Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy buzie Waszych dzieciaczkow z trądzikiem są szorstkie w dotyku? Miłosz ma mnóstwo syfkow, na twarzy, na głowie, na uszach. Miałam nadzieję, że to tradzik, ale wątpię, znowu mamy skaze. Od dzisiaj dietka
.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Czy buzie Waszych dzieciaczkow z trądzikiem są szorstkie w dotyku? Miłosz ma mnóstwo syfkow, na twarzy, na głowie, na uszach. Miałam nadzieję, że to tradzik, ale wątpię, znowu mamy skaze. Od dzisiaj dietka
.
-
U nas cirmieniuchy jeszcze nie ma, ale buzia jest bardzo szorstka i nieprzyjemna
. Czymś to nawilżacie? Nie pamiętam czy przy Leonie mialam coś dobrego oprócz sterydów
.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ale mi Antek dał popalić od 17😪 znowu dzisiaj nie miałam zbytnio mleka i już o tej 17 wypił 120 i było mało to musiałam szybko robić humane trzymając go ciągle na rękach, wyobraźcie sobie ten krzyk zanim to ostyglo 😪zjadł te 100 i krzyk dalej mało, próbowałam ściągnąć laktatorem i nic, znowu leciałam robić mleko, znowu krzyk ani go odłożyć na sekundę, rozsypalan połowe tego mleka na podłogę 🤦♀️😪mówię wykąpie go to może się zrobi śpiący i po kąpieli dam mu te sto to uśnie i co? I nic wsunął kolejne 100 i oczy jak 5zl 🤦♀️😂ale póki co leży i nie płacze🙆♀️ a no i mleko magicznie wróciło, znowu mam tyle co wcześniej 🤦♀️
-
Karola jakbym mojego widziała 😂💕
Mikka ja też po złożeniu wniosku dostałam po kilku dniach
Fajne macie te zdjęcia, żałuję że nie pomyślałam o tym wcześniej żeby zrobić taką noworodkowa
Gdzieś to tam z tyłu głowy było ale ja zawsze mam czas 🙄
A no i mój pączek ma dzisiaj 2 MIESIĄCE 😍🐽🍩
AgaSY, xgirl, Lullaby, Sylka135, Lady_Dior, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez dzisiaj biegam jak obłąkana,Stach ustawia wszystkich po kątach...Ryczy i ryczy,spał w ciagu dnia łacznie z godzinę. Tez naiwna poszlam go wczesniej wykąpać,zeby go oszukac i tez dupa,impreza trwa nadal. Teraz lezy przy cycu z błogim uśmiechem ale to tylko na chwile...
-
Angelikamarta wyobrażam sobie scenę z mlekiem 😂❤️
U nas przez moment też było grubo: Mikołaj w wózku płacz, bo odłożony w połowie cycowania, Iza w wannie histeria i dramat, bo nie pozwoliłam jej wylać całego szamponu do wody, czajnik drze się na pół chaty, bo woda na mleko się zagotowala, a ja usiłuje ogarnąć sytuację zabijając się co chwila o kota, który umiera z głodu, bo wybiła jego godzina na puszkę 😆 -
nick nieaktualnyHahah,u mnie tez było urwanie dupy,Maly sie darł u corki na rekach,rzygal jednocześnie, dzwonił mi telefon ,a ja z kanapką w gębie sprzatałam kocią kupe bo sie zesrala w pokoju,chyba z tego stresu,ze Mały sie tyle drze. Do tego stary latal po chacie z obłedem w oczach bo zniknął ważny dokument
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 20:27
-
nick nieaktualny
-
Casjo nie chciałabyś słyszeć tej łaciny 😂🙆♀️
No, zapomniałam wspomnieć o tych rzygach🙆♀️przebieralam go 3 razy, siebie 2 bo mi po plecach leciało, kot mi ciągle wlazil do wózka, se ubzdural ten kosz na dole bo to najlepsze miejsce do spania i ścierania pazurów, latalam po tym domu jakbym miała mrówy w gaciach -
nick nieaktualny
-
Lady_Dior wrote:My chrzcimy 1 września
Zapraszamy tylko rodziców i rodzeństwo i wyszło nam 30osob 😳
Mój portfel już płacze.
