Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska1994 właśnie miałam Cię o to pytać,bo ja już do głowy z tym chrumkaniem dostaję 🙄 W nocy podczas karmienia to jakaś masakra-momentami mam wrażenie,że mi się udusi.Gili nie ma żadnych-ani same nie wychodzą ani jak odciągam.W Pl się do pediatry wybiorę,bo ileż można.Myśle,czy to faktycznie u nas może być z suchego powietrza-u nas strasznie się kurzy.Moze inhalacje z soli nawilżą śluzówkę🤷♀️
Poznajcie moją kruszynkę-tu 18dniową 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 20:27
anngelikamartaa, Aska1994, Sylka135, Emma_, Kamsza, Lullaby, mikka86, JaSzczurek, Casjopea, AgaSY, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
Lady, dokładnie! Przy karmieniu to masakra jest. My malowaliśmy pokój dzieciom w czerwcu i może jeszcze nie wywietrzało, ze ścian też się pewnie pyli. Sądzisz, że to może być przyczyną? Ale przez dzień też powinien chrumkać, a nie słychać tego jakoś bardzo.
A Zosia śliczna! 😍 Po mamusi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 09:19
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Sądzisz, że pediatra to wyłapie?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mój to samo z tym chrumkaniem, wczoraj wyciągnęłam mu z obu dziurek dwie suche wielkie baby,wlewam mu do nosa sól i wydaje się że vnic już tak nie ma a chrząka dalej, żadnych wodnistych glutow też nie ma, więc ja już nie wiem o co chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 10:16
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
W zeszłym tygodniu patrzyła mu na gardło, ale to tak na szybko. Jutro do innej idziemy, łączą to z wizytą patronażową (w poprzednich przychodniach tego nie było, więc byłam zdziwiona). To skoro będzie mieć więcej czasu, to może lepiej go obadaZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Kurde, nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale być może odkryłam panaceum na Mikołaja brzuch. On po prostu musi odbić po jedzeniu. Problemem jest to, że bardzo ciężko mu to przychodzi 😩 Ale jak odbije to aż ściany się trzęsa, więc chyba jednak mu te gazy zalegają..
-
nick nieaktualny
-
Mi położna powiedziała,że dziecko zawsze ale to zawsze musi odbić po jedzeniu albo nawet po wodzie,nawet jak zje albo wypije bardzo mało, czasami odbija szybko a czasami trwa to kilkanaście minut albo i ponad 20, ale trzeba trzymać dziecko pionowo i czekać, inaczej właśnie ma te bóle brzucha,kolki lub wzdęcia albo obficie ulewaurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualnyLady dior ślicznie wyglądacie 🤩 mam za sobą mega nieprzespana noc i dzień tez zapowiada się do bani...
KarolaJJJ ja nie dostałam informacji o wizycie w patronazowej w POZ. Informowali mnie tylko ze mam zapisać Młodego na szczepienie jak skonczy 6 tygodniLady_Dior lubi tę wiadomość