Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Xgirl, po prostu, ZAKWASY. 😂 Ale jeszcze przeziębienie do tego. Mierzyłam sobie dzisiaj temperaturę i chyba mnie termometr w czambo robi, bo uparcie twierdzi, że mam 35,7...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Xgirl, po prostu, ZAKWASY. 😂 Ale jeszcze przeziębienie do tego. Mierzyłam sobie dzisiaj temperaturę i chyba mnie termometr w czambo robi, bo uparcie twierdzi, że mam 35,7...
Hmm mi tez czesto takie cuda pokazuje -
Kurde, ale my lodowate 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Mikka ostatnio nie czytam wszystkiego, przeoczylam. I polecasz? Wiem, ze to co podoba sie Ksaweremu nie musi pasowac mojej ale ogolnie ok taki bajer? Bo ona lubi bardzo byc bujana na rekach i sie zastanawiam nad takim elektrycznym bujakiem no bo ile mozna na rekach
Ale pewnie bujak to nie to samo co rece i moze jej nie pasowac
Dziewczyny karmiace piersia. Ja nie chce slyszec, ze ktoras jest zla matka bo cos tam sie nie udaje! Urodzilyscie 2,3 tygodnie temu, to potrzebuje czasu zeby sie ustabilizowac. Jestescie zajebiste mamy, ze tak sie staracie i meczycie dla waszych dzieci, prosze bez glupot bo bedzie kop w dupe😋url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
X mnie po pierwszej ciąży tak bolały nadgarstki, opisałambym to tak, że najbardziej mnie bolało jak miałam wycisnąć szmatę albo ugniatać ciasto. Tak bolało że poszłam do fizjo. Zlecił ćwiczenia na kręgosłup i przeszlo.
Dziewczyny karmiące pierwsze dziecko współczuje bólu cyców, miałam tak przy starszej a teraz nic nie boli. A ból był taki że gwiazdy widziałam.
Dzisiaj też się czuję jak chujowa matka. Starsza zsikała się na łóżko "bo chciała" krzyknęłam na nią aż się popłakała, potem płakałam razem z nią. Źle się z tym czuje, pierwszy raz na nią nakrzyczałam.
Nie śpię od 3...Flo tak się zesrała że musiałam pościel zmieniać a potem dziewczyny na zmianę się budziły. Do tego mąż miał skończyć pracę o 14 a nie wiadomo o której w końcu wróci a ja padam na cyce
[/url]
PCOS, dkp -
Hej dziewczyny, które chcą stosować dietę bez mleka krowiego i zastanawiają się co jeść i jak ugryźć temat to napiszę wam wieczorem jak to u mnie wygląda. Listy produktów, przepisy itp. Podzielę się jako doświadczona w temacie koleżanka. Pierwszy synek miał skaze teraz drugi najprawdopodobniej też ma. Od tygodnia stosuje i widzę poprawę. Naturalnie jeśli chcecie
kinga27.30, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
X mnie też bolą ręce, bo mój klocek od urodzenia przybrał 1350g
i waży 4820g.To pewnie od zasiedzenia i problemów z kręgosłupem.Tez się wybiorę do fizjo za jakiś czas.
Kajtolo współczuję i rozumiem. 2 małych dzieci daje czasem popalić aż człowiek z bezsilności płaczę. Też czasami tak mam, jesteśmy tylko ludźmi. Przytulam mocno.Kajtolo lubi tę wiadomość
-
Lullaby wrote:Hej dziewczyny, które chcą stosować dietę bez mleka krowiego i zastanawiają się co jeść i jak ugryźć temat to napiszę wam wieczorem jak to u mnie wygląda. Listy produktów, przepisy itp. Podzielę się jako doświadczona w temacie koleżanka. Pierwszy synek miał skaze teraz drugi najprawdopodobniej też ma. Od tygodnia stosuje i widzę poprawę. Naturalnie jeśli chcecie
Blagam!
-
Kajtolo, u Was też na tapecie odpieluchowanie? U nas jest postęp, bo jak nie ma założonych majtek ani spodni to jest ok. Na podwórko ubieram jej sukienki i spódniczki. A jak ma majtki lub spodnie, to traktuje je jak pieluchę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 15:11
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Matko dziewczyny ściągałam właśnie pokarm i uszkodziłam brodawkę.Patrzę A tu mleko czerwone 😳😳😳 Pewnie do picia się nie nadaje co? Jeju 50ml do zlewu pójdzie
Nawet nie poczułam tego i jak spojrzałam, to prawie zawał miałam.
Lullaby ja chętnie się dowiem co jeść a czego unikać -
Czy to mozliwe ze trądzik noworodkowy jest tez na powiekach i pod oczkiem? Moja ma po kilka krostek na policzkach, wysyp na czole i wlasnie w okolicach oczu i zaczynam sie niepokoic ze to cos innego. Takie male czerwone krostki, bledna jak jest spokojna, jak sie wydziera czerwienieja. No wyglada to jak ten tradzik na zdjeciach ale czy moze byc na powiekach???
-
AgaSY wrote:Aśka już tak szybko po CC nosisz swoje szkraby? Ja się nadal boję podnosić moje ukochane 13,5kg.
Czasami niestety muszę. Unikam, ale czasami się nie da inaczejAgaSY lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
nick nieaktualny