U nas też 1 wrześniamy, dziadkowie, pradziadkowie i chrzestni i będzie nas wszystkich 16 osób. Miejsce już załatwione, zaproszenia zamówione, kieckę kupiłam, mój garniak ślubny dobry ma, Julka sukienkę już też. Dzisiaj się dowiedziałam że dostanie dwa medaliki
ah te babcie!
W środę składam papiery do kościoła i ogarniam menu...Sylka135, Kamsza lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Anngelikamarta widzisz nie jesteś sama-jak to dobrze nie 😜 Ja dziś hardcore od 18 -teraz ją nogą w foteliku bujam,bo inaczej doić bym się nie mogła🙄 Drugi dzień z rzędu ma atak wścieklizny paręnaście minut po podaniu Wit.D3 z dha i jutro nie podam jej ani pojutrze.Muszę sprawdzić czy to przez to.Zamowiłam już ten vigantol
KarolaJJ wiem,że panikuję no ale ja już taka jestem.Będę musiała coś na stres brać,bo zdrowie mi podupadnie.
Staś pięknie czyta hahaSuper trzyma główkę-ja to się martwię co z tą moją Zosią nie tak,że nie potrafi
Kinga27_30 mi wszystko załatwia siostra w Pl 😆 Dobrze,że może mi pomóc
Jeśli chodzi o odbijanie,to moja beka do paru sec.po ułożeniu jej w pionie -także bardzo szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 22:25
-
AgaSY wrote:Czy buzie Waszych dzieciaczkow z trądzikiem są szorstkie w dotyku? Miłosz ma mnóstwo syfkow, na twarzy, na głowie, na uszach. Miałam nadzieję, że to tradzik, ale wątpię, znowu mamy skaze. Od dzisiaj dietka
.
Alicja ma nawet na klacieNic nie dziala, po przemywaniu krochmalem czy samą wodą przegotowana mialam wrazenie, ze bylo jeszcze gorzej wiec teraz nie robię nic i czekam. Najgorzej ze teściowie juz zaczynają gadać... Czy to na pewno trądzik czy costam, czy srostam. A chodzi im pewnie o to, ze chcą zanudzac codziennie wszystkich wokol zdjeciami Ali i się chwalić a tu nie ma jak, bo cala opryszczona
Trochę mnie to zlosci, niech się odczepia.
-
Witam z rana mój w końcu zasnął spokojnie po zarciu... 🤔 A ja siedzę zamiast się za coś brać to ja siedzę jutro mam ostatni raz wizytę położnej
-
nick nieaktualnyA probowalyscie zmienic kosmetyki? Jakis plyn do kapieli czy czego ta uzywacie?
Lady Dior ja mialam Humane d3 z dha ale odstawilam bo brzuch bolal.
Adria ta Zuzia to chyba taka agentka co? Wyglada na rezolutną dziewczynke,i taką pozytywnie zakręconą.
Stach od rana ryk,3 dzien wycia....osiwieje. -
Ja dzisiaj obudziłam się o 4 rano przerażona, że moje dzieci porwano we śnie, bo tak jak odłożyłam Mikołaja ostatni raz o 21:30, a Izę o 19 tak jedno i drugie spało. Wprawdzie obudziłam się, bo Mikołaj już się kręcił, no ale i tak nieźle pospal. Cycki mi prawie pękły, wszystko miałam zalane mlekiem (śpię bez stanika, więc siłą rzeczy i bez wkładek). Normalnie szok. Oczywiście już od tej 4 to wisiał do 6 zanim znów porządnie zasnął, ale karmilam na leżąco, więc cały czas przysypialam 😊 Także nocka bajka.
Zawsze mnie dziwiło, że młoda się nie budzi w nocy jak ma zatkany nos. Od trzech dni w nocy zbiera jej się w nosie tona smarków, które wywala z siebie rano, a potem w ciągu dnia nie ma właściwie nic. Mikołaj już odpukać po katarze 😊