az mi sutek zgnil i odpadł a jej odmoczyly sie usta. Teraz tata nosi ja na rekach, bujamy ja w wózku, no zaraz zaczne szukac okna zycia. Bylo super ale cos mnie podkusilo zeby ja dzis pierwszy raz wykapac. Tragedia. Wrzask taki ze czekalam na mops. Niewiele sie dalo umyc wiec w sumie to byl bezsens. I to chyba tak ja zestresowalo, ze juz nigdy nie usnie.
-
nick nieaktualny
-
LidziA89 wrote:Ja się witam w świecie kolek 😭 dzisiejsza noc była straszna a dziś od 17 znowu ciągły płacz teraz śpi dostała esputicon i chyba jej przeszło. Była dziś polozna mała waży już 3880g ładnie przybiera. Mamy brać jakieś kropelki na nietolerancje laktozy bo to chyba od tego ja brzuszek boli. Wydaje mi się że na nietolerancje laktozy robi się badanie kupy? Ktoś chyba robił. W czwartek mam wizytę u pediatry to się jeszcze dopytam. Karola ten espunisan to dajesz codziennie czy stosować go doraźnie jak się zaczyna ból brzuszka?
Ja robiłam badanie kupy. Kupujesz pojemniczek do pobrania kału dla noworodka i wygrzebujesz z pampersa. Badanie kosztowało u mnie 25 zł, wynik tego samego dnia. Warto zrobić niż podawać nie wiadomo ile aptecznych specyfików
Moja dzisiaj nieodkładalna i cycowa . Aż się dziwię, że tam jeszcze coś leci... popołudnie calusieńkie przy cyckach. Uczciła swój pierwszy miesiąc życia 👍
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Karola, Ja Ciebie podziwiam. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić, że wychodzę do ludzi... mam wrażenie' że jak tylko o tym pomyślę to moja z automatu robi się nieodkładalna. Raz że spaceru musiałam wracać z małą na rękach pchają wózek bo całą wioska słyszała...
A marzę już, żeby pojechać do miasta i wyjść do ludzi jak cywilizowany człowiek 😂
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Cześć dziewczyny! Strasznie Wam dziękuję za te wspólne miesiące! Gratuluję zdrowych dzieci! Trzymam kciuki za te w 2packu!
Jestem najszczesliwsza na świecie! Mam cudna córkę i wspaniałego teczowego synka 😊 kocham spędzać z nimi czas! Kocham przewijac i karmić! Wszystko w tym życiu z maluchem uwielbiam 🤣 może przez to że tak długo na to czekałam. Może dlatego że jestem stara i już nic nie muszę 😉
Za to czuje że chce się pożegnać i podziękować za wszystko! Cały mój czas należy się mojej rodzinie A Takie wpadanie bez ładu i składu nie jest fair wobec Was 😘
Całuje mocno!xgirl, Kajtolo, Casjopea, Alrauna1987, Alisia, Eluska, kinga27.30, Emma_, Czarna_kawa, mikaja, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykinga27.30 wrote:Karola, Ja Ciebie podziwiam. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić, że wychodzę do ludzi... mam wrażenie' że jak tylko o tym pomyślę to moja z automatu robi się nieodkładalna. Raz że spaceru musiałam wracać z małą na rękach pchają wózek bo całą wioska słyszała...
A marzę już, żeby pojechać do miasta i wyjść do ludzi jak cywilizowany człowiek 😂kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Kinga w poniedziałek zrobię to badanie i będę mieć pewność.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Mikka dopiero po tygodniu zrobilas kupe? 😁
Oj ja tez poczatkowo odchodzilam niedaleko od chaty ale teraz juz coraz dalej i dalej💩url=https://www.suwaczek.pl/][/url]