Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze z serii nadopiekunczosci. Mój mąż rano pojechał na kawę do brata oczywiście gdzie jest jego mamusia i wrócił mi ze sloikiem zupy wczorajszej. Nosz kur... 🤬🤬
Powiedział jej ze nie chce to mu jak psu pod drzwiami postawiła że MUSI wziąść. Oczywiście obiadek dla niego 🙄🙄🙄Tej kobiecie tak się zbiera że jak wybuchne to nie wiem czy mnie nie zamkną 🤔🤪
Lady kurcze jak był na terapii to rzeczywiście słabo jak wypije... Można się szybko uzależnić na nowo nawet jak się myśli że się to kontroluje -
xgirl wrote:JaSzczurek dwa razy starszy
Witaj w klubie
Tzn moj nie jest dwa razy starszy bo by juz mial prawie 70tke😂 Ale jest 18 lat starszy
Jak to wyszlo miedzy wami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 10:29
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Ja nigdy ( na szczęście) nie miałam do czynienia z negatywnymi skutkami alkoholu, mój ojciec jak czasami sobie wypił to był taki śmieszny, kupował nam co chcieliśmy , rozdawał kasę albo obiecywał złote góry i później musiał to spełnić bo było bmu głupio 😆 dlatego nie kojarzę alkoholu z czymś bardzo złym ale znam ludzi którym zatruł życie, więc to rozumiemurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
JaSzczurek wrote:Spotkaliśmy się przez neta, w sumie pisaliśmy 2 tygodnie przed moim przylotem do Norwegii na Erasmusa. Miałam tyle toreb ze sobą, że nie mogłam ich udźwignąć dosłownie (dzięki mojej mamie która napychała torby, bo przecież się zmieści, więc miałam tam m.in. lodówkę turystyczną). Nie było szans, żebym dotarła po klucze i do akademika. Więc napisałam do niego czy by pomógł. Oczywiście trochę się bałam, że mnie zabije i poćwiartuje, ale jednak nie 🤣 Byłam totalnie zdesperowana. Dopasowaliśmy się dość dobrze, do tego on zawsze chciał więcej dzieci (ma dwoje nastolatków), no i ja chciałam. I tak sobie żyjemy rzygając tęczą 🤣 No i zdradze Wam, że robimy zajebiste dzieci 🤣🤣
Fajna historia, ciesze sie, ze zyjesz😂 On jest Norwegiem? -
Jaszczurek super historiaMam przyjaciela 18l starszego Holendra-znam go 14lat i życie bym oddała za niego
Szkoda,że dzieci nie chciał mieć 😜😜😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 11:03
-
xgirl wrote:Moge spytac ile ma lat?
Fajna historia, ciesze sie, ze zyjesz😂 On jest Norwegiem?Ale jest takim połączeniem - przez to, że jest norwegiem to ma część nowoczesnych poglądów (tez zajmuje się małym, wspiera mnie w studiach itp.), a przez to, że jest stary, to nie jest "zbyt nowoczesny". Więc jako że ja jestem Polką i też byłam trochę nauczona czegoś innego, niż młodzi Norwegowie, to spotykamy się w połowie drogi
Emma_ lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek piękna historia ❤️💙💜
Drobinka a co z twoim chorobowym bo coś miałaś próbować 😊
Lady czas tak szybko leci że rok to zaraz będzie. A twój też będzie chciał zjechać z Toba i mała? -
JaSzczurek wrote:W styczniu skończył 50 🙈🙉🙊 Jest 2 lata starszy od mojej mamy, kilka lat młodszy od ojca. Jest Norwegiem, tak
Ale jest takim połączeniem - przez to, że jest norwegiem to ma część nowoczesnych poglądów (tez zajmuje się małym, wspiera mnie w studiach itp.), a przez to, że jest stary, to nie jest "zbyt nowoczesny". Więc jako że ja jestem Polką i też byłam trochę nauczona czegoś innego, niż młodzi Norwegowie, to spotykamy się w połowie drogi
I jest najfajniejszy na swiecie❤️ Nie jest takim typowym panem w tym wieku, chodzi z kolegami pograc w billard, uprawia sport, ma glupkowate poczucie humoru ale takie zabawne a nie debilne😂 seksi wyglada❤️❤️❤️😂 Ogolnie jest super facetem.
Ciekawe czy to narodowosc albo wiek tak dziala, ze sa tacy fajni, pomocni, ogarnieci🤷🏻♀️? A moze obie te rzeczy? A moze przypadek?JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Kamsza mojemu Holandia się jeszcze nie znudziła.On chce tu zostać ale może tak będzie lepiej.Ja to ostrzegała,że planuję dziecko wychowywać w Pl,że chce wrócić do kraju.Na razie muszę jakoś tu ciągnąć to,tak żeby jak najlepiej było dziecku.
Mikka86 ale super te skarpetki😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 11:03
-
xgirl wrote:To moj ma 52
I jest najfajniejszy na swiecie❤️ Nie jest takim typowym panem w tym wieku, chodzi z kolegami pograc w billard, uprawia sport, ma glupkowate poczucie humoru ale takie zabawne a nie debilne😂 seksi wyglada❤️❤️❤️😂 Ogolnie jest super facetem.
Ciekawe czy to narodowosc albo wiek tak dziala, ze sa tacy fajni, pomocni, ogarnieci🤷🏻♀️? A moze obie te rzeczy? A moze przypadek?
jest/była presja bycia "macho", tutaj tego nie ma. Jak Norweg jest chory to idzie do lekarza, jak Polak jest chory to musi zdychać (przynajmniej z mojego doświadczenia), żeby iść do lekarza. Mój też jest taki wychodzący, o wiele młodszy umysłem, niż mój ojciec, który najchetniej już by się do grobu pakował. Ale Norwegowie tak mają. Jego matka w wieku mojej babci 3 tygodnoe temu skakała przez płoty, żeby się do grzybów dorwać. 🤣 Prowadząc samochód wyzywała ludzi od głupich suk, bo jej zajechała drogę. 🙄
Co do alkoholizmu, to nie wypowiem się jako dziewczyna pijącego, bo mój prawie nie pije, ale jako córka alkoholika - takie coś może spieprzyć dziecko na całe życie.
Xgirl, taki jest plan choć na razie wychodzi trzyjęzycznie, bo my między soba po angielsku i automatycznie czasem do Młodego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 11:29
-
JaSzczurek, X, wow! Ja byłam 2 lata w związku z 18lat starszym facetem. Ale chyba źle trafiłam.
Lady, jeśli Cię to pocieszy, my też stąpamy po cienkim lodzie w małżeństwie.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyXgirl jako osaba uzalezniona,po odwyku nadal pijesz? Cos mi sie kojarzy,ze wyszlas na jakąs impreze i piłaś.
Jaszczurek brzmi jak bajka to co piszesz,super ze tak sobie żyjecie spokojnie.Fajnie sie to czyta.
Ja mam młodszego, Polaka ale tez jest madry i spokojny ale kasy nie ma tyle co wasi no ale kij z tym. Nie zawsze mozna mieć pakiet 😁JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny