Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Polozylam sie z Mala o 23, pape na zarelko darla dopiero teraz. Nowy rekord 💩
W ogole bylismy wczoraj u pediatry. Wstystko OK, 4kg i 53cm❤️ Tak na nia patrzylam tam i myslalam, ze laski rodza takie dzieci a nawet wieksze. Jak??! Nie ogarniam, natura jest wspaniala😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 04:36
kinga27.30, Lullaby, Kamsza lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Ten Esputicon jest taki mocny, że się tylko 1 kroplę na dobę daje? Czy jakiś błąd tam jest w zaleceniach?
Esputicon jest słaby. My mieliśmy nie działał. -
mikka86 wrote:Ten Esputicon jest taki mocny, że się tylko 1 kroplę na dobę daje? Czy jakiś błąd tam jest w zaleceniach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 06:58
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnymikka86 wrote:Ten Esputicon jest taki mocny, że się tylko 1 kroplę na dobę daje? Czy jakiś błąd tam jest w zaleceniach?
Drobinka nie kupuj specjalnie otulacza tylko zawiń go na próbe tetrą albo kocykiem. Kupisz otulacz na dwa razy bez sensu. Naajpierw spróbuj po kosztach,jak na moje to faktycznie tylko chusta. Jak moge cos polecic to jest pelno tych z lidla na necie,koszt 50 zl za nowa nie raz a slyszalam ze po domu sa super -
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj też byłam z moją u pediatry - na szczepieniu 👍
Waży 4600 i 58 cm 🥰
X, mam dokładnie takie same przemyślenia 😱
Drobinka, popieram Karolę. Julka np nie lubi takiego cianego owinięcia, ona woli mieć ręce u góry. Poza tym ciasnota nie jest dobra na bioderka, gdzie noga powinna moec możliwości wykonywanie pelnego zakresu ruchow, a jezeli jest unieruchomiona to powinna był w pozycji zgiętej odwiedzionejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 07:57
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualnyMoj dobrze reaguje na espumisan,mam tez patent na podawanie ale jak na jakies dziecko nie dziala jedna substancja to faktycznie mozna trzeba sprobowac z inna.
Moj klocek ma rowne 5 kg a ma 7 tygodni. Urodzil sie z 3190....Lekarka mowi,ze mam mu nie podawac kleika na ulewanie bo jeszcze bardziej utyje od tego, a juz ma paluszki jak serdelki😐Kamsza lubi tę wiadomość
-
A ja mam dzisiaj życiowe rozkminy. Nieraz bywa ciężko, jestem permanentnie zmęczona, mylę imioba dzieci, próbuje wsadzić koszulkę do kibla zamiast pralki, a kubek chcę wykąpać w wannie, nie śpię w nocy śpi noszę Najmłodszego Skrzata, uszy mi więdną od histerii córki, a mózg paruje przy dyskusjach ze starszym synem i jego trudnych pytaniach, mam męża który potrafi mnie do szewskiej pasji doprowadzić... ALE nie wyobrażam sobie życia bez tej gawiedzi! I widzę sens tego wszystkiego za każdym razem, jak Cypis przybiega ot tak się przytulić i powiedzieć "kocham cię, mamo!", jak Monia zaczepia mnie do zabawy z tym swoim szelmowskim uśmiechem, czy jak Jacek uspokaja się w moich ramionach 😍😎 chcę się też spełniać zawodowo i będę do tego dążyć, jednak wiem, że dobrze sobie ustawiłam priorytety.
kinga27.30, Emma_, Kamsza, Casjopea, xgirl lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:
W ogole bylismy wczoraj u pediatry. Wstystko OK, 4kg i 53cm❤️ Tak na nia patrzylam tam i myslalam, ze laski rodza takie dzieci a nawet wieksze. Jak??! Nie ogarniam, natura jest wspaniala😲
To Mikołaj ur. 3745g i 54cm się kłaniają 😁 Też nie wiem jak on się tam pomieścil i co bardziej przerażające nie wiem jak on TAMTĘDY wyszedł 🤪💪
-
A ja dzisiaj poszłam pod prysznic, zostawiłam małego przy łazience w wózku,nie zamykałam drzwi,ledwo weszłam pod prysznic a on zaczął krzyczeć, ale mówię o nie, nie wychodzę,spokojnie się kąpie, więc wyszłam tak za 3 może 4 minuty i patrzcie nic mu się nie stało 😆 oczywiście krzyczał dalej, ale stwierdziłam że jak jestem z nim sama , też muszę się umyć, wysrać, ubrać i na prawdę nic mu nie będzie jak sobie trochę pokrzyczy, jestem z siebie zadowolona 👍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 09:37
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Aska1994 fajnie
Naprawdę fajnie
Ja w Twoim wieku miałam zupełnie co innego w głowie niż rodzina, a na dodatek dopiero co kończyłam studia. I wprawdzie była u nas jedna laska, która skończyła studia z dwójką dzieci i rocznym poślizgiem, ale to była JEDNA laska na całą uczelnię 😆 I miała ogromne wsparcie rodziny. Kilka innych porodzilo dzieci na ostatnim roku, ale wszystkie były od nas starsze, w sensie albo poszły później na studia albo powtarzały rok/lata.