Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej my po wizycie. Trądzik u naszej małej to prawdopodobnie alergia na białko. Już ma nawet na brzuszku i trochę na plecach. Krew zbadana i tu mamy problem ☹️ przed transfuzja mała miała hemoglobiny 3.2 po transfuzji 7.4 miesiąc temu 6.8 a dzisiaj 5.0😱😱 musimy ją obserwować i za niecały miesiąc musimy powtórzyć badania żeby do anemii znowu nie doszło bo widać że hemoglobiną spada.
-
Casjopea właśnie niewiadomo. Po porodzie poroboli szereg badań żeby znalesc przyczynę dlaczego urodziła się mała z anemia. Zostaje nam tylko zrobić testy DNA więc muszę zadzwonić do swojego genetyka który opiekował się i robił badania Nicole. Ale też mówią że możemy się nigdy nie dowiedzieć dlaczego...
-
Casjopea skurcze od 26tc aż wkoncu na wizycie wyszło że mam 3cm rozwarcia a tym bardziej w ten dzień nic nie pokazywalo że będzie poród. Jak pytałam lekarza dlaczego kolejne dziecko urodziło się za wcześnie(35tc) a Nicole(34) to powiedział że nie wiadomo wszystkie parametry w ciąży były dobre. Myśli że może być tak że poporstu moje ciało uważa że 40tyg na ciaze to za dużo.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny-dziękuję Wam za miłe komentarze 😘 Mała się już tak zmieniła,że aż niemożliwe.
Xgirl weź no co Ty piszesz 😝 Wszystkie jesteśmy piękne,mlode i mamy śliczne dzieciZdjęcie jest po obróbce- Ty wiesz jakie zmarchy mam pod oczami😅?
Casjopea AAAA ależ piękna Wasza sesja hihi 😁 takie są najlepsze 😁
Adria piękna fotka i córka jak pięknie się usmiecha-byś wzięła z niej przykład no 😜
Aska1994 suche powietrze na pewno może mieć wpływ ale czy u Was i u mnie to jest powodem to tego nie wiadomo.Moja chrumka nawet za dnia
KarolaJJ matko weź mnie nie strasz z tym migdałem 😳 Jak to się leczy-operacyjnie?? Muszę poczytać,bo nic nie wiem na ten temat.Kurde w tym wieku narkoza??? Nie no nie przeżylabym tegoJutro umawiam się z lekarzem i oby dał skierowanie do laryngologa.Dzięki za sugestię.
Kamsza ojj szkoda,że jeszcze takie stresy masz terazKurde chciałabym Ci napisać coś pocieszajacego ale kurde w ogólenie znam takiego problemu
To jak ? Żelazo będą małej podawać,czy jak? Oby wszystko szło w dobrym kierunku-dużo zdrowia dla Larissy :*
My dziś kupiliśmy zamrażarkę w końcu i będę mogła dalej mrozić mleko
Także tata dziś jednym tchem ostatnie 300ml.wypił😂
Emma_ lubi tę wiadomość