Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma no mam wrażenie, że robi się coraz gorzej
Wzięłam Ibuprom.Mam nadzieję, że jakoś zejdzie i nie będzie potrzebny antybiotyk. Naprawdę mam dosyć kpi...
Casjopea Ty się nie budzisz do końca a ja nie zasypiam do końca 🤣🤣🤣
Xgirl pięknie córa trzyma głowę ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 22:35
anngelikamartaa, LidziA89, KasiaLukasia, Casjopea, JaSzczurek, Lullaby, Sylka135, kinga27.30, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Adria a plusy to chyba nie tak najgorzej-da się chyba skorygować nie? Moja mama i siostra mają wady genetyczne oczu-jednym słowem masakra.Ubytek naczyniówki i tęczówki w obu oczach,microcornea obu oczu,zez a następstwem tych wad jest jaskra i zaćma.Matka była już całkiem ślepa ale w Katowicach jej zrobili zabieg i coś tam widzi,natomiast siostrze już nie chcą zrobić,bo ma tak małą gałkę oczną,że nikt się nie chciał tego podjąć.Żal mi ich strasznie a zwłaszcza siostry.Biedna ledwo widzi i nikt nie chce jej pomóc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 21:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezu nawaliłam się...nieswiadomie
...Wypilam dwie szkalaneczki bialego wina 0%,zostalo troche w butelce po wizycie znajomych w weekend, czulam sie troche zawiana. I co? Okazuje sie ze mąż przelał resztke prosecco do butelki po tym 0% i nic mi nie powiedział...Zajebie go jak wróci z tej delegacjiJaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Nie nie-my byliśmy na Ceglanej.Już tam nie raz byłam z siostrą ale za każdym razem coś i boją się ją operować.Moze jak oślepnie,to się odważą🙄
-
KarolaJJ wrote:Casjo,3 latki ,ktore lataja w pampkach,pija z butelki,nie jedza same,nie potrafia sie ubrać,ssaja smoczka to są dzieci leniwych i niezaradnych rodziców i zdania nie zmienieMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Moj Aniolek❤️❤️❤️❤️[/QUOTE]
przecież ślicznie główkę podnosi, co matka narzekała, że leniwa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 01:48
-
KarolaJJ wrote:Casjo,3 latki ,ktore lataja w pampkach,pija z butelki,nie jedza same,nie potrafia sie ubrać,ssaja smoczka to są dzieci leniwych i niezaradnych rodziców i zdania nie zmienie
-
AgaSy my też chrzcimy w tą niedzielę. Dzisiaj byłam na spowiedzi i musiałam mieć kartkę potwierdzającą, że byłam. Kto to widział XXI wiek i z kartkami latać 🤦
Do tego Mikołajkowi nasiliła się zazdrość o mamę. Dzisiaj mi specjalnie się zlał do łóżka żebym go przebrała a nie Karmiła Tymka 🙄. Tymeczek spał od 6 do 11 rano i ko 2 razy na karmienie się obudził. A tak cały czas poświęcałam Mikołajowi- zabawy, czytanie, bieganie, wygłupy, instrumenty, gotowanie z mamą. Nic nie pomaga i tak jak tylko biorę małego na ręce to wariuje. Nie pomaga tłumaczenie. Chyba potrzeba czasu. Nic więcej już nie wymyślę. -
KarolaJJ wrote:Jezu nawaliłam się...nieswiadomie
...Wypilam dwie szkalaneczki bialego wina 0%,zostalo troche w butelce po wizycie znajomych w weekend, czulam sie troche zawiana. I co? Okazuje sie ze mąż przelał resztke prosecco do butelki po tym 0% i nic mi nie powiedział...Zajebie go jak wróci z tej delegacjiLullaby lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Adria a plusy to chyba nie tak najgorzej-da się chyba skorygować nie? Moja mama i siostra mają wady genetyczne oczu-jednym słowem masakra.Ubytek naczyniówki i tęczówki w obu oczach,microcornea obu oczu,zez a następstwem tych wad jest jaskra i zaćma.Matka była już całkiem ślepa ale w Katowicach jej zrobili zabieg i coś tam widzi,natomiast siostrze już nie chcą zrobić,bo ma tak małą gałkę oczną,że nikt się nie chciał tego podjąć.Żal mi ich strasznie a zwłaszcza siostry.Biedna ledwo widzi i nikt nie chce jej pomóc
-
Lullaby wrote:A jutro idziemy pierwszy raz na zajęcia dla dzieci od 2 lat w domu kultury. Zajęcia związane z sztuką. Trzymajcie kciuki żebym wróciła z oboma, całymi i zdrowymi.
Lullaby, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Lullaby wrote:AgaSy my też chrzcimy w tą niedzielę. Dzisiaj byłam na spowiedzi i musiałam mieć kartkę potwierdzającą, że byłam. Kto to widział XXI wiek i z kartkami latać 🤦
Do tego Mikołajkowi nasiliła się zazdrość o mamę. Dzisiaj mi specjalnie się zlał do łóżka żebym go przebrała a nie Karmiła Tymka 🙄. Tymeczek spał od 6 do 11 rano i ko 2 razy na karmienie się obudził. A tak cały czas poświęcałam Mikołajowi- zabawy, czytanie, bieganie, wygłupy, instrumenty, gotowanie z mamą. Nic nie pomaga i tak jak tylko biorę małego na ręce to wariuje. Nie pomaga tłumaczenie. Chyba potrzeba czasu. Nic więcej już nie wymyślę. -
Casjopea wrote:Ja będę trzymała na pewno! To moja Izucha teraz taka kochana, cały czas mu zabawki przynosi, kocykiem nakrywa (najchętniej wraz z głową) i robi gili-gili w nóżki. Jak się jej pytam czy nakarmimy teraz dzidzie to zawsze mówi, że tak i się cieszy. A czasem sama mi pokazuje fotel do karmienia i woła "dzidzia am". Ostatnio nawet jakieś miny do niego robiła, a on śmiał się do rozpuku. No normalnie ich uwielbiam ❤️❤️
tzn cieszę się, że u Ciebie fajnie ale wstyd mi że u mnie taka tragedia ehhh. Może z czasem się poprawi. I tak już jest lepiej, bo przeważnie Miki fajnie zagaduje brata, przytula do niego nie ma pretensji. Bardziej do mnie, że się małym zajmuje.
-
JaSzczurek wrote:A kartka potwierdzająca, że między spowiedzia a chrztem nie zgrzeszyłaś? 🙄🙄 Rozliczanie kogoś z wiary mnie dobija.
-
Casjopea dzięki ale ja się jednak wolę uporządkowaną 😜 Co do tych wad,to nie wiem ale myślę,że szansa jest 50%/50% Mi i młodszej siostrze się udało.Starszej już nie i w dodatku jest osobą niepełnosprawną (niedotlenienie mózgu) co bardziej się rzuca w oczy.Nie wiem czy moje dzieci mogłyby odziedziczyć te wady ale skoro ja ich nie mam to może nie.
KarolaJJ o matko 🤦🏼♀️ też bym zatłukła😜 A smakowało choć 😜? -
To ja chyba rozwaliłam system sukienką do chrztu 😂
https://allegro.pl/oferta/sukienka-ciazowa-do-karmienia-graf-18125-s-m-7529078491
Chrzest był 1 września 😉
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!